Hirdetés
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ebben egyetértünk. Nem mostanában ugyan, de dolgoztam állami szoftver fejlesztés közeli projekten, és a Luca széke az egy startup projekt azok elkészülési sebességéhez képest.
Amúgy szerintem keverednek itt dolgok. Megint a nyomorult clickbait cikkeknek sikerült szerintem félrevinni az embereket.
Az Ügyfélkapu nem szűnik meg. Csak a bejelentkezési lehetőségek változnak, a sima név/jelszavas bejelentkezési lehetőség szűnik meg.
Helyette két opció marad:
- a két faktoros authentikátor app-os Ügyfélkapu+ (ez már régóta van, szerintem vagy 2 éve használom már, Google Authenticator-ba bementve a token-jét; de azt rebesgetik már ez sem sokáig lesz)
- illetve a DÁP-al való bejelentkezés lehetősége, ami idővel valószínűleg kizárólagos lesz.
De ez az idp.gov.hu (Központi azonosítási ügynök) részhez tagozódik be, amit sok más állami portál is használ a föderált beléptetéshez, pl. NAV, Földhivatal, stb. De azokat a rendszereket biztosan nem mostanság fogják a DÁP-ba integrálni. Valószínűleg a DÁP-on intézhető ügyek köre fokozatosan bővülni fog, és esetleg több év múlva már kiválthatja az Ügyfélkaput funkcionalitásban, de ez még nem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest