- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Új hozzászólás Aktív témák
-
boatkiller
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki a dolog, hogy mégiscsak futtatható lesz a webian a DNS320-on.
Ezt találtam a webian fórumán:
Idézetet írta: pgk - 2011 augusztus 04, 10:22:08Sziasztok,
Nemtudom ki mennyire emlékszik, de még tavaly indítottam egy portolhatós topicot a fórumban
Azóta megvettem egy DNS 320 as NAS-t és nagyon szeretném rátelepíteni a Webian-t
Látom már van 2011 es változat és hardver hiány az oka a portolhatóságnak. Kylkhor-nak szeretném felajánlani ha elfogadja nemsokára SSH-n keresztül ráléphet a NAS-omra frissen telepített FFP-vel és kedvére művészkedhet a 320-assal. Mint fórum moderátor úgy gondolom látja a mail címemet, nyugodtan megkereshet a részletekért.Előre is köszönném a 320as tábor névében erőfeszítéseit.
PG
Szia !
Élnék a lehetőséggel

Néhány hete sikerült "felstoppolnom" egy DNS-320 eszközre egy Fórum Tag jóvoltából (ezer köszönet érte) aki 313-ról váltott 320-ra és ott adat gyűjtést végeznem.
Ez alapján készült egy telepítő ami feltelepítené a Webiant (ez tesztelve lesz a hétvégén egy emulált környezetben) viszont az adatok alapján más processek futnak ezeket valószínűleg (biztos) nem tudja vezérelni majd csak ha teljesen testre lesz szabva.Ha leteszteltem a telepítőt jelentkezem : Kylkhor
Szóval lehet bizakodni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta megvettem egy DNS 320 as NAS-t és nagyon szeretném rátelepíteni a Webian-t