Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaym
tag
Nagy megelégedéssel repkedek a Mavic Pro-val, minden tökéletes, jobb mint vártam.
Egyetlen egy dolog van ami zavar és nem találtam rá eddig megoldást. Imádom az FPV módot, megvettem a Litchi appot és egy Samsung S7 EDGE - el használom egy Xiaomi VR Play szemüveggel. (Sajnos bármennyire is hatalmas Xiaomi rajongó vagyok, ez a szemüveg úgy szar ahogy van... nem fekszik fel az arcomra, másnak sem egyébként, és emiatt bevilágít minden mögűlem, de sebaj, nincs még olyan meleg, marad a kapicnis felső.
)Szóval a gond az FPV nézetes felbontás. Sima képen hiába hibátlan FHD a kép, az FPV nézetben elég pixeles, kicsit homályos.
lehet ezzel kezdeni valamit? van rá beállítás vagy amit nem találtam meg? vagy ez ilyen? ennyi? ha jobbat akarok vegyem meg a DJI Goggles-t?

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jawa tank
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)