Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Egészségablakba ügyfélkapu+-szal belépve, az autentikátorban 16 mp-ig érvényes kódot nem tudom beilleszteni kimásolás után iPhone-on, beírom kézzel, minden alkalommal minden belépéskor újra be kell állítanom a Face ID azonosítást. Másrészt az idősebbeknek, kevésbé gyakorlottaknak bonyolult lesz az autentikátor letöltése, és használata. Értem én, hogy minden a biztonság, de mint rendszergazda állítom, hogy nincs tökéletes védelem. Másrészt a kétfaktoros azonosítást az ügyfélkapura is ki lehetett volna terjeszteni, ha megfelelőképpen lett volna kommunikálva az ügyfélkapu és ügyfélkapu+ közötti különbség. Amúgy szerintem az Egészségablaknak semmit nem látok magamról sok. évre visszamenőleg, előnye az egyes betegségek leírása, és az, hogy közvetlenül is lehet hívni az egészségvonalat. Más kérdés, hogy diszpécserek mennyire vannak felkészülve a tünetek alapján döntésre, hogy mentőket kell hívni, vagy ők is tudnak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Robot fűnyírók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest