Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ebben egyetértünk. Nem mostanában ugyan, de dolgoztam állami szoftver fejlesztés közeli projekten, és a Luca széke az egy startup projekt azok elkészülési sebességéhez képest.

Amúgy szerintem keverednek itt dolgok. Megint a nyomorult clickbait cikkeknek sikerült szerintem félrevinni az embereket.
Az Ügyfélkapu nem szűnik meg. Csak a bejelentkezési lehetőségek változnak, a sima név/jelszavas bejelentkezési lehetőség szűnik meg.
Helyette két opció marad:
- a két faktoros authentikátor app-os Ügyfélkapu+ (ez már régóta van, szerintem vagy 2 éve használom már, Google Authenticator-ba bementve a token-jét; de azt rebesgetik már ez sem sokáig lesz)
- illetve a DÁP-al való bejelentkezés lehetősége, ami idővel valószínűleg kizárólagos lesz.
De ez az idp.gov.hu (Központi azonosítási ügynök) részhez tagozódik be, amit sok más állami portál is használ a föderált beléptetéshez, pl. NAV, Földhivatal, stb. De azokat a rendszereket biztosan nem mostanság fogják a DÁP-ba integrálni. Valószínűleg a DÁP-on intézhető ügyek köre fokozatosan bővülni fog, és esetleg több év múlva már kiválthatja az Ügyfélkaput funkcionalitásban, de ez még nem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi