- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Látom érzékenyen érint... relax vasárnap este van.
Én nem feszegetek fel semmit... és nem is szórok el üvegeket.... meg hordom ki a szemetemet a természetbe. Szerintem amúgy sem a túrázók teszik ezt... legalább is aki a szó szoros értelmében túrázó, az imádja a természetet, és elég messze áll tőle az ilyen jellegű tevékenység. -
Ez mentalitás és tradíció követés kérdése. Van aki ragaszkodik, hogy az oltárnál lássa csak meg a menyasszonyt a vőlegény, van akit ez egyáltalán nem hoz lázba.
Nem jellemző, hogy valaki egy 100 ezer forint feletti ruhát csak úgy hazavág.
Többnyire ezért nem az esküvői ruhában teszik ezt meg. -
fsb1000
nagyúr
Nem csak a fotozz.hu-n, de komolyabb platformokon is át lett már értékelve a fotó fogalma.
Ez a folyamat nem most kezdődött... és lehet nem is kell ragaszkodni a régi dogmákhoz.
Az érték érték marad bárminek is nevezzük vagy próbáljuk korlátok közé szorítani (lásd természetfotózás és annak etikája) -
filózoli
senior tag
Ha visszaolvasod a hsz-eket, rájössz, hogy most nem írtál igazat. Igenis igyekszem korrekt módon fogadni a kritikát. Viszont ha hülyeségnek tartom, akkor azt sem rejtem véka alá.
Amúgy nyugodt lehetsz, fog ez a kép még pozitív kritikákat kapni. Amúgy pedig ismerem az illető képeit, és tudom, hogy ért a dologhoz. Ez egyébként az FR moderátorainak véleménye is, különben kevesebbet dobott volna a minősítése az átlagomon.
Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- DJI Pocket 2 Creator Combo +NDPL szűrők
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Új Insta360 X5 8K Akciókamera, számla, gari
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (1400 / 3424 / 6600 / 9575/ 11700 / 14600 expoval )
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest