- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Senki nem propagálta a személyi igazolványhoz kapcsolódó elektronikus aláírást. Olyannyira nem, hogy maguk a kezelő és elfogadó hivatalok sem tudtak róla.
Mi anno 2021-ben családilag ezt kértük -- a következő eredménnyel:
- Extra menetek a kormányablakokhoz, mert ezlsőre azt hitték, hogy tévedésből kértünk tanúsítványos személyit, másodjára pedig elrontották az adminisztrációt, mert saját bevallásuk szerint nem tudták, hogyan kell csinálni -- mivel arra számítottak, hogy senki nem fogja kérni. És lőn, mi voltunk az elsők abban a hivatalban.
- A feleségemé sosem működött. Ha időbélyegzőt is kért, szerverhibát kapott vissza. Másfél évig küzdött a 1818-cal, nem tudták megoldani -- sőt, egyszer be is vallották, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit is kéne csinálniuk.
- Az enyém működött, de a vele aláírt dokumentumot hivatalos fél nem fogadta el. Közölték, hogy nem érdekli őket a jogszabály mindaddig, amíg nem kapnak hivatalos eligazítást arról, hogy mégis mi ez és hogyan működik.
- Amikor idén meg akartam újítani a tanúsítványomat, nem lehetett. Szolgáltatóváltozásra hivatkozással új személyit kellett kérnem -- amit ingyen meg is kaptam.
Pedig az elmélet jó lenne.
MaCS
-
cocka
veterán
Nem így értem.
Lehet, hogy kevesen használták, de az a kamu része, hogy ez indok arra, hogy meg lehessen szüntetni, azt ami jól működik és alternatívát biztosíthatna azoknak, akik hallani sem akarnak hol mi DÁPokról vagy pláne okostelefonokról. Így értettem.Hát nem is értem, miért 2.1-es ennek a csúcsappnak az értékelése.
Aktív témák
- EAFC 26
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Óra topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest