- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #758 üzenetére
Szia! Nem akarlak elkeseríteni,de amit rendeltetek az nem lesz jó. Azért mert a kijelző és a digitizer nem szétszedhető. Gyárilag egybe van laminálva. Az amit Anonymus23 linkelt be,az tökéletes hozzá. Én is olyat szereltem bele. Sajnos a youtube-os videót nem találom,de még keresem.
-
kunasgabi
tag
válasz
gabika318 #753 üzenetére
Szia! Én is ugyanígy jártam. Tökéletes hozzá a doogee kijelzője. Azt vettem bele és minden további nélkül működik. Aliexpressen láttam párat. Csak arra vigyázz,hogy a régi kijelzőre rá van ragasztva hátul egy vékony műanyag keret,azt ki ne dobd, mert az újhoz az nem jár. Csak a kijelzőt adják,semmi mást. Amúgy youtube-os videó alapján kb egy bő fél óra a csere. Nem bonyolult. Csak legyen kétoldalas vékony ragasztószalag a rögzítéshez. Remélem tudtam segíteni.
-
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #700 üzenetére
Na szuperül megy a rom, csak közben olvasgattam és ezen megakadt a szemem:
http://mobilarena.hu/tema/doogee_dg350_pixels/hsz_37-37.html
milyen frekvenciák?
-
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #721 üzenetére
Hogy előtte töröljem az NVRAM mappát eszembe se jutott, de félsiker!
Köszi!
http://pinoyscreencast.net/tutorials/how-to-restore-imei-of-any-mt65xx-smartphones-using-mtk-droid-root-and-tools/
Az egyes kártyáét elfogadta a kettessel még gondok vannak, mert az utolsó karaktert a program önkényesen megváltoztatja...
-
Bowdenn
csendes tag
válasz
gabika318 #719 üzenetére
Ó ez volt az első amit próbáltam.... ez a mostani okosítás jó nagy szívás lett végül. Bátor voltam nem menteni előtte, mert sok telefonnal játszottam már és mindig 100%-os volt az eredmény. IMEI vesztéssel is találkoztam, de ott segítettek ezek a módszerek. Tanulság: mindig menteni.
-
-
-
antyg
csendes tag
válasz
gabika318 #325 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Rendeltem a gyereknek egy ilyen készüléket (Doogee DG350) (elméletileg a jövőhéten már megkapom.
) Érdeklődni szeretnék, hogy az említett Senator hibrid ROM-ot honnan lehet letölteni hozzá, valamint található valamilyen pontos leírás a telepítés menetével kapcoslatban?
Valamint érdeklődnék, hogy nem-e tud valaki a dg2014 turbo-val kapcsolatban leírásokat, hogy elérhetők-e hozzá romok, vagy egyéb okosságok (ilyen is fog érkezni
)? Sajnos itt még nincs dg2014-es fórum... de amint lehet, én nyitnék egyet.
Köszönöm!
AntyG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged