- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
betyarr
veterán
nyavaja...ha maradt volna ingyenes hálózaton belül,akkor tuti maradok,de így sajna nem tudom megéri-e.majd kiszámolom egy évben mennyi maratont használnék el...
de lehet meggondolom magam és a 3 simből egyet meghagyok magamnak.a feleségem a munkahelyi simjéről úgyis ingyen beszél,a gyermekem meg inkább messengerezik,ráadásul itthon.én meg jól kitudom használni a havi 200 percet,
így legalább valamennyivel támogatom a digit,hátha kisül valami jó az egészből -
törölt tag
válasz
DevKiller #26927 üzenetére
Egyáltalán nem tartom életszerűnek.
Magyarországon keveseket fog meg a nemzetközi percdíj kérdése.
Aki külföldi rokonnal akart csevegni az elmúlt 10 évben, az megoldotta internet alapú hívással.
Én is beszélek külföldi személyekkel, és inkább whatsapp-on hívok, mert tisztább a hang minősége, mint bármilyen magyar operátorral (legyen az voda, tkom, tnor, vagy digi).
Szóval azért tartani 2MHz-et 2G-nek, mert az a pár százalék külföldre telefonálónak az ismerősei nyomógombos telefont használnak a hívott célországban.... -
TeeJay
félisten
válasz
#04535040 #26906 üzenetére
Ha legalább a Telenor felét tudná a DIGI mobilnet sebességben, a lefedettség pedig azonos lenne akkor maradna a DIGI SIM de így hogy vidéken Eger melletti faluban ahol szüleim laknak nincs térerő nulla zéró semmi így ha oda mennék nem tudnék telefonálni sem
Egyelőre várok még 1-2évet aztán kiderül -
trec12
addikt
válasz
DevKiller #26915 üzenetére
Szerintem nem. Nincs feltüntetve külön így a hálózaton belüli is belföldnek számít.
Belföldi és EU irányokba indított percdíj (bruttó) 4 Ft/perc
Szerintem az adók miatt "nem jönne ki" nekik. A DigiFon500-at is akkor szüntették meg mikor kuszaszem adót vetett ki a telkókra.
-
törölt tag
Amik itt tippek voltak a leendő árazásra, úgy rémlik mind magasabbak voltak.
Én is tippeltem.
Azt feltételeztem, hogy 2000 Ft-ért - korlátlan digi - 200 perc + 50GB lesz. És bár egy ezressel ugyan több mint a mostani csomag, de ha most össze akarnál egy ilyen csomagot állítani az új tarifákkal, akkor az mennyi is lenne? -
tahepa
senior tag
A Digi most egy kavicsot dobott a tóba és nézi milyen hullámokat fog gerjeszteni....január 1-ig még sok minden történhet....
-
TeeJay
félisten
Azt hiszem mind a 4 ingyen SIM menni fog vissza sajnos
Telenor flottám 2400 és egymás közt korlátlan beszélgetés meg korlátlan a mobilnetem
Sajnos amíg nem lesz több MHz DIGI-nek addig nem igen tud jobbat adni -
viktorhu
veterán
válasz
Lacarr1 #26892 üzenetére
Megszűnik a korlátlanság, ami érthető a kis sávszélesség mellett, de sajnálom is. Nyilván mi is át fogjuk gondolni, hogy a 4 sim közül melyiket tartjuk meg, de ez nem veszteség lesz a diginek.
Pl. anyunak nincs mobilnete a Telenoros csomagjában, raktam be neki egy digis kártyát másodiknak. Kicsit több mint 300 forintért hozzácsapunk majd a telenoros kártyájához másfél giga netet, és az neki több mint elég lesz.
A feleségemnek nagy az adatforgalma, 80 gigát is elvisz egy hónapban, ebből 10 lesz neki a telenornál. Ha megtanulja itthon bekapcsolni a wifit, akkor ha a 30 gigás csomagot kérjük neki a digitől, a 40 kényelmesen elég lesz neki.A laptopomban is van egy sim, egy ezrest bőven meg fog érni, hogy útközben is legyen netem. A négy simből kettőt visszaadunk, így a digi a családunkon keresni fog +2000 forintot és mínusz 40 giga adatforgalmat havonta - egyértelműen nyernek rajta.
Mi kicsit rosszabbul járunk, de örülök neki két okból is:
- fenntarthatóbbá válik anyagilag egy szimpatikus szolgáltatás
- örülök, hogy ezzel mégis a folytatás mellett kötelezik el magukat. -
Zuzer
csendes tag
Már ki van hirdetve a jövő évi tarifa.
https://digi.hu/hirek/ugyfelbarat-tarifacsomagok-rendkivul-kedvezo-feltetelekkel-digimobiltol -
trec12
addikt
válasz
DevKiller #26879 üzenetére
Más GVH-s bírságot kaptak - de erről volt már szó - és az a fajta bírság amit a Digi kapott korábbi pályázatokon is kitétel volt. Más kérdés, hogy legutóbb nem volt benne és ezt a Telenor kifogásolta. (Számomra az érdekes, hogy eredendően miért maradt ki mert akkor a Digi simán indulhatott volna ha a Telenor nem szól??)
Amúgy meg úgy tűnik olyan kitételt ír bele az nmhh amilyet csak akar ez éppen az aktuális széljárástól függ. Hogy kérdőre vonhatók-e, aligha...
-
DevKiller
senior tag
Bennem még mindig egy kérdés fogalmazódik meg, ami szerintem sokakban.
Az összes szolgáltató talán 1 kivétellel kaptak bírságot a GVH-tól.
Azok indulhatnak akik kaptak a DIGI-n kívül bírságot?
Mert ha igen, akkor ez több mint nem "fair".
Vagy valami változás van a kiírásban amit nem tudok? -
Lajosnagy17
senior tag
Látta már valaki DIGI Románia ajánlatát? Minden fél áron van 6 hónapig, ha 24 hónapra előfizetsz.
1500Ft 1000Mbit internet,
1000Ft a kábeltv
1000Ft a mobil( unlimited call, unlimited 4G, 1000 International)Teljes támadás a három nagy ellen.
KÉSZ VAN VALAMIVEL
Telekom - VANNAK, AKIK ÉVENTE TÖBBSZÖR MEGEMELIK A T- ELŐFIZETÉSEK ÁRÁT .
Orange-- MÁSOK CSAK AZ ELSŐ HÓNAPOKBAN CSÖKKENTIK A NAGY ÁRAKAT .
Vodafone-MÁSOK EXTRAT KÉRNEK A SPORTCSATORNÁKÉRT.Megkezdték a TELEKOM darabokra szedését.
Vagy eladja a mobil hálózatot vagy lehet hogy üresen megy haza Németországba,mert a többiek elveszik az előfizetőket.
-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Miskolcon a BAZ megyei kórház területén van valakinek tapasztalata a DIGI-s internettel?
Köszönöm.
-
Lajosnagy17
senior tag
Ez az erőfitogtatás az NMHH és a kormány részéről arra megy ki, hogy nyomást gyakoroljanak rájuk, hogy eladják a Magyarországi érdekektségeiket, főleg az optikai hálózatot. Fáj a foguk a megszerzett Inviteles területekre is.
Az embereknek azt kell megérteni 3100Ft-ért soha többé nem kapnak Gigabites internetet, minimum két háromszoros ára lesz, ha a DIGI-t térdre kényszerítik.
Csak meg kell nézzék az emberek mennyit kér a Telekom olyan területeken, ahol nincs versenyre kényszerítve.
-
leviske
veterán
válasz
4Grider #26858 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy bőkezűen bánnak a sávszélességgel, hanem azt, hogy meglehetősen nagy kapacitással rendelkeznek.
Bár közben utólagosa nyomtam egy tény csekkolást magamon és hülyeségeket írogatok megint. A 900 és 1800-as sávokban pont le vannak maradva. Sőt, laikusként úgy tűnik a DIGI meglévő frekvenciái nem jönnének rosszul a Voda számára. Bár ez még valamilyen formájú együttműködést nem zárna ki.
-
leviske
veterán
válasz
Renwick #26854 üzenetére
Bennem igazából két kérdés merült fel már korábban is:
1. Van-e joga az aukciót követően egy-egy szolgáltatónak harmadik fél részére bérbe adni a frekvencia használati jogot?
HA IGEN ->
2. A Vodafone, aki az elmúlt években és most is elég jól betárazott frekvenciákból és vergődik a kábeles szolgáltatásaival, nem lenne egy ideális partner a DIGI számára? Elvégre nem lenne precedens nélküli, hogy a Voda másik cég hálózatán kínál vezetékes szolgáltatást és nem lenne ez kisebb segítség, mint a tőlük bérelt plusz frekik a DIGI számára. -
Ginderek1
csendes tag
Végre Mohács is lefedve. Kb: 17 ezer ember lakik ott a Wikipédia szerint.Megjegyzem némi lefedettség volt előtte is mert pár hete a a mohácsi Duna parton tudtam használni a Digi mobilt.Igaz elég gyenge volt a térerő. Remélem a Digi folytatja a tornyok beüzemelését,bár a jövője bizonytalan.
-
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17 #26850 üzenetére
Nem érhetők el sajnos nyilvánosan anyagok róla, én annyit hallottam, hogy a két perből, ami indult, már csak az egyik van folyamatban (a végeredményt megállapító határozatra vonatkozó eljárás). Nem túl jó ómen a DIGI számára, hogy az NMHH eddig nem nagyon bukott pert bíróságon (vicces, hogy pont a 2011/2012-es pályázatnál történt ez meg legutóbb, de ott a DIGI-hez képes sokkal erősebb érdekérvényesítő képességgel és jogi apparátussal rendelkező felperes(ek) voltak jelen), illetve vita van állítólag arról is, hogy ki lehet-e vinni egy ilyen ügyet a CJEU elé.
-
tibor23
senior tag
Minden esetre elég fura ez a hozzáállás a Digi részéről. Beletesz a mobil üzletágba számlálatlanul iszonyú milliárdokat, és le sem ül tárgyalni a politikusokkal, és a hatóságokkal? Nyilván egy ekkora cég vezetőként akkor és úgy tárgyal velük ahogy akar. Ha meg nem tud vagy nem akar, minek öl bele a cégbe milliárdokat. Sehol a világon nem menne ez másképp... hiába képzelődnek néhányan hogy demokrácia meg hasonlók.
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17 #26810 üzenetére
A Digi olaszban és spanyolban virtuális szolgáltató, bérelt hálózatot használ és a kint elő románokra épít az üzleti modell. Sokat járok Olaszországban, innen hallottam, hogy egyáltalán van kint digi, mert még nem is reklámozzák nagyobb helyeken sem, a fentiek miatt. Soha sehol nem láttam semmilyen reklámot a cégről, sem óriásplakát, sem pl plazakban, sem tv-ben. Kint eléggé sok virtuális szolgáltató van már, a postátol kezde a coop áruházláncig, kb min 5-6 cég van a digi mellett, aki valamelyik nagy hálózatát bérli. Nálunk is ez lehet a digi jövője, mert ez a mostani hálózat teljesen alkalmatlan sok előfizető normális minőségű kiszolgálására.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Lajosnagy17 #26843 üzenetére
Pedig már most is nagyon jó a szolgáltatás Budapesten. Ma a Westendben volt egy egyórás "kényszerpihenőm", leültem az éttermi szinten dolgozni addig. Na most az lent van a "pincében", Telenoron alig volt térerőm, viszont a laptopom max térerőn ment a digis sim kártyával.
-
Lajosnagy17
senior tag
Hát pont ezaz amitől tartanak, hogy sokan és gyorsan megszabadulnak a kartyaiktól és DIGI-re váltanak.
-
viktorhu
veterán
válasz
Lajosnagy17 #26841 üzenetére
Elég sok embernek meséltem az ingyen digi sim kártyámról. EGYIK SEM hallott még arról, hogy egyáltalán létezik ilyen szolgáltatása a diginek, nemhogy arról, hogy frekvenciapályázat meg effélék.
-
-
dethroner
veterán
Hello!
Nyíregyházán a Jósa András kórházban használható a Digi? Csak a 2G érdekelne, csak beszélgetésre lenne ott használva.
köszi -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
karl_fischer #26832 üzenetére
Egyet azért kihagyott, félnek, hogy kiszorítja a magyar vállalkozásokat. Azt látni lehet, hogy a kicsik piaci részesedése folyamatosan csökken a kábeltv piacon. PR Telekom, Vidanet(Telekom),Tarr csak addig életkepesek, míg a DIGI meg nem jelenik és bekábelezi a háztartásokat. Már így is sokkal olcsóbbak, hát még ha mobilt is ajánl hozzá. Ezen cégek hosszútávon nem tudják fenntartani magukat.
A Telekom kihasználván, hogy a DIGI-nek mobil hálózatot kell fejleszteni és arra költi a pénzt FLIPP-ezik,ha van konkurencia, ahol nincs még DIGI ott meg megsarcolják az embereket(falvak, kisebb városok), hosszútávon ez sem marad fenntartható.Szerintem inkább azt kell nézni, hogy a DIGI a harmadik legnagyobb munkáltató Romániában és szélsebessen építik a mobil és vezetékes hálózatukat, erőteljesen növekednek. Vezetékes internet részesedésük 53%-os és a háztartások 70%-át elérik. Mindkét adat nagyon erőteljes növekedést mutat. A mobil még nem, de a többiek is tudják Orange, Voda, hogy a DIGI hamarosan a 3. szolgáltató lesz. Telekom meg hazamegy.
Magyarországon csak a háztartások 47%-át érik el, de az INVITEL területek fejlesztése elmaradást mutat. Fejlesztések történnek, de nem azzal a sebességgel, amit sokan vártak. A többi szolgáltató próbál területeket szerezni tőlük, de az alap infrastruktúra az övék, csak újra kell optikázni. Erőteljesen fejlesztik a mobil infrastruktúrát a pénzt most inkább ebbe fektetik, hogy minél hamarabb ők is szolgáltathassanak. Ha elérnek egy megfelelő lefedettségi szintet a pénz újra az optika fejlesztésére fog menni és gyors ütemben tovább bővítik Magyarországon a román munkavállalokkal.
Ha lassan is - függetlenül az NMHH kardoskodásától - tovább fognak erősödni.
-
karl_fischer
aktív tag
-
BB9000
senior tag
Nincs Digi részvényem, és nem vagyok Digi fanatikus sem, de én se örülök annak, hogy a piaci versenybe történő ilyen durva beavatkozással próbálják megint kigolyózni őket a frekitenderből. Vajon mi lehet a következménye annak, ha sikerül megakadályozni, hogy a Digi újabb frekiket szerezzen ? Lehet, hogy újból meghosszabbítják a teszt időszakot?
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #26826 üzenetére
A 3400-3800 MHz-es sávban 2016-ban a 20 MHz-es blokkért a Digi 248 milliót fizetett, a Voda a 60 MHz-ért meg 648,6 milliót. Miközben a Voda mostani árverésben 50 MHz-ért fizetett 8,25 milliárdot, 10x áron kelt el ugyan az a frekvencia 3 év különbséggel.
-
radio100jozs
őstag
Számomra azért még az is érdekes, hogy a 700 MHz-es sávban miért nem értékesítette az NMHH a maradék 2*5 MHz-es blokkot? Miközben az is ki lett a TV-től üresítve, mert ez az új szabvány az EU-ban. Miközben máshol mind a 2*30 MHz-et értékesíttetek, nálunk meg nem.
Amúgy a Digi anno ott cseszte el, mikor volt az első 3400-3800 MHz-es aukció, mondhatni ingyen adták a frekvenciát, és akkor a Voda szépen be is vásárolt, a Digi csak belekóstolt 20 MHz-el, miközben akár 100-at is vehetett volna (bár maximum miatt lehet nem), és mindjárt máshol tartanánk. Azaz a jövőre nézve 5G-n belvárosi csp-ban, bevásárlóközpontokban simán mehetne az 5G, meg a VoWIFi kiegészülve az 1800 MHz-el már lehetne egy jövőbenéző hálózatot összerakni.
-
TeeJay
félisten
Én 18-ban vagyok 15ezer lakosú panel telepen
cellmapperrel szoktam járkálni és telep azon részén ahol lakunk két DIGI torony van és mindkettőn 6-6 cella
Ha jól értelmezem akkor ezek egyenként tudnak 50megabit körül 5MHz-en? vagy csak 36megabit vagy mi a max?
Mi van ha a sűrűn lakott részeken ezt felbővítik 8-10 cellára?
Jelenleg én mióta lassan 2hónapja megvan a DIGI sim 8-15megabiteket mértem és szerintem az teljesen korrekt. Térerő is frankó, év végéig ingyen van és korlátlan mobilnet
hívni GSM-en én nagyon ritkán szoktam főleg hogy megy a VoLTE a telefonommal
Telenor a másik flottás SIM-em, az havi 2400 amiből 1400 lebeszélhető 12forintos percdíjjal míg flottán belül ingyenes a hívás. számlám sosem több 2400-tól de abból 1000 forint az 500MB-os mobilnet amiből speciel a facebook messenger viber meg ilyen forgalmak valamiért nem csökkentik az adatkeretet de ha böngészek az már igen igaz utána is elvileg csak lassítanak de még azon is megy a böngészés.
Ha a DIGI havi 1-2ezer körül adná a vezetékes mellé ezt a korlátlan 5-15megabit körüli netet meg a 4G VoLTE hívást jó áron akkor lehet megérné váltanom mert szülőket tudnám hívni wifin vagy mobilneten ha meg néha kell sima hívás arra ott a kedvező percdíj
Meglátjuk mi lesz. Annyit tudok hogy Eger melletti faluban ahol szüleim laknak még nincs DIGI térerő tehát kvázi ott használhatatlan. Ilyet már nagyon régóta nem láttam hogy zéró nulla semmi nincs -
PBA
aktív tag
Új freki nélkül ez mindenképpen halott ügy ebben a formában. 5Mhz-en nem lehet rentábilisen szolgáltatni ezen a frekin, hosszú távon nem fogják ebbe tovább önteni a pénzt, mert teljesen fölösleges. Még 4play kiegészítő szolgáltatásként sem fogja megállni a helyét, de ez csak az egyik gond, a másik gond az, hogy túl drága lenne ebben a formában fenntartani a hálózatot. No de majd kiszámolják a Diginél a dolgot, aztán eldöntik, mi legyen.
Még mielőtt jön valaki azzal, hogy majd kitalálnak valamit, meg hogy elég lesz ez így is: nem, nem így lesz. Vagy freki kell még neki (nem kaphatnak), vagy másik szolgáltatóval össze kell állniuk (ez meg nem valószínű, mert akkor nem tudnak olcsón szolgáltatni). Ennyi.
Így is folyamatos a probléma, hogy nem fizetnek időben a beszállítóknak, lassan érkeznek be a szükséges eszközök, lassabban halad a hálózatépítés is, és itt nem csak és kifejezetten a mobilra gondolok, hanem az optikai hálózatra.
-
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17 #26808 üzenetére
Szerintem bele lapátoltak sok milliárdot a mobilba úgy tűnik hiába. Még többet kéne mikor az nmhh úgy játszadozik velül mint macska az egérrel? Akár nyiltan is bele írhatták volna az egyik kitételnek, hogy a Digi nem indulhat mert csak v., hogy egyátalán nem akarunk látni benneteket. Basszus és ez teljesen legális......
-
trec12
addikt
válasz
betelgeuse #26811 üzenetére
Valóban erős kifejezés a zuhanópálya. Viszont a Voda és Telekom (Digi is bár a mobilja korlátozott) már 4Play-t ad csomagban így kedvezőbb egy szolgáltatónál előfizetni. Telenor ilyent nem tud.
Nem is látni miben gondolkoznak, 5G-ről is csend van náluk.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem fog kiszállni, csak kompromisszumokra kényszerül. A nagyvárosokban 5G-t is fog adni, vidéken meg kevesebben használják egyszerre úgy is. Anyámnak, apámnak jó lesz.
3.440.000.000 Euro a market kapitálizációja a DIGI-nek. -
n00n
őstag
válasz
TeeJay #26802 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudnak 5-10 megát sem adni, ha sokan használják. Pécsen nekem korábban 10 meg körül volt, most 1-2 megát tud. Ennyivel többen vagyunk egy cellára sajnos. Sokkal sűrűbben kellene rakni a tornyokat, az meg irtózatos pénz lenne. Ha itt nem lesz valami csoda, akkor a Digi itt ki fog szállni.
-
4Grider
félisten
válasz
szaniszlokar #26799 üzenetére
Mivel a helyzet (pénzügyi, járványügyi, stb.) hetente változik, így nehéz megmondani. Ha minden adott, akkor kb. 2 hónap, de ha nem tudnak Magyarországra hívni román szakembert, vagy nem telik új rru-ra, esetleg egy beszállító nem szállít, mert hónapok óta nem kapott pénzt a Digitől, akkor sokszorosa is lehet.
-
szaniszlokar
aktív tag
A DIGI mennyi idő alatt építi fel a mobiltornyát? Most láttam, hogy még májusban az önkormányzat engedélyt adott a torony megépítésre.
-
TeeJay
félisten
na de most a B3-at bukják? oké 5MHz van de több ezer tornyot kiépítettek B3-on és már egész korrekt a lefedettség meg a mobilnet is bőven jó.
2400-at fizetek a Tel*nor-nál 500MB mobilnetre meg 1400-ért lebeszélhető csomagra
flottán belül korlátlan hívás
Ha 1500-ért adná a DIGI a korlátlan mobilnetet meg 4G hívást jó percdíjjal akkor elgondolkoznék simán mivel keveset beszélek, sms-t havonta 2-3-at ha küldök mobilnet viszont folyamatosan.
B3-al 5MHz-en is lehet tartani ezt az 5-10megabitet ami nekem már elég lenne jó áron -
Diák66
őstag
válasz
Renwick #26784 üzenetére
Mondjuk ebben kételkedem " lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást igyekszünk biztosítani" A digire inkább a fapados, de olcsó, sallangmentes szolgáltatás a jellemző. Az optikánál nagyot alakítottak, tény, de azért a TV sose volt valami nagy szám. Kevesebb HD adás, de legalább olcsóbb és "szabadabb - dvb-c fta adások". A műholdas piacon szinte csak Ők vannak már, de a mobil miatt nagyon elhanyagolták azt is. Plusz a Digi sportcsatornák sem élveznek már akkora nézettséget..... egyszer fent, egyszer lent...... ez van, ezt kell szeretni. A jelenlegi helyzetben szerintem jobb, ha visszaadják a mobil frekvenciákat, mert még partnerségi megállapodásnál se igazán játszik, csak a pénzt viszi. Mikor Telenoros netet adtak, akkor több volt a bevételük belőle az biztos. Amúgy 1800 MHz az az "ezeröccáz".
-
betyarr
veterán
ugye mondtam,hogy fogják kommentelni a dolgokat!
milyen jó lenne tudni,hogy mi a 'B' tervük.kéne ide is valami belsős,aki néha csepegtet valami infómorzsát/segítséget nyújt,mint anno a T topikjában is volt.dehát mint tudjuk a digi elég zárkózott fajta.
-
Lajosnagy17
senior tag
Ezt az állásfoglalást meg kellett írni, sajnos most többet nem tehetnek.
A Telenor egyébként már csak a harmadik szolgáltató, folyamatosan esni fog, mert vezetéskest nem fog tudni szolgáltatni. A DIGI meg nem fogja eladni nekik, bármennyire is szeretnék az okosok odafent.
-
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner #26785 üzenetére
valamiért nekem is ez jött le.
ahogy én értelmezem megpróbálkoznak néhány bevethető dologgal fellebezés és stb de kb ennyi és sajnos tényleg ennyi amit ők tehetnek.
Szégyen, hogy egy ilyen országban élünk.
De hát a DIGI kizárása nélkül, hogy is maradhatna fennt a Telenor?
Valószínűleg sehogy, bár a cég így is zuhanópályán van szóval hiába védik meg, előbb utóbb így is úgy is kampó. Kivéve, hogyha nem kényszerítik arra az állampolgárokat, hogy a szolgáltatóhoz tartozzanak, amit ezek után egyre jobban lehetségesnek látok ebben a köztársasági államformában. -
Renwick
őstag
ÁLLÁSFOGLALÁS FREKVENCIA TENDER KAPCSÁN
Szeptember 15-én a 900 MHz és az 1500 MHz mobil frekvenciaárverés eljárásának tervezetét nyilvánossá tették. A dokumentáció tervezet olyan szabályozásokat tartalmaz, amelyek a DIGI aukción való indulását megnehezítik. A DIGI elmúlt 12 év során benyújtott és többnyire nem fair módon elutasított frekvenciapályázatainak tapasztalatai alapján elmondható, hogy a jelenlegi szabályozás olyan kritériumokat állított fel, melyek a DIGI újbóli elutasítását jelenthetik.
A DIGI 1998-tól, a magyarországi vezetékes hálózatának kiépítésétől kezdve, még a kedvezőtlen piaci körülmények között is, mindig kiemelt figyelmet fordított hálózata és szolgáltatásai fejlesztésére. A vállalat célkitűzése, mely szerint a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást igyekszünk biztosítani, hozzájárult Magyarország 10., előkelő helyéhez a világ szélessávú Internet rangsorában. * Ezen felül a hazai vezetékes televízió, internet és telefon szolgáltatások piacán a versenyképes árak a DIGI piaci jelenlétének is köszönhetők.
A DIGI célja, hogy előfizetőinek zavartalan, minőségi szoláltatásokat nyújtson, ezáltal segítsen minőségibb életkörülményeket teremteni ügyfelei számára. A DIGI Csoport Romániában és Spanyolországban a konvergens mobil és vezetékes elektronikus távközlési szolgáltatások terén szerzett tapasztalatai, csakúgy, mint az Olaszországban jelen lévő mobil virtuális hálózattal kapcsolatos tudása segítette az új szolgáltatások magyarországi bevezetését. Ezért a DIGI Magyarországon korlátozott számú frekvencián, 2019-ben indította el saját mobilszolgáltatását.
Előfizetői érdekeit szem előtt tartva vállalatunk továbbra is a hálózatfejlesztésre és mobilszolgáltatása lefedettségének növelésére koncentrál, azonban az nagyban függ az elérhető mobil frekvenciáktól.
Sajnálatos módon, a DIGI kizárása a tenderből azt jelentené, hogy a cég csak korlátozott számú előfizetőhöz tudná eljuttatni szolgáltatásait.
Úgy véljük, a mobil frekvenciaárverés kiírásnak összességében semlegesnek, fairnek és az európai joggal és gyakorlattal összhangban állónak kellene lenne, ily módon szélesebb versenylehetőséget teremtve az ügyfelek érdekében.
Ügyfeleink bizalmát élvezve, a DIGI minden lehetséges eszközzel arra törekszik, hogy lehetősége nyíljon frekvenciák elnyerésére, ezáltal betartva a korlátlan kapcsolattartásra tett ígéretét. -
adman
tag
válasz
Renwick #26736 üzenetére
külügyben dolgozó ismivel beszéltem múltkor a digiről és ő kb azt mondta h "tisztában vagy vele hogy Romániában több pénzt költenek a nemzetbiztonságra mint egészségügyre? és hogy ennek a pénznek nagyrésze mo irányában van elköltve?" szóval szerinte egyértelműen a tulajdonosi gyökerek a probléma.. de ez csak egy vélemény
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #26779 üzenetére
Tegyük tisztába, még nem zárták ki a DIGI-t mert még nem is nyújtottak be jelentkezést.
Ergó, ki sem tudták zárni. Mi beszélünk itt arról, hogy vége van mert a tervezetből látszik, hogy amenosz fakeresztusz. Tehát a DIGI még be sem jelentette, hogy kizárták őket mert még nem volt honnan.A nagyok energiáját pedig nem köti le semmi. Folyamatosan fejlesztik a hálózatukat vezetékesen is, mert külön csoportjuk van rá ami MAGYAR szerelőkből áll. És miért emeltem ki? Nem kell másik országból hívkálni a csapatot, hogy építsék. Korona miatt ez most nehezedik.
Jól mondod épp ezt szeretnék megakadályozni itthon, hogy bárkit is kiturjanak. Csak, hogy hozzak román példát, hogy még is miért szorultak ki. Ahol nagyim él azon a településen két szolgáltató van. Telekom Romania és RCS & RDS(DIGI Romania) A Telekom xDSL szolgáltatással van jelen, és magasabb árakkal. A DIGI-nek FTTH van alacsonyabb árakkal, szóval te melyikre fizetnél elő? De mondhatnám a mobilszegmenst is: Telekom 900-as EDGE DIGI: 900-as 4G és 2G. Kültéren pedig működik a 2100 4G és 3G. Itt melyiket választanád?
Na ugye. Ez az ok amiért nálunk minden eszközzel szorítják ki őket.
Te sem tennél másképpen. Az egy másik kérdés, hogy az NMHH még ezt is teszi. Na itt ez a probléma. Nem a cégeket kell bántani, mert mindenki a saját érdekeit nézi. Hanem a rendszerünkkel van óriási probléma. -
Lajosnagy17
senior tag
Habár eszembe sem jutott volna, hogy a NMHH mégegyszer meglépi, hogy kizárják a DIGI-t, miután felépítettek egy ilyen jelentős hálózatot, úgy látszik a bosszúállók nem alszanak. Lehet miután beperelte őket a DIGI sokadszorra, külön project teamet szerveztek, csak hogy keresztbe tegyenek nekik.
A DIGI részvényeinél nem látok nagy változást, hogy negativan hatna a tender.
Ez a kivéreztetés azért nem fog működni, mert az optikai hálózatuk fejlett, NEM eladó, és egyre jobban lefedi az országot. 49%-a a háztartásoknak elő tud rá fizetni.
Az INVITEL hálózat teljesen optikai lesz egy éven belül és hamarosan azt látjuk, hogy elkezdenek terjeszkedni az ország nyugati részén is.
Nagyok energiáját teljesen leköti az 5G, ami nem lesz olcsó, árversenyt nem bírják ezek a vállalatok, valamelyik bedobja a törölközőt. TELEKOM a legtőkeerősebb közülük és ők is menni akarnak Romániából.
Az állam lassíthatja a folyamatot, de megakadályozni nem tudja. (Lásd LIDL, ALDI, CBA)
-
Lajosnagy17
senior tag
Ebből megint bírósági per lesz, ha mondvacsinált okokból kizárják őket.
~78% country population coverage for
network
representing strong foundation for
further expansion( outside coverage) - DIGI -
dethroner
veterán
Azt lehet tudni hogy kinek a feladata, joga megírni egy ilyen frekvencia pályázat részvételi szabályait? Mert mint tudjuk legutóbb a telenyomoros arc kérésére tették bele azt ami kizárta a Digit. De ennek a mostaninak ki volt a szerzője?
A másik ami érdekelne, hogy az előzőnél az volt az indok, hogy az azt megelőző pályázatnál szerepelt olyan tétel, amit kért hogy rakjanak bele, ez oké. De a mostaniban miért kerültek bele a Digit kizáró feltételek? Korábban is benne voltak? Ha igen, akkor a Digi a hülye, hiszen tudhatta hogy nincs 200K előfizetője és nem szolgáltat 3 éve, tehát teljesen esélytelen. De ha ezek korábban nem szerepeltek, szerintem akkor a Digi pár év múlva súlyos tízmilliárdokat fog kapni az európai bíróság ítélete után. -
FistXL
senior tag
Nálatok jó a hang VoLTE-n és VoWifi-n? 3g-ről hívtam VoWifin - majd VoLTE-n lógó digis kártyát, csapnivalóan rossz a hang. Telenor 3G-ről Telenor VoLTE-re és Voda 3G-re tökéletes, tiszta. Digi 2g-n és 4g-n is ugyanolyan rossz, akár én hívok róla, akár engem hívnak, szinte alig értem a másik felet. Jelentsem a gondot a diginek?
-
viktorhu
veterán
válasz
rongylábú #26758 üzenetére
How to Enable VoLTE on your Xiaomi Device (no root required):
At first, open the Phone app on your device;
Now, dial the USSD code *#*#86583#*#*;
Finally, tap the Call button.Egyébként semmi köze a kódnak a volte bekapcsolásához, bár minden weboldalon így szerepel, de a készülékazonosító átküldését blokkolja (volte carrier check enabled / disabled), így ha azonosító alapján blokkolja a szolgáltató a nem támogatott telefonokat, akkor ez kell a volte működéséhez, mint a példámban a Telenoron és a Digin is ez kellett a Redmi 9 esetében.
-
viktorhu
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz
Lacccca87 #26751 üzenetére
Cellmapperrel jártam már kocsival itt ott és Budapesten ahol vagyok mindenhol rendben van a DIGI, nálunk a telepen is van 2 tornyuk és bár nem világbajnok a 4G sebesség de 8-12megabit bőségesen jó mivel korlátlan legalább. Telenor ugyanitt 4 toronnyal is inkább csak 40-60megabit maximum és pénzbe kerül meg 500MB csomagom van...
B3-al már szinte mindenhol van DIGI torony a nagyvárosokban, vidék karcosabb de ott is fejlődnek. Ja és legalább van VoLTE amit a kedves Telenor nem aktivál a telefonomra miközben DIGI-n első perctől megy (Redmi Note 9S telefon) gond nélkül.
Szóval megvárom az év végét és kiderül milyen változás lesz aztán lehet elgondolkozok azon hogy amilyen sokat beszélek inkább lemondom a Telenort (havi 2400 a flotta) és váltok DIGI-re -
slice14
veterán
válasz
nyitom #26752 üzenetére
Ja, csak ki kéne épitsék azt is, mert pl én nem szivesen lépek rá free wifire biztonsági okokból. De gondolom más is van így Olyasmi lenne jó hozzá, mint pl a Telekom FON szolgáltatás. De azzal sem mennénk sokra ha olyan feltételekkel léphet fel rá az ember, hogyha van pl Digi vezetékes internet szolgáltatása.
-
DarkByte
addikt
Egyébként a 3600MHz-et tényleg nem lehetne befogni? Vagy ezek eléggé meg vannak kötve mire használhatók frekvencia licenc szempontból?
Csak mert LTE sáv van rá (B48/49), bár most csak random pár telefont megnéztem, nem nagyon ismeri semmi, szóval tippre igen ritka frekvencia LTE-re. Esetleg a Digi hozhatna olyan mobil hotspot-ot hozzá ami tudja és arra már rá lehet csatlakoztatni WiFi-n akármit. De ha már úgyse sok 4G eszköz tudja, akár lehetne egyből 5G is. Az 1800MHz-et pedig meg lehet tartani a GSM-nek teljes egészében visszafelé kompatibilitás okán. (talán arra elég is lenne)
Igen, 3600MHz-hez rengeteg állomás kellene, de a többiek is pont ezzel fognak szívni az 5G kapcsán. Szegeden nemrég indult a Telekom 5G-je, az is elég gatya lefedettség egyelőre amennyire néztem.
Nyilván eléggé nem ideális, de csak most hangosan gondolkodom mit lehetne esetleg ebből a helyzetből főzni.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #26744 üzenetére
Hát nem tudom.
Lehetni lehet megoldás, de közel sem járnának vele annyira jól a fogyasztók mint egy önálló DIGIMobil szolgáltatással. Tény, hogy olcsóbb lenne mint a többi de közel sem robbanhat akkorát, mintha ezt saját infrastruktúrával csinálnák meg.
Ha virtuális mobilszolgáltatóvá válna a DIGIMobil, kérdés, hogy a jelenlegi tornyokkal és frekvenciakészlettel mit csinálna a DIGI.Szerintem úgy működne, hogy ahol elérhető a DIGI HU hálózat ott arra csatlakozna, ahol nincs ott vennék igénybe belföldi roamingot. Csak ezek után továbbra is kérdés, hogy ezt milyen formában tudják meglépni, és úgy megtudják-e lépni, hogy az árak is megfelelőek legyenek.
-
viktorhu
veterán
válasz
forgat #26740 üzenetére
Szerintem a legtöbben csak netezésre használják a digis simet. Nyilván az is veszteség a többieknek, de még nem lehet fő sim kártyának használni a digiset.
Ha viszont megkapnák a frekvenciákat, lenne országos lefedettség, sokan vinnék a számukat a digihez. Ezzel a próbaüzemmel a digi megmutatta, hogy a veszély valós. Lehet, hogy enélkül könnyebben odaengedték volna a tányérhoz, de talán ők sem gondolták, hogy nemcsak lejt a pálya, de el is van zárva előlük.
-
Renwick
őstag
válasz
forgat #26740 üzenetére
A képleted azt nem veszi figyelembe, hogy a 40 ezer előfizető (már ha ténylegesen ennyi aktív van) nem mindegyike hordozott, vagy szüntetett meg másik szolgáltatónál előfizetést, sőt, ha tippelnem kellene, ez legfeljebb egy elenyésző kisebbség lehet. Más kérdés, hogy a már meglévő előfizetések költségeinek racionalizálásában segíthetett egy DIGI Mobil SIM, de ez legfeljebb azoknál áll, akik nincsenek határozott idejű szerződéssel lekötve.
A DIGI Mobil a magyar piacon ma legfeljebb egy kiegészítő szolgáltatás lehet az ügyfelek 99%-a számára, és jó eséllyel ez így is marad már.
-
forgat
tag
kicsit számolgattam: /nagyon nem pontosak a számok, de a nagyságrendeket talán látni /
van kb. 160.000. kiadott kártyája a Digi, ennek talán 1/4-ét aktivan használják kb. 40.000 kártya. Kártyánként kb 2-9 ezer forint nem a korábbi szolgáltatónál landol /átlag kb 5.000.-Ft /. Ha csak pl. 9 hónapja jött át a Digihez, akkor 40.000. kártya * 5.000Ft * 9 hónap, akkor ez a számítás szerint közel 1,8 milliárd forint nem a korábbi szolgáltatóknál landolt, ez szolgáltatónként kb pár száz millió forint ?!?!?!!? -
viktorhu
veterán
válasz
Renwick #26732 üzenetére
Akkor is védték a nagyokat, amikor még nem volt állami részesedés. Amit írtam is, hogy a Tele2-t sem engedték indulni, ami a korai kétezres évek piaci diszruptora volt a régióban, meg a digit is kizárták már korábbi pályázaton is, a virtuális szolgáltatóknak sem csinálták meg a hatósági hálózat-átengedési árakat. Ez inkább egy paktum lehet, Európa legmagasabb telekommunikációs adói (nemcsak a Matelcsi, hanem infrastruktúra, frekvencia) az egyik oldalon, cserébe a szolgáltatók megkapják a védelmet a valódi verseny elől és megtarthatják az EU egyik legmagasabb árú mobilszolgáltatását a mérleg másik oldalán.
Mindenki jól jár, csak mi nem, vagyis azok, akiket az államnak képviselnie kellene ebben a történetben.
-
janeszgol
félisten
válasz
betyarr #26716 üzenetére
Jól látod. Nagyon nagy pénz megy a kormányhoz a hálózatok adójából. Amikor a Digi berobbant a vezetékes piacra, negyed áron adott jobbat, mint az akkoriak. Ezt nem akarják most. A Voda is szervezett ki infrastruktúrát idén, ahogy a Telenor is (és a Telekom is fog gondolom). Onnan bérelhet a Digi, viszont így nem tud játszani az árakkal. Ez a kormánynak jó (több adó), a többi háromnak jó (nincs alávágás), a Diginek jó, mert csurran-cseppen, a fogyasztónak meg...
-
Dracula72
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #26731 üzenetére
Remélem már fáj nekik.
Havi 9000ft-ot spórolt nekem a DigiMobil amióta használom (16hónap).
Mint olvasom nem vagyok egyedül, ezt azért csak minuszban könyvelheti a 3 nagy.
Ez 144000ft. Itt Debrecenben főkártyaként használom, és mindenhol megy. -
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17 #26731 üzenetére
Nem hiszem, hogy a három inkumbenst féltené a kormány, valószínűbbnek tartom, hogy a DIGI részben a diszruptor szerepből fakadóan nem fut meg bizonyos köröket a kormányzati kapcsolatok tekintetében, és ez nem tetszik egyeseknek. Vagy szimplán csak nem akarnak egy romániai gyökerű operátort látni a magyar mobilpiacon, mert az diplomáciai/nemzetbiztonsági érdekekkel ellentétes lehet.
-
Lajosnagy17
senior tag
Az ÁFA, hogy kevesebb folyik be az államnak nem lehet érv, mert maximum a struktúra változik meg, kevesebbet költenek az emberek mobilszolgáltatásra és többet árukra és más szolgáltatásokra, szóval az ÁFA bevétel összesegében nem valószínű, hogy csökken.
Inkább a három nagyot próbálják megvédeni, mintha attól félnének, hogy valamelyiket kiszorítja a piacról.
Szerintem csak megnézik, mi történik Romániában és ők azt nem akarják, hogy nyomott árakkal a Digi további növekedjen az optikai hálózatok területén.
Vodafone nagyfönök egy hete panaszkodott Csehországba, hogy ne engedélyezék a negyedik mobilszolgáltatót,mert a verseny, már így is túl erős.Gondolom az sem tetszik nekik, hogy folyamatosan perelik az NMHH-t és mi majd megmutatjuk nektek címszóval, úgy módosítgatják a jogi szöveget, hogy az nekik legyen csak jó.
Azért látszik, hogy tanultak a hibáikból, most megpróbálnak, minden lehetőséget kizárni, nehogy perelhetőek legyenek.
Én bízok benne, hogy az állam eladja a részesedését a telekom szektorban, ha új kormány lesz és nem kormányközeli vállalkozó veszi meg a Telenor 75%-át.
Az is tetszene, ha a Telekom a DIGI-nek adná el a Románia részesedését, megegyezvén, hogy biztosítja a lefedettséget nekik Magyarországon.
Az is érdekes lehet, mikortól kezdene fájni a három nagynak, ha előfizetőket vesztenének.
-
TeeJay
félisten
Valaki meg tudja mondani miért láttam DIGI kábel topikban olyan beírást hogy lehet jövőre megszűnik a DIGI mobil?
Nem értem miért szűnne meg ha már több ezer 4G tornyot kiépítettek B3-al országosan? -
n00n
őstag
válasz
DevKiller #26714 üzenetére
Még ne temessük őket, bár optimistának sem kell lenni, de azért várjuk ki a végét. Én örülök ennek a kis időnek is, amíg használhattam. Egy Xiaomi robotporszívó árát takarította meg nekem a Digi
(külön tettem a pénzt minden hónapban, amit azon spóroltam, hogy 2 csomaggal lejjebb tudtam rakni a Telekom előfizumat a Digi miatt
)
-
törölt tag
válasz
betelgeuse #26712 üzenetére
Hát persze...mert pont erre van időm.
Inkább törlöm a topikot a kedvenceim közül, és a digire-digimobil topikra fordított időben nyelvet tanulok/fejlesztem magam.
-
törölt tag
válasz
DevKiller #26692 üzenetére
Jól megbünteted a 3 regnálót a román digimobilos kártyával: kb. 10 Ft lesz a roaming felár, ebből nulla Ft lesz a román digi profitja. Vagyis megy a 10 Ft a telenorhoz.
Ez mennyivel jobb, mint egy telenoros/vodás flotta, ahol a percdíj 10Ft?
Aztán ha nem veszik fel a hívott partnereid a telefont, mert +40-es szám jelenik meg nekik....meg lerománoznak a román szám miatt....akkor aztán jól megmutattad. -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Az utolsó pár oldal alapján már nem tudom hogy OFFtopik-e a kérdésem, mert nem politikaiDigimobil kártyám van, használom, örülök.
Felmerült bennem, hogy DIGINet Aktív 50 kártyára fizetnék elő, a nyaralóba tökéletes lenne.
Viszont Siófok mellett, a digimobil sávszél átlagosan 2-3 Mbps, pedig kifejezetten közel van a torony.
Ugyanezt fogja tudni a Diginet aktív is? Mert akkor így viszont nem éri meg, jobban járok a Telenorral, még ha drágább is -
DevKiller
senior tag
válasz
zelikocc #26689 üzenetére
Azért kemény lenne másnap a szolgáltató nevénél azt látni, hogy "Telenor HU" v ha valóságot akarom írni "Fityisz HU"...
A többi részét nem neked szánom, csak nincs kedvem külön megírni:
Vannak ebben a tervezetben reális dolgok, mind például a versenykorlátozás miatti kizárás.
De a NAIH-os kiegészítés, és a "3 éve működő szolgáltatás + 200k SIM" az konkrétan az, hogy az alábbi cégek nem indulhatnak: DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Nem indulhatnak anya cégek: DIGI Communications N.V Ja meg Holland és Román sem: S.C. RCS & RDS S.A.(Román DIGI.)
Ezt egy demokratikus államban "Köztársasági államforma" szabad?
Pofátlanul kiadni az engedélyeket hagyni, hogy a szolgáltató lenullázza magát és pofájukba vágni, hogy itt nincs mit keresni.
Na pont ez a versenyakadályozása amit az NMHH csinál.Engem pl pont nem érdekel. Simán megteszem azt, már csak a fillérbaszás kedvéért is, hogy áthozom a Román DIGI SIM-et, és használom VoWIFI-n és roamingon. Még ha rámterhelik a méltányos használati díjat még akkor is jobban fogok járni, az akkora verseny miatt természetesen ami itthon zajlik. Lásd Forma 1 Mercedes VS Ferrari de mondhatnám a Red Bullt vagy bármelyik csapatot a mercivel szemben.
Másik része ami bár DIGI nem mobil ezért off-ba írom:
Drágított a DIGI, hogy mostmár nem ad az 1 éves hűség esetén 3 hónapos engedményt vezetékes szolgáltatásaira.
Nocsak, a többiek is követték ezt. Ha a DIGI kivonul Magyarországról, mindent aranyban fizetünk majd. Természetesen verhetjük majd magunkat, hogy nálunk van európa leggyorsabb mobilnete, mert senki sem használja, mert egyszerűen az állampolgárok nem tehetik meg.Hajrá Demokrácia!
Hajrá Magyarország!
Másik téma? Miért is tünt el a személyi igazolványomból a Magyar Köztársaság, és helyette Magyarország került oda? -
sifarr
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #26672 üzenetére
Azért érdekelne, hogy miért van bajuk a nagyoknak a Digi-vel
- mert Román a tulajdonos?
Nem román, hanem romániai! A Digi főnöke, fő tulajdonosa egy romániai magyar, Teszári Zoltán.
Csak a "nemzet" nálunk nem más, csak "politikai termék". Nemzet = a mi barncsunk. Teszári nem tagja a brancsnak. Pedig fiatalon sikeres sportoló is volt, de nála ez is kevés.- ki akarják kényszeríteni, hogy a DIGI eladja a kábel részlegét
Igen. Ez az egész a DIGI kivéreztetéséről szól, hogy feladja, eladja a vezetékes ágat, kivonuljon Magyarországról. A vevő személye nyilvánvaló. De erről volt már szó régebben itt a topicban.A kiírással az ügy úgy tűnik eldőlt. Én már csak 2 lehetőségben reménykedem.
1. Az a Telekomnak és a Vodána sem érdeke, hogy a piacon megjelenjen egy vezetékes szolgáltatást is nyújtó AH-Telenor kombó. Ezért valamilyen formában "kisegítik" a DIGI mobilágát - nullszaldósra. Persze szigorúan azzal a feltétellek, hogy a DIGI jelentősen mérsékli az árversenyt. Természetesen a freki árverés lezárásáig a Telekom és a Voda lapítani fog. Nem kockáztathatják, hogy az NMHH-s megbeszélésen a Telenornak újabb ötletei legyenek, amikkel őket zárnák ki.
2. Vagy a Teszári juszt se a Telenornak adja el a vezetékest. Megvenné azt a Voda vagy a Telekom is. És jobb árat is adnának érte. -
Remélem nem lesz a Digiből Telener
-
betyarr
veterán
én most arra leszek kíváncsi,hogy mit fog erre kommunikálni a digi.
de nagyon nem örülök a kialakult helyzetnek.
-
p2pp
őstag
Ebben a mostani Diktatúrában, ha Mészáros és társa lenne.
Akkor tutira engedtek volna mindent.
Vagy ahogy ők gondolják beolvasszák majd, mert most így olcsóbb a Telenerbe. 🙂 Így hogy most totál el lett lehetetlenítve a Digi,. Megveszik bagóért. 😒 Sztem a vezetékes rész marad, ahogy eddig is. A 80 Milliárdos kalandot meg ki tudja mi lesz belőle?
Vhol írtuk már, h közel 1 Millió előfizető termelné ki.
(Termelte volna ki) De erre vannak itt pénzügyi emberek is.
De lehet megveszi az egészet a Mészáros és társa.
Így a Telener tud majd komplex szolgáltatást nyújtani. -
gabor9991
addikt
válasz
Lajosnagy17 #26672 üzenetére
"Azért érdekelne, hogy miért van bajuk a nagyoknak a Digi-vel"
Ezt elég nehéz lenne itt politikamentesen elmagyarázni.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest