- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
usergefi
csendes tag
Kb lassan egy év használat után én a következő kiegészítőket tartom hasznosnak, illetve ezeket használom rendszeresen:
- ND filterek, hogy a napközbeni videókban szép motion blur legyen.
- Kihajtható felszállópálya, hogy ne mocskolódjon a drón, bár a láb hosszabbítókkal lehet, hogy ezt ki lehet küszöbölni, azt nem használtam még. Emellett a szükség eseténi hazatérésnél a pontos landolásban is segít.
- A már általad említett távirányító joystick védő.Ezek mellett a plusz akksi attól függ, hogy mennyi ideig akarsz repülni. Egyben időjárástól függően kb 20-25 perc repülési idő van. Ha több kell, akkor értelemszerűen akksiból is. A teljes feltöltésük kicsivel több mint egy óra.
Memóriakártya nekem még mindig az eredeti van (16GB), arra kb 30 percnyi 4K felvétel fér rá, egyelőre elég és nem kell nagyobb, problémám eddig nem volt vele.Olyan app sajnos nincs amit írsz, bár ez lenne a legideálisabb megoldás. Sőt ha kérsz eseti légteret, és aktiválod, akkor is előfordul, hogy más is berepül a légteredbe, szóval mindig figyelni kell. Ezenkívül még néha a különböző madarak is elkezdhetnek "szemezni" veled, ilyenkor én inkább leszállok, mint hogy megkockáztassak egy ütközést.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest