Új hozzászólás Aktív témák

• glugi
    aktív tag

Sziasztok!

Nálam 2.01. fw + fun_plug, 1 db samsung hd204ui standard kötet, 100-as hálón.
    A gigabit routeren lóg még 1 wdtv live és 1 laptop, nem gyári kábelen. Transmission tölt (down sebesség felén, mert több wifis gépnek kell közben a sáv), és közben ftp-n másolok fel a laptopról, olyan átlag 50-60 Mbit körül. A fájlok vegyes méretűek, pár mkv és sok mp3.
    Eddig semmi sem akadt, sem 1080p m2ts, sem brutál bitrátás 1080p mkv (cifs megosztásból olvassa a fájlt a wdtv live).
    Teljesen meg vagyok elégedve a sebességgel, igaz, érezhető, hogy mióta a fun_plug rajta van, lecsökkent mind az írási, mind az olvasási sebesség, viszont a 100-as háló miatt ez egyelőre nem érdekel.
    Fun_plug nélkül ftp-n úgy 70-80 Mbit körüli fel-le átlagot mértem Filezilla-val és TC-vel.

Kérdésem is lenne: a webdav ez esetben mit jelent? Azt szeretném elérni, hogy az .ics naptárat egy webdav szerverre közzétegyem a dns-en, majd távolról mások olvashassák, írhassák (Lightning+Thunderbird). A firmben a webdav szervert is jelent, vagy mit?
    "Bohóckodtam" pár órát valamelyik éjjel lighttpd-php-phpicalendar kombóval több leírás alapján, de nem sikerült, a közzététel közben mindig van valami hiba.

Új hozzászólás Aktív témák