- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
dronosroli
üzenetére
Én két éve a gyári hungarocell dobozban hordom a Phantomokat
vitorlás kupán a csónak aljába mondjuk védtem... Ott bele raktam egy kukás zsákba és annak becsomóztam a száját 
Nyilván mindenkinek más erről a kialakult véleménye... És el is fogadom, hogy mások vagyunk, más más körülmények között használjuk imádott "madarunkat",,,, de én valahogy mindig borzasztó pazarlásnak tartottam az 50-70000ft-os (mindenki helyettesítse a be magának a megfelelő összeget) hátizsákokat, koffereket...
Én úgy gondolom, ezek az eszközök nem szállítás közben fognak sérülni, normális gazdit, és utaztatást feltételezve, hanem repülés/meló közben...
Akkor meg aztán pisloghatok a horror áru kofferemre magam mellett, "mikor megkotlott a gép, és lezuhant"...Bocs tényleg, mindenki arra költi a pénzét amire akarja...

Én is csak elmondtam a saját teóriámat a "mindenálló" drága kofferekröl
Ismétlem, nem lebeszélni akarok senkit,,, csak egy vélemény volt a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vitorlás kupán a csónak aljába mondjuk védtem... Ott bele raktam egy kukás zsákba és annak becsomóztam a száját