- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Isteneeeeeeem. Hagyjátok már egymást
-
Keitaro
addikt
Nálunk meg kellett volna anno, hogy X ember összegyűljön aki akar netet az épületen belül, de tele voltunk öreg nyugdíjasokkal nagyrészt akiknek ugye nemigen kellett így isdnezgettem még egy ideig. Aztán a matáv megszünteté kedvezményeit... és lőn asdl-em szóval most jobbl, de akkor nagyon tudtam volna ölni
-
Keitaro
addikt
Hol van vulkán? le vagyok maradva
A gargoyle szerintem nem hasonlít, de az nV wolfmant igaz csak képeken láttam, de nekem nagyon idiótának tűnt. De a dawn, meg pár GF4-es demo nagyon jóra sikerült szerintem. Tényleg hangulatosabbak mint az Ati demok. Egyébként valaki kérdezte, tényleg az Ark-ra gondoltam és nekem abban az időszakban nagyon tetszett -
Keitaro
addikt
Azért védenem kell Egon-t, mert amiket mondott az elején, azok tényleg eléggé elszálltak voltak, de a parasztozás szerintem nagyon durva volt rá. Elég finomnak tűnik, de szerintem iszonyat komoly sértés. És ezzel most nem a kedves parasztokat akartam sértegetni ha valaki olvasná a fórumot ^^
-
Keitaro
addikt
Fenébe... Beírtam egy kilóméteres hozzászólást erre eltűnik.
Szóval no multi? Tudod ez eszembe sem jutott, ez elég sok mindent megmagyarázna.
Így az is érhető miért 12x1 felé akarnak lépni, mert anno persze a pletykák 8x2-t emlegettek.
Egyszer nagyon sok időm lesz, és rá tudom szedni magamat akkor elolvasom azt a totyikot. De olyan roooooooooooohadt sok hozzászólás van már, hogy nehezen szedem rá magam... -
Keitaro
addikt
B3D fórumtéma amit már mondtam. Ott taglalják, hogy jobb, de sok esetben mind1 szinte. Szerintem (saccra) azért lehet, mert 8 pipeline dolgozik mondjuk 2 textúrán akkor a jó visszaforgatás miatt nem tart kétszer annyi ideig felpakolni őket.
Egy durva példa :
Rakjon fel mondjuk egy textúrát 1sec alatt kettőt pedig 1.8 alatt.
Így egy két textúrásnál nézve 1.8 sec alatt végez 8pöttyel amin kettő van.
4x2 végezzen egy sec alatt a 2-vel. így 2 sec alatt végez a 8 pöttyel.
De ez csak az egyik tipp a másik, hogy páratlan számú textúránál hátrányba kerül a 4x2, mert pl 3 textúra esetén marad elpazarolt teljesítmény.
Ugye akkor a 3 textúrát két menetben tudja felpakolni, tehát két menet alatt készül el 4 pixellel míg 8x1nél ez 3 menet, de 3 menet alatt lesz 8 pixel, míg átlagolva ezt 4x2nél csak hatot kapunk. szvsz ez a valószínűbb. De fene tudja, csak este van és hangosan gondolkoztam -
Keitaro
addikt
Igen, maradt. De pont a Beyond3D fórumain van erről egy iszonyat nagy topic, érdemes belenézni. Külön kis progikkal megmutatják, hogy a 4x2 még nem a legnagyobb baj, mert lehet olyan mint a 8x1 teljesítményben (ez ugye logikus), a baj ott van, hogy a shaderek lasabbak és mint láttuk a minőséggel is van némi probléma.
Az FX5800 bejövetelekor épp ezért támadták az egyik legjobban a 3dmark03-at mert pixel shader tesztben ha feleannyit nyomott mint a 9700. Most, hogy jönnek ki a DX9 játékok meg fog látszódni az FX-ek hátrányainak jórésze.
Egyébként Newell ajánlását én is olvastam -
Keitaro
addikt
Egon ne csináld már. Az említett DX9 teszt (most nem az FX5900 vagy a Red), nagyon korrekt. Ha végigolvasod te is rájössz. Vagy azt akarod mondani, hogy az FX alá kétszer olyan jó proci kell, mint Ati alá, hogy szépen menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest