- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ebben egyetértünk. Nem mostanában ugyan, de dolgoztam állami szoftver fejlesztés közeli projekten, és a Luca széke az egy startup projekt azok elkészülési sebességéhez képest.
Amúgy szerintem keverednek itt dolgok. Megint a nyomorult clickbait cikkeknek sikerült szerintem félrevinni az embereket.
Az Ügyfélkapu nem szűnik meg. Csak a bejelentkezési lehetőségek változnak, a sima név/jelszavas bejelentkezési lehetőség szűnik meg.
Helyette két opció marad:
- a két faktoros authentikátor app-os Ügyfélkapu+ (ez már régóta van, szerintem vagy 2 éve használom már, Google Authenticator-ba bementve a token-jét; de azt rebesgetik már ez sem sokáig lesz)
- illetve a DÁP-al való bejelentkezés lehetősége, ami idővel valószínűleg kizárólagos lesz.
De ez az idp.gov.hu (Központi azonosítási ügynök) részhez tagozódik be, amit sok más állami portál is használ a föderált beléptetéshez, pl. NAV, Földhivatal, stb. De azokat a rendszereket biztosan nem mostanság fogják a DÁP-ba integrálni. Valószínűleg a DÁP-on intézhető ügyek köre fokozatosan bővülni fog, és esetleg több év múlva már kiválthatja az Ügyfélkaput funkcionalitásban, de ez még nem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest