- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sityupityu
üzenetére
Bizony. Egy kéményszegélyt kellett megnézni. Jóval olcsóbb ezt reptetni, mint szegény ipari alpinistát felküldeni és még az életveszély sem áll fent a rozsdás létra miatt.
Szóval a kémény felső részét kellett megnézni, hogy mennyire kezdte ki az idő vasfoga. Szépen körberepültem, ahogy a megrendelő kérte majd beküldtem a madarat és belülről is megnéztük. Lett felvétel is amit megkapott a telep tulajdonosa és majd a statikussal kiértékelik, hogy mennyire veszélyes az öreg gyárkémény.
Biztos ismered azt a jelenséget amikor belefújsz a sörösüvegbe: elég érdekes ott tartani a madarat mert a "szél felöli" oldalon lefelé áramlik ott a levegő a másik oldalt meg jön ki. Bólogatott is még úgy is az Inpire, hogy rátettem egy fél kilós ballasztot (proli módon ragszalaggal egy doboz sört)
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- PlayStation 5
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néztek is, hogy mi a sz@rnak az? Mondtam, hogy ettől stabilabban repül, mert egy kicsit alkoholista a madár és józanul még remegnek a szárnyai