- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Most jöttem haza Szicíliából, én egy Pixel 7 Pro-val feleségem pedig i15-tel fotózott. Az i15 24mp-re volt állítva, így részletességben kicsit jobb a 7 Pro-nál, illetve ahol nagy különbséget látok az a portré mód az i15 javára, de a fotók színei (főleg éjszaka), a dinamika egyszerűen annyival jobb képeket eredményez a 7 Pro javára, hogy az én képeimet hagytuk meg azokból ahol hasonló témákat fotóztunk. Valamiért nem az igazi az iPhone sem etéren, de még mindig jobban bejön mint az S24 képei, botrány a színkezelése. Videóban jobb volt az iPhone, bár leginkább este látványos a különbség, a 7 Pro nincs a toppon etéren.
Nekem ez a személyes tapasztalatom a fotós videós részről. Ha fotó akkor Pixel, ha videó meg iPhone. -
novinyul
veterán
Te tényleg fáradt vagy
Te csak a Samsungot ismered, istenited. Pont én nálam ne létezne más
? Szinte mindig más telefon van nálam, de ha valami beválik és jó, akkor egy ideig marad. Amúgy meg igen te ismét a saját márkádat vetted elő azonnal. Ez van, ezen nem is lehet változtatni. De te már csak ilyen vagy, igazából nem is zavar(néha egy kicsit
)
-
Drakmusz
addikt
Mondjuk fotózz beltérben mozgó gyereket egy Pixellel, utána meg egy Samsunggal.
A labdát oda-vissza lehetne dobálgatni, de valójában semmi értelme.
Én egyébként már a szép színes képeknél elveszítettem a fonalat, főleg hogy a Samsung ebben a tekintetben semmit nem fejlődött az elmúlt éveket tekintve.
A legfontosabb tényező viszont továbbra is a felhasználó.
Ki mennyi energiát hajlandó a történetbe fektetni.
Nagyon kis kivételtől eltekintve az összes gyártó képalkotása egy borzalom.
Ha beraknék ide egy első generációs Pixellel készített galériát, ahol átírom az exifeket, az emberek 90 százalékának fel sem tűnne a turpisság.
A GCamot meg nem véletlenül akarja mindenki lemásolni, ez egy A52 egy jól konfigurált profillal.
[link]
Soha az életben nem lesz ilyen egy Samsung gyárilag. -
novinyul
veterán
Figy szerintem ne erőlködj
Az a vakteszt nem éppen egy olyan félvállról vett valami volt. Nagyjából hülyére verte a jóval drágább modelleket. De még ott sem mondták hogy hibátlan lenne bármelyik Pixel, egyszerűen jobban meg van irva a szoftver. Vedheted a Samsung telefonokat, de azért szóval na
Asszony imádja az S23-t, de ha jobb fotót szeretene akkor Pixel. Pedig Samsung fan, még Watch 6 órából is kettőt vett mert hát kell fekete meg fehér is. De még ő is elismeri hogy sokkal jobb fotózásban a Pixel. A frissítés meg hát ugye tök jó hogy ilyen hosszan támoagtott, de 7 év múlva már a típusát is elfelejtettük. Ami tetszik az a Samsung szoftvere, jó a DEX és a toll ilyen szintű támogatása. De attól még nem lesz isten császár a Samsung
-
Wesiz
tag
vakteszteknél még a tavalyi pixel is veri az idei iphone prokat és samsung ultrákat. ja, és nem a pro vagy a "sima" modell hanem még annak is az olcsósított változata, az "a" széria.
7 év szoftverfrissítésnél pedig nem tudom ki ad többet, samsung apple xiaomi huawei oppo vivo tecno (transission) egész biztos hogy nem.
úgyhogy mindkét állítás teljesen megáll. -
vacs
veterán
MKBHD Marques Brownlee-t ismered?
A kamera vakteszten, a középkategóriás Pixel 7a eléggé elverte a csúcstelefonokat!
YouTube link.
-
Dare2Live
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest