- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
dronosroli
üzenetére
Vitorlás versenyen pld víz fölött jól tudott jönni ,amikor lövésem nem volt "merre vagyok arccal", és hol vagyunk a csónakkal, és nem akartam az időt húzni az rth-val ,hogy emelkedjen 15m-rol 50-re majd jöjjön vissza...ott stoppoljam ki az rth-t és forgassak tovább a környezetemben,,,, egyszerűen csak átváltok térképre látom a repülés irányát,a felszállási pontot ,és máris tudom mi a pálya....ugyanez a folyamat szárazföld fölött idegen helyen,,,már akár 400-600m távolságra is tőlem....ha hirtelen nem tudom merre is járok, mert sport módban követtem egy autót..."sokszor" jön jól szvsz. az a térkép!Annak ellenére, hogy én is azon vagyok ,hogy ha lehet,maradjunk a géppel visual contactban.....lehet,hogy az esetek 99%ban pár masodpercnyi ,rossz esetben percnyi nezelodes után egyenesbe kerülne az ember,de munka közben az aksi idő az isten,,az egy és mindenek felett való...gyorsabb ha az ember átvált ilyen. Helyzetben térkép nezetre...és nincs is kérdés "merre van arra"
Nekem pld erre jó a térkép...
Sokszor használom azt rth-t is,,de esete válogatja mikor mi a jó,,gyilkos szélben 10-15m-n még elropkodok, de nem szeretném pld ha 50-re emelkedne az rth miatt....ki tudja mi van ott fent alapon....
Szóval mikor.mi a jó...de hogy bőven van létjogosultsága a terkepnek,az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest