- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
Köszi!
Közben én is felraktam.
Semmi wipe, csak cwm-ből nekiestem
Meglepő az eredmény, minden tökéletesen működikés megmaradt minden beállításom is (képernyő háttér, program, jelszavak, rooot, super su [működően] szóval minden).
Viszont ez a "minden fehér" stílus nekem nem jön be... pl a tárcsázónál a már fogadott/hívólista... (meg a komplett névjegyzék) basszus miért nem lehetett azt meghagyni feketén, és hogyan lehetne olyanra visszavarázsolni? Tök jól átlátható és rendesen működő tárcsázója volt, itt meg viszont vicc ami ebben benne van. A személyre szabhatóság majdnem nulla és még a nevét sem tudom kideríteni az előzőnek, hogy azt visszarakjam, vagy hogy ezt átállítsam feketére...
Egyébként gyors és korrekt eddig a ROM, de ez nagyon nem tetszik benne... -
abydos
aktív tag
Köszi! Én nem szeretnélek lelőni, de a kedvemért nem lenne kedved elindítani a Google Cardboardot, hogy működik-e vele?
Mellesleg a Doogee.hu telefonjára várok már 3 hete, hogy legyen nekik raktáron. Azért nincs még ilyenem... De, ha a cardboard nem megy, akkor nem is lesz :/
-
Monek
csendes tag
Értem.
Azért kérdeztem, mert a Lenovo telepítése után az volt a konklúzió, hogy a gyári kamera alkalmazás .jpeg tömörítése nem jó. Ezért érdekelt, hogy ennek ellenére az 1080P-s videófelvétel minősége jó e a gyári alkalmazással? Ott ugye nem szólhat közbe a .jpeg tömörítési eljárás, így a videó minősége 1080P-vel is jó kell hogy legyen. Még nincs meg a készülékem, ezért gyűjtöm az infót.
Köszönöm a választ! -
smilecat
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged