- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Lehet hogy kicsit elszálltam de nekem olyan a mércém hogy begőzölök ha valaki félinfók alapján von le egészen komoly személyes következtetést; mifelén pont az emlegetett egyedek teszik ezt.
Múltkor pl. felvetettem hogy lehetne mikrohullámos net a panelben meg 60rugós kezdőt kellene összedobni máris jött a nománemáteamipénzünkönakarsznetezni pedig mikrohullámról annyit tudtak hogy ''sütni lehet vele''... -
e-biza
őstag
igen akkor volt
bár nem tudom abban hol volt dx9 de nekem nagyon tetszett. nem is tudom milyen demoi vannak az nvidiának, csak a chameleonra emlékszem meg a grace -re. talán letöltögetem megnzem melyik milyen. dx9-et nem láthatok,bár tud emulálni nv30-at az nvidi driver
igy lehet nem lesz gond.
-
e-biza
őstag
maya 5 az alias.com cimröl letölthetö. van már belöle Personal Edition, de az nvidia itt is gyorsabb volt
hogy mennyivel?
http://developer.nvidia.com/object/MayaCgPlugin.html ennyivel -
e-biza
őstag
nem u.az. a dawn demo nem fut alapbol atin és az ati dx9 demojai sem futnak nvidián. ez okés, csak a rendermonkey egy programozással kapcsolatos vmi. a shaderek létrehozását és gyors lefutását lehet vele elkésziteni. ennek ellenére csak ati-n fut mig az nvidia cg-je ami szintén erre van (c for graphics) fut az ati kártyáján. ergo jobb megoldás
http://www.ati.com/developer/sdk/radeonSDK/html/Tools/RenderMonkey.html
de tetszik ahogy az ATi lemásolta az nVIDIA driver részlegétsöt az oldal sok helyen hasonlit a konkurrens oldalhoz
-
Raymond
titán
He He, ez jo volt. Jol megy a Dawn a 9500Pro-n a MIT OpenGL.dll ''apro'' kozremukodesevel.
Amugy az nVidia techdemok jobban neznek ki mint az ATI techdemok. Valahogy jobb a stilusuk/dizajn. De azert a Pipedream-et leneztem parszor - nagyon allat.
Amire ugy igazan kivancsi vagyok az a Maya5 Hardware Renderer. A RenderMonkey demo csak olyan izelito-fele, A Maya viszont a ''Valo Vilag'' :-) -
Raymond
titán
A helyzet az, hogy minel jobban bele fognak merulni a shader-ek hasznalatba, annal kissebb jelentosege lesz a ''regi iskolaju'' 4x2/8x1 stb, filozofianak. A programozhatosag vegett a kulombozo shader-ek kulombozo idoben vegeznek a feldolgozassal. A shader-ek bonyolultsaga fokozodni fog es mar ma egesz jokat lehet veluk elerni.
Pl. lasd az ATI RenderMonkey demot. Ami jo ebben a demoban az az, hogy ha ugyanazt a shader-t leforditod OpenGL2.0-ra, akkor van hogy ketszer olyan gyors mint ha DX9-re van forditva :-) Pedig az ATI mindig is DX-ben volt jobb. -
rudi
nagyúr
Valami olyasmi. Láttam ott cikkrészleteket Molinoux-al a SIMek atyjával. Idézetet Gabe Newell-től (raven soft HL2 team) hogy a 9800-at ajánlja a 5900ellenében mert gyorsabb és szebb a képe.
Mr. Newellnél maradva:
Just to back the article up, here's a reply from Gabe Newell:
Quote:
I have been a long-time NVIDIA card user. Currently I have ATI 9800 Pro's in both my work and home machines.
The DX9 performance described by the Beyond3D article is consistent with what we've been seeing.
Jól tudom hogy az NV35nél is maradt a 4/2 felállás futószalag/renderelő mint ar NV30nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest