Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Apple Watch
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Yettel topik
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mosómedve
tag
Szóval mégiscsak a decibel...

Megmondom őszintén a tiédet nem értettem, de utánaolvastam a wikipedia-n. Végülis általában ez is konkrét érték, mert az esetek nagy részében a nevező a hallásküszöb, tehát a 0. Jó, persze, 0-val osztani csak Chuck Norris tud...
 ...de remélem érthető, hogy mit akarok mondani, persze lehet az adatokat finomítani is, azáltal hogy mást adunk meg a nevezőben. Azonban én még 2 érdekes dolgot fedeztem fel: míg a decibel logaritmikusan nő, mi ezt csak egyenletes ''hangosodásnak'' érzékeljük, ugye? Másik. A legtöbb lejátszó 90 dB-t tud kihajtani papírforma szerint és a 85dB-n hallgatott zene tartósan halláskárosodát okozhat...yeah... 
 . Jó, tudom én, senki sem hallgatja max. hangerőn, de ezek után érthető, hogy az EU-ban miért folytják vissza sok lejátszó teljesítményét... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
 - 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
 - LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...de remélem érthető, hogy mit akarok mondani, persze lehet az adatokat finomítani is, azáltal hogy mást adunk meg a nevezőben. Azonban én még 2 érdekes dolgot fedeztem fel: míg a decibel logaritmikusan nő, mi ezt csak egyenletes ''hangosodásnak'' érzékeljük, ugye? Másik. A legtöbb lejátszó 90 dB-t tud kihajtani papírforma szerint és a 85dB-n hallgatott zene tartósan halláskárosodát okozhat...yeah...