Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
DJI FPV pár magyar csatornán:
1.) Magyarósi Csaba - B-terv: Bénázásunk az életveszélyes DJI FPV-vel!
Csabától megszokott módon a videó cspongós, de tőle szokatlan módon teljesen felkészületlenül érte őket, hogy mi is ez. Ez nagyon érződik is végig a videóban, viszont azt jól mutatja, hogy ha valaki már drónozott, de még nem találkozott FPV-vel, akkor elsőre hogy reagál(hat)rá. Aki kihagyja, sokat nem veszít vele!
2.) Horváth András - Egy Teslát is simán legyorsul a DJI FPV drón
András videója már jobban bemutatja, hogy mire is jó ez a konkrét DJI, bár a katalógusadatok nem lettek igazából leellenőrizve. Inkább érződik rajta a marketing, de ez nem meglepő, ezért küldték neki, és nem is baj szerintem, mert az emberek arra (is) kíváncsiak, hogy mi mindenre jó ez! Nekem tetszett a videó, bár a megvalósítás elég gagyi azzal a "megy egyenesen a motor" résszel. Ott a drónos kitett magáért, de ezt egy kanyargós résszel sokkal királyabbul meg lehetett volna valósítani szerintem...
3.) speedzone.hu - Speedzone műhely: DJI FPV drón teszt: Tényleg tudja, amit ígér?
Itt a srácok sokkal alaposabban bemutatják, azonban mégis ők is felkészületlennek bizonyulnak többször is, és a videó során többször rácsodálkoznak a dolgokra. Tök jó dolgok hangzanak el, de az egész videót simán meg lehetett volna csinálni fele ilyen hosszúra, kicsit az érződik szerintem, hogy ki kellett tölteni a műsoridőt. Végül pedig a kocsiról nem is kerültek bele a videóba a felvételek, mert majd azt a kocsiról szólóba teszik. Hát köszi, az pont nem érdekel.Miért írom mindezt? Mert kb. ennek a három videónak a végignézésével lehet kapni egy kb. korrekt képet szerintem magáról az új DJI FPV-ről. Nektek mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen autót vegyek?
- SörcsaPH!
- Battlefield 6
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HP Thunderbolt 4 kábel
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest