- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Itt gyanítom én a posztod törlésének a gyökerét.
Mert ügye ha kiderül, hogy unión belül ezt olcsóbban, netán ingyen is meg lehet csinálni akkor... nem is tudom.... "akkor van"
Nekem például az UL (ultrakönnyű repülő) vezetői engedélyem érvényes az unión belül bár idehaza szereztem. De az autó jogsira is ez áll. Persze mindent lehet tiltani, de ott már nagyon kilóg a lóláb, ha unión belül megszerzett jogosítást nem fogadnak el... Ettől még XY főtörzs mondhatja, hogy nem főleg mert nem magyarul van és hát ....
De a fő gond talán nem is ez hanem amit itt már #7867 posztjában nagyon pontosan megfogalmazott KillHates

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest