Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gabor9991
addikt
Így viszont sosem fog kiderülni, hogy mitől nem működik.
Múlt héten is vettek fel egy hibajegyet, lassított net mellett, akkor még lehetett
, mert mióta megkötöttem a szerződést, azóta nem a csomagban foglalt 2GB adat felhasználása után, hanem már 1GB elhasználását követően lassítottak.De, mivel a lassítás után is használni tudtam arra, amire nekem kell,128/128 megvolt, így nem foglalkoztam addig vele.Egy nap alatt meg is oldották, miután bejelentettem.
Normál esetben nálam a ping 40ms körül van, most meg 1500ms, a speedtest le sem fut, a telefonomon van valami adatszámláló, na aszerint olyan 8-16kbit a sebesség, amikor próbál egy oldalt betölteni, így akár még műszaki hiba is lehetne szerintem.
Szomszéd városban is van egy konkrét hely, ahol H+ full jelerősség mellett, 0 adat jön.Semmi.Viber is kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt.3 hónapja, mióta én használom, ott nincs kijavítva ez a hiba, vagy az én simem rossz
.De ez sajnos nem fog kiderülni, mert hibát nem jelenthet be, aki elhasználta az adatkeretét.Eszem megáll komolyan. 
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- NBA és kosárlabda topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mert mióta megkötöttem a szerződést, azóta nem a csomagban foglalt 2GB adat felhasználása után, hanem már 1GB elhasználását követően lassítottak.De, mivel a lassítás után is használni tudtam arra, amire nekem kell,128/128 megvolt, így nem foglalkoztam addig vele.Egy nap alatt meg is oldották, miután bejelentettem.
.De ez sajnos nem fog kiderülni, mert hibát nem jelenthet be, aki elhasználta az adatkeretét.Eszem megáll komolyan.