- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
satazz
csendes tag
Igen valami van a hardveres gyorsítással emiatt a youtube szaggat. Viszont ez a Viral Lite nevű programmal orvosolható. Lényegében ezis egy youtube csak van benne olyan funkció amivel kitudod kapcsolni ezt a cuccot, ezáltal rendesen fognak menni a videók ezzel a kliensel. Őszintén megvallva nekem még jobbnak is bizonyult funkciók terén a Viral Lite mint a rendes Youtube.
-
Bowdenn
csendes tag
Sd kartyara lehet persze, csak minek raknank oda...?
1. ha mas hasznalja az sd-t nem megy az adott app ( pl. usb-n log a telefon)
2. widgetek sd kartyan levo appoknal nem mukodnek
3. hiaba a gyors kartya a belso memoria akkor is gyorsabbZTE v889s-n csinaltam ugyanilyen kiosztasbol jot, csak ahhoz a telefonhoz legalabb orosz forumok voltak.
itt is biztos meg lehet oldani, akkor mar lenne 1 giga+ 1.7 giga. -
Bowdenn
csendes tag
Nekem toluk jott a telefon, 27 volt vam nelkul. Adtak melle 8-as sdt, ketto foliat, tokot. Swiss posttal kertem, mert az a tapasztalatom, hogy azt engedik at a legnagyobb aranyban... ( nem reprezentativ felmeres
) Tizenpar nap alatt itt volt, 25 dollart irtak ra. Rendesek.
Tegnap rootoltam es raktam fel gravity boxot, ugyhogy vegre olyanra szabhatom ami nekem tetszik.
-
törölt tag
Drukkolok!
Egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon jó kis készülék. Untam már két telefont cipelni, ezért is kellett. Meg kiváncsi is voltam.
Annak ellenére is nagyon elégedett vagyok vele, hogy egy Huawei P6-om is van. Ezért is volt alap követelmény a HD IPS kijelző. Excelhez is kell.Nem játszom rajta. A játékokról talán a fiatalabb generáció tagjai tudnak nyilatkozni.
-
törölt tag
Ilyen önálló életet élő készülékkel még nem találkoztam.
Az érzéketlenség nem állandó. Nekem egyedül a google play-es app telepítésnél volt érzékelhető, amikor engedélyt kér, és a képernyő legaljára esik az aktiváló ikon. El kellett fordítanom vízszintesbe, hogy le tudjam nyomni.
Másnál nem igazán tapasztalom.
-
törölt tag
Nekem is onnan jött. Ez nem webáruház függő, hogy melyik hibás. A TinyDeal-lel eddig csak jó tapasztalataim vannak
A kijelző aljának érzéketlensége garantált, de ez sokkal rosszabbul hangzik, mint amilyen. Szerintem sokan észre sem veszik. Senator Romja gyógyítja, de engem annyira nem zavar, hogy hozzányúljak. Hidd el, nem lesz gond! Nyugi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged