- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz
Pulsar #25082 üzenetére
az ötlet alapvetően jó, de a kompozíció, megvalósítás nem az igazi. látszik, hogy kompakttal lett lőve, de ki lehetett volna hozni többet is. a hajók bemozdulása annyira nem nyerő, meg úgy igaziból nincs téma a képen. én nem a csatornára merőlegesen komponáltam volna a képet, inkább olyan ~45°-os szögben.(ha már az van előtérben, az a téma) de így ezek a hajók nem valami érdekes téma, nekem csak belezavarnak a képbe, az igazi témát a túloldalon látom (így zavaróak a hajók, bemozdulva). sárga ház, csillag lámpa, szép fák nagyon szépek a háttérben a színek(bár az autó csíkja sem tetszik). továbbá ki kellene egyenesíteni a képet... vagy újragondolni...
esetleg a hajókat is bele lehetne venni a témába, de max szélcsendben, úgy lehetne hasznosítani a kecsegtető témát: 123s-es expo, mégis egész jók a hajók, habár nem tűélesek....építő jellegűnek szánt kritika OFF.
-
máyköl
veterán
válasz
Pulsar #25006 üzenetére
Jujj. Nagyon elveszik a képen a madár, mert az ágak vannak előtérben. Alulról nagyon zavaró a belógó ág, meg a levelek, fent is nagyon nagy rész levelekből áll, ezek miatt elveszik a képen a madár. Nagyobb gyújtótávolságot kellett volna használnod. És szerintem a dátumot vedd ki, elrontja a képet.
Máyköl
Aktív témák
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest