Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Ajjaj, itt nagyon komoly hiányosságok vannak. Ha jól értem, úgy repülsz, hogy a Dji Go menüjét még nem is láttad, és nincs beállítva ezek szerint semmi.
. Ha most azt mondom, hogy ezzel és a user manuállal kellett volna kezdeni, akkor a legtöbben megsértődnek. Pedig csak a Yt-s zuhanós videóknak szolgáltatnak kismillió alapanyagot.
. Ez kb olyan, mintha beülnél egy 40 tonnás repülőbe, ahol van egy zöld gomb, amivel felszáll a gép, de ezen kívül semmit nem készültél rá, mert majd lesz valami. És mond mond azt, hogy ez a részedről szerinted nem felelőtlenség e? Még akkor is kerülhetsz szarba, ha mindent ismersz és a gép jól működik. 
Csak azt tudom ajánlani, hogy vedd komolyan, ha már egyszer egy ilyen drága gépet vettél, mert erre nem lesz garancia, ha odavered a saját hibádból. Szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Futás, futópályák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Netfone
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ez kb olyan, mintha beülnél egy 40 tonnás repülőbe, ahol van egy zöld gomb, amivel felszáll a gép, de ezen kívül semmit nem készültél rá, mert majd lesz valami. És mond mond azt, hogy ez a részedről szerinted nem felelőtlenség e? Még akkor is kerülhetsz szarba, ha mindent ismersz és a gép jól működik.