- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az a vakteszt nem éppen egy olyan félvállról vett valami volt. Nagyjából hülyére verte a jóval drágább modelleket."
Mondjuk ez a szavazókon is múlik.
Tippre 0.1%-ot nem érhette el azok száma, akik jobb klikk -> megnyitás új lapon módszerrel tényleg meg is néztek minden egyes képpárt teljes méretben.Eleve szerintem a legtöbben csak addig a pontig csinálták meg, amikor már lehetett véglegesíteni, nem amíg engedte. És még akkor sem tudtad minden telefont mindegyikkel összevetni, volt amelyiket dupla annyiszor dobta fel nekem, mint a másikat.
Nothing Phone (2)-t nekem asszem valami 8-9 alkalommal dobta fel (20 versenyző volt!), valószínűleg pont a jobbak ellen nem, így lehetett nálam második helyezett. Pedig amíg csak a betű jelzéseket ismertem, addig is elé soroltam fejben nem kevés versenyzőt...Meg Xiaomi 13 Ultra utolsó előtti hely?
Ha Samsung fan, ha nem, itt most igaza volt, ezt a tesztet tényleg nem érdemes túl komolyan venni. -
doooo
veterán
Olyan nevetséges, hogy úgy teszel, mintha bárki is csak a Samsungról beszélt volna. Nagyon nevetséges. Nevetséges, hogy úgy teszel, mintha semmi más nem létezne. De attól még létezik. És a Pixelek nem jobbak azoknál. Mondhatsz akármit (tényszerűt nem sikerült eddig, ezért maradj nyugodtan az "akárminél").
-
Aryon87
félisten
Tudom. 6-os széria óta szeretnék egyet, de még nem érett meg a dolog (Majdnem lett egy 7Pro, csak a rendelés meghiúsult s lett a Mate). Egyelőre most a Xiaomi 14Ultrára fáj a fogam, aztán meglátom utána mi lesz. Addigra a saját gyártású Tensor is kiforrja magát. Mert lényegében sok választék nincs.. Ami meg van, ott is nagy a szórás a képességeket illetően (s nekem az éjszakai fotós tudás a lényeg, Huawei-en kívűl más nem igazán van abban a témában toppon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest