Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika318
aktív tag
válasz
smilecat #775 üzenetére
Jól látod, Sóginak most érkezett a napokban a THL T6PRO (8 mag), holland postával, 28 ezer volt összesen.
Ha valakit érdekel az eladó (és a holland posta "működése" ....), keressen meg PM-ben, mert ahogy a holland posta dolgozik, nem kicsit ÁFA és VÁM elkerülésre mennek a kínai piacon..... -
-
Bowdenn
csendes tag
válasz
smilecat #662 üzenetére
Amelyik romban a flashelésnél EBR1 és EBR2 is frissül ott ki tudod cserélni azokat.
3) Change the primary partition to 2.5 gb. ( Mtk 6582 4gb ) ( zp700 ) .
and the rest to the internal memory ( internal SD )
http://d-h.st/zrb4) Change the primary partition to 3 gb. ( Mtk 6582 4gb ) .
and the rest to the internal memory ( internal SD )
http://d-h.st/hDqforrás:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2455850Én személy szerint nem bíztam a 3 gigás primary-ban, mert szerintem 2,71 gb van max. Lehet rosszul gondolom. A 2,5-öshöz tartozó EBR-eket kicseréltem és úgy flasheltem fel a romot
-
satazz
csendes tag
-
Beni2360
félisten
válasz
smilecat #621 üzenetére
Anno tavasszal 96$ volt az egész.+ semmi. Talán a system storaget növelném egy két progi végett de nem merek belevágni mert nem találok semmi pontos infót róla.nem találok olyan érdemleges telcsit amire le cserélném. Ha megtudnám oldani a bővítést akkor maradna semmi szükségem nagyobb teljesítményre.
De egyenlőre tökéletes . -
YwnaYr
újonc
válasz
smilecat #553 üzenetére
Sziasztok,
A romcserét még mindig nem tudtam megoldani, majd hétvégén jutok 32 bites géphez, viszont úgy tűnik, hogy a mikrofongond megoldódot, hála smilecat-nek
Közben még a megoldás előtt írtam a dealextreme-nek (mert onnan jött a doogee) és bár megoldódott, kíváncsi vagyok a válaszukra.
-
YwnaYr
újonc
válasz
smilecat #551 üzenetére
Az USB debugging nem volt bekapcsolva, win 8-on a helyzet ugyan az, otthon kipróbálom 32 bites win7-ről.
Más
Mióta megvan most telefonáltam vele először, és gyakorlatilag nem lehet telefonálni. A mikrofon annyira zúg, hogy nem hallani amit mondok bele. Ilyennel találkozott valaki?
-
kobipeti
aktív tag
-
Málni
csendes tag
válasz
smilecat #116 üzenetére
Ezt írták: "Termékeink nagy része külföldről import raktárból érkezik, az említett készüléket is külföldről tudjuk biztosítani. Az oldalon feltüntetett összeg nettóban értetendő, több költség semmilyen formában nem terheli a vásárlót. A szállítás általában 6-10 munkanapot vesz igénybe ennek ideje lehet több 1-2 nappal az adminisztráció miatt, de ugyan annyival kevesebb is. Átlagosan minden vásárlónk 2 héten belül készhez kapja a megrendelt készüléket. A szállítást idén márciustól ingyenessé tettük, így az sem kerül önnek plusz költségbe, a csomagról nyomkövető azonosítót kap, mellyel a www.posta.hu oldalon figyelemmel kísérheti a terméket. A készülékek szervizelése kizárólagosan Magyarországon történik. Hiba esetén a készüléket elküldi a Budapesti székhelyünkre és mi 2 héten belül vállaljuk a készülék javítását valamint esetenkénti cseréjét."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest