Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég érdekes dologba futottam ma bele és gondoltam bírom ide, hátha hasznos lesz az infó.
Szóval, fotózni eddig nem nagyon fotóztam a Mavic Proval, inkább csak videóztam. Eddig jpeg-re volt állítva és gondoltam ma lövök fentről pár képet RAW-ba.
A képeket a gépre másolva a Windows a DNG-t 940x540-ben jeleníti meg
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.Na mindegy, gondoltam Instagramra jó lesz kicsiben és megnyitottam Ps-ban... ami viszont 12 Mpx-ben nyissa meg
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.Tudja valaki, hogy ez miért van?
Szóval simán jól átdolgozható DNG kapni, csak Ps-be kell megnyitni és utána onnét a kívánt méretbe/formátumba lementeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.