Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DevKiller

    senior tag

    válasz Lajosnagy17 #26779 üzenetére

    Tegyük tisztába, még nem zárták ki a DIGI-t mert még nem is nyújtottak be jelentkezést.
    Ergó, ki sem tudták zárni. Mi beszélünk itt arról, hogy vége van mert a tervezetből látszik, hogy amenosz fakeresztusz. Tehát a DIGI még be sem jelentette, hogy kizárták őket mert még nem volt honnan.

    A nagyok energiáját pedig nem köti le semmi. Folyamatosan fejlesztik a hálózatukat vezetékesen is, mert külön csoportjuk van rá ami MAGYAR szerelőkből áll. És miért emeltem ki? Nem kell másik országból hívkálni a csapatot, hogy építsék. Korona miatt ez most nehezedik.

    Jól mondod épp ezt szeretnék megakadályozni itthon, hogy bárkit is kiturjanak. Csak, hogy hozzak román példát, hogy még is miért szorultak ki. Ahol nagyim él azon a településen két szolgáltató van. Telekom Romania és RCS & RDS(DIGI Romania) A Telekom xDSL szolgáltatással van jelen, és magasabb árakkal. A DIGI-nek FTTH van alacsonyabb árakkal, szóval te melyikre fizetnél elő? De mondhatnám a mobilszegmenst is: Telekom 900-as EDGE DIGI: 900-as 4G és 2G. Kültéren pedig működik a 2100 4G és 3G. Itt melyiket választanád?
    Na ugye. Ez az ok amiért nálunk minden eszközzel szorítják ki őket.
    Te sem tennél másképpen. Az egy másik kérdés, hogy az NMHH még ezt is teszi. Na itt ez a probléma. Nem a cégeket kell bántani, mert mindenki a saját érdekeit nézi. Hanem a rendszerünkkel van óriási probléma.

    HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)

Új hozzászólás Aktív témák