- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
nyitom
aktív tag
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #46405 üzenetére
Hát nekem a Telekom pont ugyanilyen fos a Pécs-Budapest fővonalon... de ezt már korábban is írtam, nem a vonathálózatra tervezik az antennákat, hanem az úthálózatra... Ja és a MÁV-os IC wifi is Telekomos, és az sem ér szart sem... szóval önmagában ez nem jelent semmit.
Bár én Budapesten túl sokat nem mozgok, de ahova eddig mentem nem volt gond a hálózattal...
-
törölt tag
Semmi baj....máv-val kapcsolatosan : az utolsó hsz törölt tagtól 2023.06.01...ennek a törölt tagnak az utolsó hsz-e 2023.08.01.
A te állításod: "Csak itt az elmúlt pár napban 2 törölt regisztrációval írtál..." "Eddig csak te, és két másik törölt regisztráció írt itt MÁV-os csomagról, így elég könnyű összerakni a képet..."
Bizonyítani nem tudsz, vádaskodni igen. Amúgy mit is akarsz bizonyítani?Még 1x leírom: légy szíves szállj le rólam, és ne személyeskedj tovább. Köszönöm.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok hányan fogják visszaadni az előfizetésüket ilyen feltételek mellett (akinek második SIM volt a digi, szerintem lemondja).
A 3000 Ft havidíj még rendben is lenne a jelenlegi verseny nélküli piacon, DE:
- a kártyák továbbra is roaming üzemmódban működnek, ami sok esetben okoz panaszt, amit a fórumon olvasni lehet: akkumulátor merülés, repülő móddal való játék...
- a pluszban forgalmazott percdíj (10Ft) így duplája a küf-nek (5 Ft)
- továbbra sincs netbővítésre lehetőség
- a 3 Mbps sebesség korlátot bármikor rátehetik a kártyákraHa választanom kellene az "új digi" tarifa és a küf között, utóbbi lenne a befutó. Apropó: mennyi most náluk a 13GB+275 perces csomag?
Jelenleg máv-os vodám van (3500, korlátlan belföld+7G, ami majd 4260 Ft lesz 2 hónap múlva), de ha valami ok miatt ebből kikerülnék, akkor publikusban nem maradnék a "wán"-nál. -
törölt tag
válasz
dredjudge84 #42110 üzenetére
Volt nekem is olyan csomagom, de találtam az én szokásaimhoz jobban illőt: máv.
Sajnos csak vodásba tudtak berakni…
Mióta lekapcsolta a voda a 3G-t előfordul, hogy 2G-re dob a hálózat hívás közben (Bp), és eléggé kaki a minőség. T-s sim-mel pedig még 2G-n is jó a hang. Telefon: i13Amit te írsz, az ügyfélmegtartás….nincs 200.000 ember ilyen csomagban vodánál. Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel.
-
viktorhu
veterán
Már van AH Net néven kommunikációs szolgáltatásuk. A korábban biztonsági okokból államiként megtartott MVM-netes kormányzati jellegű kommunikáció megy rajta, van egy saját vezetékes hálózat az egykori mávos telefonvonal alapjaira építve, meg a 450-es mobil, meg velük akartak korábban állami mobilszolgáltatót létrehozni.
-
trooper44
csendes tag
válasz
zelikocc #35576 üzenetére
Nem, a MÁV-os torony lejjebb van kb 1 km-re. Este sajnos már csak sötétben értem a környékre, nem tudtam fotózni, de közelebbről nézve, 99.9%, hogy digis a torony, ilyenek vannak sorban az M7 mellett (is). Szombaton digis telőval és cellmapperrel megtámadom, akkor kiderül majd minden.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #32652 üzenetére
A kérdés az, hogy hol keletkezik a hiba. Ha a végfelhasználóhoz közel (PON), akkor két kötődoboz között a komplett szakaszt cserélik. Ugye ne felejtsük el, hogy nem csak a szálakat kell(ene) összekapcsolni, de a kábel szerkezeti integritását és időjárás-állóságát is helyre kell állítani, ez nem olyan egyszerű. Ha pedig a gerincet nézzük, ott sem véltelen, hogy relatíve sűrűn vannak kültéri optikai kötődobozok ([link]). Ilyeneket lehet látni 10kV távvezetékeken, vagy a MÁV oszlopsorán futó optikánál többek között. A jó minőségű hegesztésnek minimális a csillapítása (0.1dB vagy kevesebb), ebből elég sokat kibír, egy tisztességesen méretezett hálózat (akár PON, akár gerinc).
-
viktorhu
veterán
"Haoff... Mondjuk mi mit is tudunk a MÁV-nak a színvonal-tendenciáiról? Rosszabbul működik vagy jobban működik mint az előző világkorszakban?"
Valószínűleg rosszabbul, de nem ez az igazi kérdés. Rosszabbul működik, vagy jobban működik, mint a versenypiaci szektorok szolgáltatásai?
"És kik az esetleg (ha...) rosszabbul működtető üzleti körök akiknek átjátszották mára... az átjátszók?"
Nézz körül a bankszektorban, az energiaszektorban stb. Államosítás után feltőkésítik állami pénzből, majd két-három család lesz minden stratégiai ágazat tulajdonosa, nyilván ez lenne várható a telekom szektorban is egy nagyobb állami tulajdonszerzés után.
-
-
dchard
veterán
válasz
martonl #31093 üzenetére
Hol készült a kép?
Nyilván nálunk szerencsésebb fejlődésű országban el lehet képzelni normálisan karbantartott infrastruktúrán, hogy elbír 1-2 szektort (azt érdemes megnézni, hogy RRU egyik a képen látható tornyon sincs), azt sem zárom ki, hogy 1-2 ilyen a MÁV-nál is lehet, de hogy nem ez a jellemző az biztos. Ami levilágító tornyokat én láttam, arra izzót cserélni sem másznék fel, nemhogy további antennákkal megterhelni... Rohad szét a nagyja.
-
martonl
senior tag
-
válasz
domper2015 #29234 üzenetére
216 99 a MÁV.
és úgy tippelem, hogy hétköznapi telefonról nem is látszik
-
Luissimo
veterán
válasz
radio100jozs #29233 üzenetére
LAI: 216 99
Ez valóban a Vasuttàrsaságok Mobil zártkörű kommunikációs hálózata.(MÁV + GySEV)
GSM-R, azaz GSM Railway. -
domper2015
senior tag
válasz
radio100jozs #29233 üzenetére
216 99 a MÁV.
Digis számot külföldi számról nem lehet hívni ( lengyel Orange) , de a Digis számról lehet hívni azt.
-
Brandynew
őstag
válasz
ph2012 #17029 üzenetére
Ha te csak Facebookozasra hasznalod az emberiseg valaha volt legnagyobb vívmányat, az internetet, akkor neked valóban nem kell net mobilra.
Nehany a napi vagy heti szinten használt appjaim kozul: ket netbank, Revolut, e-mail, navigáció, fordító, fitnesz, MÁV, irodai szoftverek (felhős mukodes), kozossegi media, MÁK, eBay, Neptun, NetPincér, naptár, Google Analytics, idojaras, online radio es persze webbongeszo
Ezeken felul van meg kb. 60 app, amit havi szinten használok.
-
radio100jozs
őstag
Meg ráadásként azért is vicc ez a dolog, mikor minden házban ott megy 0-24-ben a WiFi router. + a MÁV építi a GSM-R rendszert, és minden település állomására építi fel a nagy tornyokat, és itt senki semmit még meg sem szólalhat, még az önkormányzat sem, mert kiemelt állami beruházás.
-
törölt tag
válasz
radio100jozs #864 üzenetére
MVM csak az AH saját tornyaira, ingatlanhaira, illetve pár állami tulajdonú MAGAS épületre lesz/van telepítve, nem lesz "zöldmezős" telepítésük. Sok állomás amúgy sem kell, mert a 450nek piszok jó a terjedése, és messze elszól.
A GSM-R toronyok pedig állnak már 1es és 10es vonalon ha már Győr és környéke, az összes MÁV ingatlanon van, vasútállomások közelében, ott nem lesz városban panelházra felrakott antenna, főleg mert irányított antennák, a vasutvonalak lefedése a dolguk.
-
Diák66
őstag
válasz
radio100jozs #864 üzenetére
MÁV Zrt 216-99 és már kijelölt. Agrokeres antennákon semmi változás.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged