Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett a feleségem UMI X1 PRO példánya is. A márciusi FW volt rajta. Fel is dobtam Senator hibrid ROM-ját.
Örülünk mert a képernyő alsó 1 centijének érzéketlensége elmúlt.Annyit tennék a témához, hogy a Kamera app FC-zett, amikor a képszerkesztésre mentem.
Akinek van ilyen gondja, a megoldás:
töröld a kamera alkalmazást a system particióról, majd telepítsd sima user alkalmazásként.Raktam hozzá Xposed + Gravityboxot, ezzel teljesen testre lehet szabni a rendszert.
Egy módosítást csináltam: a Contacts.apk-ba beletúrtam és a névjegykép méretét növeltem kb. 350 px-re.
Ha valakinek kellene, itt elérhető:
ContactsMod-For-X1PRO-DG350-Hybride-ROM.rarA \system\app\contacts.apk és contacts.odex fájlt töröld, májd másold ugyanide a contacts.apk fájlt. Ja és adj neki 644 jogot.
GPS-el semmi gond, nem buheráltam. Fix 5-6 mp alatt, borult időben 5-6 műhold, tiszta időben 9-10.
-
norbz
tag
Szia Senator! Olyan technikai részleteket esetleg megosztanátok velünk, hogy pontosan mit csináltatok a touch javítása érdekében?
Én írtam az XDA-s topikba. Ghost touchos a kijelzőm, mint az állat. Lehet, hogy rajtam segítene az ellenkező irányba való érzékenység csökkentés. Csak ehhez tudnom kéne, hogy növeltétek az érzékenységet
Köszi,
Norbi -
kobipeti
aktív tag
Egyetlen egy dolog miatt zavar csak a kamera, szerintem (lehet nem igaz) a problémák jó része, túlexponálás, részletek elmosása, vonalélesség problémák szoftveres eredetűek, egy rendesen megírt driver a legtöbbet tolerálható szintre hozná, ezért érdekelt hogy próbáltátok-e buherálni. Természetesen Én is tudom hogy ebben a telefonban ezért az árért ez nem rossz.
-
kobipeti
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest