Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
usergefi
kezdő
Kb lassan egy év használat után én a következő kiegészítőket tartom hasznosnak, illetve ezeket használom rendszeresen:
- ND filterek, hogy a napközbeni videókban szép motion blur legyen.
- Kihajtható felszállópálya, hogy ne mocskolódjon a drón, bár a láb hosszabbítókkal lehet, hogy ezt ki lehet küszöbölni, azt nem használtam még. Emellett a szükség eseténi hazatérésnél a pontos landolásban is segít.
- A már általad említett távirányító joystick védő.Ezek mellett a plusz akksi attól függ, hogy mennyi ideig akarsz repülni. Egyben időjárástól függően kb 20-25 perc repülési idő van. Ha több kell, akkor értelemszerűen akksiból is. A teljes feltöltésük kicsivel több mint egy óra.
Memóriakártya nekem még mindig az eredeti van (16GB), arra kb 30 percnyi 4K felvétel fér rá, egyelőre elég és nem kell nagyobb, problémám eddig nem volt vele.Olyan app sajnos nincs amit írsz, bár ez lenne a legideálisabb megoldás. Sőt ha kérsz eseti légteret, és aktiválod, akkor is előfordul, hogy más is berepül a légteredbe, szóval mindig figyelni kell. Ezenkívül még néha a különböző madarak is elkezdhetnek "szemezni" veled, ilyenkor én inkább leszállok, mint hogy megkockáztassak egy ütközést.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest