- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Tomdriver
üzenetére
Annyira nem illegális a dolog mert az engedéllyel rendelkező pirotechnikai üzletek (egyszerűség kedvéért az egész évben üzemelőkről van szó) árulhattak. Tűzijátékozni pedig csak közterületen volt tiltva, magán területen nem.
Természetesen a sajátomat fotóztam és a telkemről indítottam és a fölött fotóztam.
És hát .... határ eset, mert 40-70 méter magasságban a saját telkem felett repítettem, így kérdés, hogy valóban kell-e az a szerencsétlen légtér foglalás
Különben Mavic Pro Platinum volt. Régebben Inspirével csináltam, de ez kényelmesebb volt most
Különben is hirtelen "felindulás" volt mert egész nap ködös, vacak idő volt és nem tudtam kimenni a reptérre egy óév búcsúztató repülésre. Estére meg szélcsend és tiszta idő lett. Ekkor jött az ötlet, hogy lefotózom a szilveszter tűzijátékot. És a Mavic általában bevetésre készen áll nálam 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Különben is hirtelen "felindulás" volt mert egész nap ködös, vacak idő volt és nem tudtam kimenni a reptérre egy óév búcsúztató repülésre. Estére meg szélcsend és tiszta idő lett. Ekkor jött az ötlet, hogy lefotózom a szilveszter tűzijátékot. És a Mavic általában bevetésre készen áll nálam