- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
martonl
senior tag
-
Fanatifo
csendes tag
Sziasztok! Kaptam anno egy Digi simet ajándékba tesztüzemre,élesíteni szeretném,de sajnos a telefonszámát nem tudom...gondolom kellene ahhoz hogy előfizessek rá. Hogyan tudnám legegyszerűbben megtudni?
-
koliz1
tag
Sziasztok!
Mondjuk Budaörs Törökbálint Érd környéke, digis mobil két csörgés után nem kapcsolható, 1272 nem kapcsolható semmilyen hálózatról. -
Rellind
senior tag
Hali. Székesfehérváron semmilyen Digi szolgáltatás nem megy. (Tv, mobil, internet) Tud valaki valamit? De még a telefonos ügyfélszolgálat se elérhető... Leradirozták Romániát?
-
MDanny
senior tag
válasz
gillka #29153 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem. Most jelezték nekem, hogy már a Redmi Note 7-nél sem működik a setprop, pedig év elején még sikerült... Azt még nem tudom, hogy MIUI12 van-e rajta, de a Redmi Note 8-nál már a MIUI 11.0.7.0-val sem működött...
Az meg hogy a DIGI szerint mire képes, hogy is mondjam... Egy hete még a magyar DIGI weboldalán is fel volt sorolva a Redmi 7A, Redmi Note 8T, Mi 9 Lite, Mi 9T. Jeleztem nekik, hogy tévedés, gyárilag nem működik pl. a Redmi Note 8/8T-vel. Felvették hibára, hogy utána néznek, mert elvileg működnie kell, nem véletlenül került fel a listára. Pár nappal később felhívtak, hogy elnézést kérnek a megtévesztő tájékoztatás miatt és törölni fogják a listáról a Xiaomi készülékeket.
-
bobalazs
nagyúr
Őskövület telón Samsung Galaxy S Duos 2 S7582 nem működik a digi hálózat?
Nem látszik a szolgáltatók listájában.
Hozzáadtam az új APNt akkor se lett semmi.
Se net se mobilhálózat.
galaxy s -
p2pp
őstag
Várjuk meg a 6G-t.
Az lesz igazi nagy bumm.
Itt a 3500-ból rengeteg bázis kellene úgyis.
Marad még az azta 700-át.
Ami meg itt többen mondták.
Mint a mostani B20 800-on.
Nem túl acélos. Ez a 2 freki meg nokedli lesz hozzá.
Kéne még 1 rakás freki! 3G-t kukázni kéne, h legyen hely az 5 meg később a 6G-nek.
2100-on nemtom mi a terv? Mert van belőle szépen.Digi sem hiszem, h most belecsap majd a 3500-ba.
1800 meg nem lehet 100% országos lefedettség sajnos
Most már nem is látom a megtérülés üzleti modelljét.
Nemtom mi a Digi terve ezek után? -
MDanny
senior tag
Igen, a Redmi 7/Redmi Note 7-ig (ezt is beleértve) működik ez a megoldás, maximum a török profil helyett másikat kell kipróbálni, ha azzal nem jó. Pl. a Redmi 7 esetén a sima ROW profillal minden kínlódás nélkül működik a dögös VoWiFi. RN5-nél a román digis profillal a mi digis dolgaink jól működnek, de azzal lőttek a telenoros VoLTE-nek, ezért állítottam be két profilt megosztva a sajátomon.
-
lacko22
aktív tag
Volte/VoWifi bekapcsolása Oneplus 5T -hez Digimobil -lal is működik, XDA leírás alapján.
Ehhez a módszerhez nem kell a root jog.
Az OP5T Android 10-es frissítés után hiányzó VoWifi és Volte kapcsolók.
Digimobillal tesztelve működik EFS partíció nem szállt el.0. Legyél biztos benne hogy a VoWifi és Volte karriert engedélyezted!
1. Töltsd le és telepítsd a telefonodra a régi LogKit-et: https://www.apkmirror.com/apk/onepl...lease/onepluslogkit-1-0-android-apk-download/
3. Tárcsázóba: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE and VoWifi switch restart.
4. Nyitsd meg az alábbi beállítást: --> WiFi & Intenet --> SIM & netwok --> enable VoLTE and VoWifi switch
5. Csatlakoztatsd a telefonod a PC-hez.
6. Írd be a tárcsázóba: *#801# és engedélyezd a következő kapcsolót Serial and Full-port switch
7. Töltsd le az alábbi fájlt és tömörítsd ki a C-re vagy ahova szeretnéd. https://mega.nz/file/HFc0UDqa#ISiGEYjh_wIHdKfinv22dLa9FallEgY6XjyYwBtkhb0
8. Nyisd meg rendszergazda üzemmódban a CMD-t lépj bele az EfsTools mappába (cd c:\EfsTools)
9. Most írd be az alábbi parancsokat, csak másold be a CMD-be:
1. EfsTools.exe efsInfo
2. EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim
3. EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim -s 1
4. EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -v
5. EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -s 1Ennyi. Az 1-essel végződő parancs a második simre vonatkozik.
Az mcfg_sw.mbn tartalmazza a volte/vowofi beállítást ezzel működik a Digimobil Volte/VoWifi és a Vodafone volte a többi szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni.
Semmilyen felelősséget nem vállalok arra ha valaki ezzel letéglázná vagy elrontaná a telefonját. Nekem működött. -
MDanny
senior tag
válasz
zsuga44 #29126 üzenetére
Szia,
Emiatt nem kell root ennél a készüléknél.
Fejlesztői beállításoknál USB hibakeresést kell engedélyezni, USB kábel, majd számítógépen ADB és PDC.
ADB-n belül ezek a parancsok kellenek:
adb shell
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adbEzután a PDC-ben aktiválni kell a DIGI_Romania_Commercial profilt, valamint a Turkey_VoLTE-t. DIGI_Romania_Commercialra jobb gombbal kell kattintani, SetSelectedConfig, sub0, majd Activate, a Turkey_VoLTE-nél SetSelectedConfig, sub1, majd Activate. Ezután törölni kell a ROW profilt és ha nem lenne aktív, akkor a digiset és törököt kell ismét aktiválni. Ha nem törlöd a ROW profilt, akkor minden újraindításkor visszaáll erre a készülék. Ezután mind a négy hazai szolgáltatós VoLTE működni fog, valamint a DIGI VoWiFi.
Tesztelve!
-
zsuga44
csendes tag
Üdv,
sajnos nem találtam választ a topikban a kérdésemre
Xiaomi Redmi Note 5 (4 G ram, 64 G belső tár) MIUI Global 11.0.3 telon VoWifi-t aktiváltam. de DIGI kártyával sajnos nem működikA státus sorban láthatóan aktív a Wifi, de a Telefon alkalmazás valamiért nem éri el a wifi hálózatot.
Lehet, h még vmi alkalmazásengedély hiányzik, v vmi spéci APN-t kell beállítanom?
Köszi a segítséget -
törölt tag
Az applikacióban másnak is eltünt a Digimobil tarifák kiválasztásának a lehetősége ?????
Már nem módosítható !
Fixen azon van, amit beállítottam régebben ! -
dethroner
veterán
válasz
szpetyko #29100 üzenetére
Ennek is, mint minden igazságnak, legalább két oldala van.
Szóval szerintem szembeköpte. Mert ha már az emberek aláírását, támogatását kéri, legalább mutassa meg hogy ő is megteszi amit ígért, vagyis elindul a pályázaton. Vannak ennek díjai, lehetséges. De hát pár millió már mit számít az eddig elégedett több tízmilliárd után? Az már csak egy pohár jaffa, egy kiadós lakoma után. Vagy nem volt ez másra jó, mint igényfelmérésre?Vállalatunk ezúton szeretné leghálásabb köszönetét kifejezni annak a több mint 100 000 jelenlegi és jövőbeli DIGI és Invitel előfizetőnek, akik aláírásukkal támogatták vállalatunkat abban, hogy minél szélesebb körben, kiváló minőségben tudjon mobilszolgáltatást biztosítani!
Ja bakker, ha az aláírásokkal lesz jobb a mobilszolgáltatás, és nem pedig a pályázással, és esetleg frekvencia szerzéssel, akkor nem szóltam. Remélem majd lehet tőlük szerezni olyan telefont, ami nem frekvencián, hanem aláírással működik. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo #29102 üzenetére
A Kormány 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelete
a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről1. § (1) A helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás 30 napra (a továbbiakban: szolgáltatás) ingyenesen vehető igénybe a köznevelésben és a szakképzésben, nappali rendszerű nevelés-oktatásban és szakmai oktatásban, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelettel összhangban elrendelt tantermen kívüli, digitális munkarendben működő középfokú iskolával fennálló jogviszonyra tekintettel
a (2) bekezdésben meghatározott jogosult által.
(2) Az (1) bekezdés szerinti szolgáltatás ingyenes igénybevételére jogosult
a) az előfizetéssel rendelkező tanuló vagy helyette előfizetéssel rendelkező törvényes képviselője, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult tanuló vagy törvényes képviselője erre jogosító jogcím alapján használja;
b) az előfizetéssel rendelkező pedagógus vagy oktató, vagy az a személy, akinek előfizetését a jogosult pedagógus vagy oktató erre jogosító jogcím alapján használja (a továbbiakban együtt: jogosult).
(3) A jogosult lakóhelye, tartózkodási helye vagy szálláshelye szerinti helyek közül egy jogosultság alapján csak egy helyen veheti a szolgáltatást ingyenesen igénybe. -
szpetyko
csendes tag
válasz
dethroner #29097 üzenetére
Szia!
"Ez nem a több mint 100.000 támogatói aláíró szembeköpése?"
Szerintem nem!
Nem azért írták alá a petíciót az emberek, hogy a DIGI induljon vagy sem, hanem azért, hogy a Hatóság engedje indulni a DIGI-t (több kizáró feltételt is tartalmaz a kiírás). Azonban mindezt figyelmen kívül hagyta a Hatóság. Valójában a Hatóság "köpte szembe" az aláírókat.Ha van egy pályázati kiírás, amelynek több feltételének sem felel meg az alany, akkor felesleges beadni a pályázatot. Ez mindennel így van. Amúgy magának a pályázat benyújtásának is elég nagy költségei vannak (közvetlen és közvetettek is).
Üdv
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Digi mobilinternetet (adat sim) szeretnék otthon routerrel megosztani. Milyen routert célszerű hozzá választani? Milyen feltételeknek kell megfelelnie a routernek azon kívül hogy legyen usb portja? Vagy jobb lenne rögtön 4g-s sim kártyát fogadó routert venni? A lakás kb. 100 nm területű, viszonylag gyenge a digi térereje, és átlagos felhasználásra (youtube, böngészés) kellene. Köszönöm szépen a segítségetek előre is! -
Jester01
veterán
Vajon miért nem a digis számon hív a digis ügyfélszolgálat. Jó, tudom, hogy meg van adva a vodás de azon nem tudok itthonról beszélni mert borzasztó térerő miatt szakadozik. A digi jó
-
jack982
senior tag
nektek is iszonyat gyenge a digimobilos net most? 120-as pingeket ad, alig 1 mb le és fel.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu #29066 üzenetére
Kiderült, hogy lefedettségi határon van, alapvetően ez a probléma. A 800 is -115, ráadásul még ez sem domináns (RS SNR, RSRQ mind szar). Erre a gyenge lefedettségre rájött a covid-os túlterhelés, és az EPF ütemező levágja 1megára (ami ebben a helyzetben normális). Az eredmény ennek fényében nem meglepő. Persze hogy bárki tud-e jobbat adott helyen, az nem derült ki egyelőre. Digi nincs, tehát az pont nulla megabitet tud
A másik kettő kérdéses, vidéken gyakori a torony megosztás, akkor a másik kettő sem lesz jobb. Ebből is látszik, hogy nem érdemes a saját pontszerű rossz tapasztalatunkat kivetíteni az egész országra, mert gyorsan kiderül, hogy egy elszigetelt esetről van szó, ha az ember megnézi a részleteket.
De ha már így bedobtad, ami érdekes lenne az az, hogy a voda 800 és a telekom-telenor megosztott 800-as hálózata ugyanolyan teljesítménnyel megy-e? Egyáltalán: van-e különbség ott ahol megosztájk, és ott ahol nem? Tehát lehet-e lefedettségi különbség monjduk torony megosztás esetén pusztán ezen az alapon? Ha lesz időm, megnézem analizátorral.
-
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #29044 üzenetére
Röhögjél nyugodtan. Ez az 1/1 meg annyira reprezentatív, mikor itt mutogatják egyesek a 20/8-es Digis sebességméréseket. Semennyire nem az. De azt nem értem, hogy ha ilyen szar a voda, miért nem hagyod ott őket? Ha lemegyek a pincébe, amin nincs ablak csak vasalt beton minden irányba, akkor is kijön 8-10mega a Voda 800-ból. Nincs korlátlan csomagom, és nem is céges. 4G előtt az U900 is jól működött az ország nagyobbik részén, ahol a többi kettőnek volt EDGE-e. Nekem ez a tapasztalatom. De nem akarok meggyőzni senkit. Egyedül ez a szelektív arcoskodás zavar, de mostmár egyre jobban...
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI is bevezethetné ( UPC Direct)
"Műholdas TV beüzemelés nélkül
Amennyiben már van parabolaantennád vagy magad szereznéd be, ezt a szolgáltatásunkat érdemes választanod."Szerintem jó ötlet. Ahogy már többen is írtátok, nektek csak azért kell, hogy a mobilt használni tudjátok.
A DIGI mobil nekik is konkurenciát fog teremteni. Kíváncsi leszek, hogyan alakul az előfizetők száma az UPC Direct-nél is.
-
Nekem pl van egy tabletem, lte-s, amiben van egy telekom dominos kártya. Meg tudom osztani vele a netet és a tablet wifijére kapcsolódva a telefonnal működik a digi kártyával a vowifi. Magyarul ha nálam van a tablet és a telefon és van Telekomos mobilnet (márpedig az szinte mindenhol van), akkor használhatod a digis kártyát a telefonodban vowifivel. Ott is, ahol nincs Digi.
-
pjen
félisten
válasz
szabonagyur #29049 üzenetére
Lehet nem is akarja, hogy a DIGI számon hívják.Ha a Ö akar hivni bekapcsolja megint a megosztást.
-
szabonagyur
félisten
válasz
sifarr #29039 üzenetére
Igazad van, diktálás nem mindig okés
#29038Ginderek1: a legtöbb mondatod tele van hibával, de műszakilag Wowifi nem létezik. A megoldásod is addig jó amíg nem kapcsolja le a hotspot telefon a mobil megosztást mivel úgy érzékeli nincs rá szükség, legtöbb eszköz meg is fogja tenni hiszen a mobilnet megosztás erősen meríti az akksit. Ha pedig megszűnik a kapcsolat a 2 eszköz között akkor már a Digi szám elérhetetlen lesz egyből.
-
martonl
senior tag
válasz
Ginderek1 #29023 üzenetére
Nem furcsa, nekem is több ilyen ismerősöm van. De nekik inkább a céges/magán telefonhasználat miatt van elkülönítve a két készülék, és semmi "összefüggés" nincs a kettő között. Egész egyszerűen a céges telefonban nem engednek másik kártyát használni, vagy a magán telefonban a céges kártyát. Vagy csak simán nem akarják munkaidőn túl kikapcsolgatni a dual simes készülékben a céges kártyát. Na lényeg, hogy ez a jellemző indok. Nem leszólni akartam ezt a megoldást, csak ez olyasmi, mint régen az a Vodás taxis reklám, amikor a csóka cserélgeti a készülékben a SIM kártyákat attól függően, hogy milyen időszakban, melyikkel jobb a percdíj. De ha sokat hív valaki Digit útközben, akkor ezt kell csinálni.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sifarr #29032 üzenetére
"Amit írsz, nem tudtam, elhiszem. De ezek szerint a PPF besorolta a magyar Telenort a Balkánhoz."
Előbb keresni akartam a gmapon egy peking környéki hegységet,
de komolyra fordítva a szót én nagyon örülhetnék hogy a nagyontőkeerős és agilis kedvencünk az Ericsson tech választásával besorolta a magyarországi Digimobilt a Pireneusokba!(Oké, tudom hogy a zte tech az Nem Huawei tech....de szóba se jöhet Skandináviaa.)
(Ps:
Emlékszünk ugye, hogy a zte is a legyűrt-legyőzött m.a.g.a. trump kina-politikája miatt veszitett amerikai potenciális pozícióiból) -
sifarr
senior tag
válasz
#76519680 #29029 üzenetére
Merre vetted a varázsgömböd ????
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthattad, hogy így írtam: vagy ..., vagy ..., vagy ...
Tehát esélylatolgatásról volt inkább szó, nem varázsgömbről.Az esélylatolgatáshoz pedig a kiinduló tények egyértelműek.
1. Kevés frekvencia, további szerzésre esély nincs. Tehát az ügyfélszám a normális szolgáltatás veszélyeztetése nélkül nem bővíthető a (gazdaságilag) szükséges mértékre. A cellaszám bővítésével sem. Ebben én dchardnak hiszek, aki a technológiában nagyon otthon van.
2. A DIGI Kft egy évi 50-55 miiliárdos bevételű cég. A mobil üzletága masszívan veszteséges üzemeltetési szinten is, és még ott van a beruházási rész is.
Van adóssága is bőven. Ez összemérhető az éves bevételével (nem az üzemi nyereséggel!), ráadásul tekintélyes része rövid lejáratú. Lásd nagyvonalakban a helyzetről itt!Az ügyfélszám gazdaságos szintre, saját megoldásra építve nem növelhető, az adósságot ki kell fizetni. Na, ezt a helyzetet kellene nagyon gyorsan rendezni.
Erre nézve vettem számba lehetőségeket. Többet is!
Egy valóban egyszerű megoldásról valóban nem írtam. A tulajdonos feltőkésíti pl. 50 milliárddal a magyarországi DIGI Kft-t. Akkor kicsi ügyfélszám mellett, alacsony díjazással is, a beruházásokat folytatva is mehet tovább minden az eddigiek szerint - pár évig.
Hogy ennek mennyi az esélye, nem tudom. De biztos nem sok. -
kelcsimen
csendes tag
válasz
viktorhu #28298 üzenetére
Köszi a válaszod. Ugyanez volt a kérdése a digis ügyfélszolgálatosnak is - megkerestek és mondták hogy ilyennel nem találkoztak eddig szóval "a hiba az Ön készülékében van".
Panaszkodott a barátnőm is, hogy ő is hallja néha a tárcsázó hangot. Mindegy, valószínűleg fel fogjuk mondani a szerződést év végén (csak mert költözünk, amúgy meg vagyunk elégedve) csak kíváncsi voltam hogy vajon másnak is volt e ilyen problémája.
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sifarr #29015 üzenetére
"Vagy egy kooperáció a Telenorral, akár kereszttulajdonon keresztül is. Vagy az AH felvásárolja a DIGI-t szőröstül-bőröstül. Nem is biztos, hogy nem fizetne elfogadható árat érte."
Hja..ha ráadásul egy emilyen művelet nyomán kialakított szolg. díjak meg efi tariffák magassága is tűrhetően alacsonyra lenne beállítva, akkor én imigyen is a kis pénztárcámmal a szimpátiámat fejezném ki irányukba!
Másként szólva ha: ""Nem biztos hogy rossz ára lenne"" .
Látom én hogy vannak valamiféle a vakreménykedők (a "hívők") ,meg az olyan(ok) mint te aki nem úgy...
-
n00n
őstag
válasz
sifarr #29015 üzenetére
De nem számolsz azzal se hányan kötnek/kötnének ez miatt más Digi szolgáltast. Itt a fórumban is lehet olvasni. Plusz nekem is van ismerősöm, aki ez miatt jött át végre valahára a UPCtől, mert eddig azt vallotta, hogy ami jól megy, azt ne piszkájuk. Nyilván ez az egyik legerősebb érv a Diginek, hogy igy kínálalhat egy teljes csomagot. De egyikünk se lát rá a teljes képre, félinformációkból meg kár jósolgatni. Mindenki használja, amig lehet és örüljön annak hogy mennyit spórolt vele. En pl egy LIDARos robot porszívó árát
Ha bebuknak akkor maradok a Tnél. De nekem már 99%-ig most is megfelelne elsődleges SIMnek. Ha ilyen tempóban épülnek a tornyok 1-2 éven belül elég lehet több embernek. Azt max csak az lehet Digi mobilos, akinek más szolgáltatása is van...
-
-
sifarr
senior tag
válasz
trec12 #29013 üzenetére
2014--ben 10 milliárdért vették a frekit ...
Az a baj, hogy a "hívők" nem számolnak.
10 milliárd 20 évre egyenlő évi 500 milka. 200 ezer fizető előfizetőre havi 200 az 1 ezer előfizetői díjból. És akkor nem számoltam az elvesztett 6 évet, és nem számoltam ... semmi mást. Pedig van rengeteg tétel.Nem fog ez menni. Ha lesz elég előfizető (>500 ezer), akkor elhasal a hálózat. Ha nem lesz elég előfizető, akkor pénzügyileg omlik a rendszer, vagy emelhetik a madzagos díjakat fokozatosan 1,5-2-szeresre. Telekom, Voda pedig örül, tapsol.
Vagy egy kooperáció a Telenorral, akár kereszttulajdonon keresztül is. Vagy az AH felvásárolja a DIGI-t szőröstül-bőröstül. Nem is biztos, hogy nem fizetne elfogadható árat érte. Úgy tűnik, mintha a DIGI mobilág nem kellene a Telenorhoz, csak a vezetékeság, de ez csak látszat. A DIGI a mobilt az Ericssonnal fejleszti. Működik, nem is rosszul. Csak fel kellene bővíteni, és a Telenor gagyi ZTE alaprendszere máris lecserélhető lehetne. -
Ginderek1
csendes tag
válasz
trec12 #29013 üzenetére
Azért egy Wowifi képes telefonnal a beltéri lefedettség probléma sok helyen megoldható. De az tény,hogy sok helyen csak 2. SIM ként használható. De ha valaki egy még használható 4G-s telefonba tesz egy PL: Dominó feltöltő kártyát vesz hozzá pár gigát. Bekapcsolja a wifi Hotspot-ot a Digis telefonjával rákapcsolódik ,ahol van T com os mobillefedettség használhatja a Digi mobilt, beszélgetésre,nem csak beltéren ,de bárhol az országban .Ott is ahol nincs D
igi térerő. -
TeeJay
félisten
válasz
4Grider #28990 üzenetére
Nekünk a panel tömb tetejére úgy írták ki a szavazást hogy ha megszavazza a közgyűlés akkor a DIGI vállalja hogy 10évig évi 1,6millát fizet a tető bérlésért és 10év múlva felülvizsgálja majd a díjat szóval ha újabb x évet akarnak már vélhetően akkori áron nagyobb összeget fognak kicsengetni.
Ha tudják hogy bukta a mobil hálózat minek fizetnének csak egy antennára 1,6millát évente potyára. 2 másik tömb tetején már van antenna és felénk egész jó a térerő, a telep Dél keleti felén viszont elég karcsú szóval még oda is kell majd egy bázisállomás legalább
Így egy 15-16ezer lakosú telepre ahol a lakások több mint 50%-a DIGI kábel előfizető 4 toronnyal tudnak viszonylag jó és főleg olcsó telefont és netet adni
Nem rossz az azért
Oké még nem használják sokan és 4-6megabiteket mértem de havi 1ezerért 30GB azért baráti lesz, ja és most még csak 2 torony van, ha megduplázzák lehet több lesz a sebesség is azért -
ggabor02
aktív tag
válasz
szabonagyur #28985 üzenetére
Érdekes, ilyent még nem láttam. Mobilnál mindig a körzetszámhoz tartozó szolgáltató kéri a kijelölést. (Kivéve a 31-es körzetet) A Digi korábbi Telenoros mobilnetje is így volt.
-
viktorhu
veterán
válasz
4Grider #28994 üzenetére
Mondjuk a Vodafone pont 3600-on fedte le Budapest belvárosát 5G-vel tavaly.
Érdekes, hogy a Digi egyelőre fejleszti a mobilhálózatát, egyikünk sem tudja, hogy mi lehet a tervük, meg hogy ki akarnak-e tartani, ameddig EU-szinten is végigviszik a pert. Ha viszont ki akarnak tartani, akkor szükségük lesz az 5G-re a nagy forgalmú helyeken.
-
Sajnos már nincs igazán remény, így hosszú távon ez a mobil bukta a DIGI-nek.
Egy lehetőségük maradt (ha nem akarnak csődbe menni), de ebben az esetben meg mi bukjuk az alacsony árakat: nemzeti roaming.
Tudom sokszor volt már itt téma, de mi mást tehetnének? Már beleöntöttek egy csomó pénzt, eladni meg kinek tudnák a kiépített hálózatot?Talán szóba jöhet a nemrégiben újra beküldött több mint 5 évvel ezelőtti képen szereplő tarifák megreformálása és leszerződnek valamelyik naggyal. Már annak is lenne valamennyi értelme, ha csak nemzeti GSM roaming lenne, így a jelenlegi teljes 5mhz-es spektrum mehetne akár LTE-re és VoLTE-re. Ott a VoWiFi is... Vagy bármilyen más felállásban.
Vagy tényleg becsukhatják a kapukat és vége - ez sincs kizárva sajnos. Lehet, hogy még nekik is fel kell dolgozni, hogy ennyi volt, ebben az országban már nincs mit tenni. -
nyitom
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #28976 üzenetére
Szerencsére a DIGI nem magyarul gondolkodik és nemsokára parlamenti választások is lesznek.
-
csacsi67
addikt
válasz
martonl #28968 üzenetére
Sajna nagyon sok helyen rézdrotos megoldás van Digi területen akkor az elkövetkezö 10 évben ne is számitsák rá hogy itt fejlesztenek. Volt Invitel területek nagy többségük. Irtam én ezt hogy az Invitel megvétele nem hogym elönyükre váét inkább szivnak miatta. Tudod mi nálink az elöfizetési arány kb 10 % Invitel 90 % meg PR. Természetesen a SZIP pályazaton az a terület nyert ahol OGY képviselö lakik és nem az Invitel a szolgáltató.
-
sifarr
senior tag
Digi meg köszi szépen 19/5-el nagyon jól elvan.
Nagyon magányos lehetsz abban a cellában.Itt írta valaki, hogy 1 antenna telepítési helyének bérleti díja mennyi. Évi 1-1,5 millió, legyen havi 100 ezer. 100 előfizető teljes (!) havi díja kell ennek kifizetéséhez. Nem vontam le az ÁFA-t sem, sem semmi más levonandó költséget a díjból. És az antenna beruházási, üzemeltetési költségével sem számoltam pluszban.
Ha a 100 előfizető használja is az antenna által lefedett területet, szektorra bontással is számolva, mekkora sávszél jut majd 1 használóra?
Ha örülni tudsz a jó sávszélnek, mert kevés lesz az előfizető, akkor sírni fogsz más oldalon. (Én is.)
Én már várom a madzagos szolgáltatások 2021-es árát. A 3-as csomag lesz tippem szerint 7 ezer. A külön internet, TV emelkedik 4-5 százzal. A régi csomagosokat meg szépen átterelik az új csomagokra. Ne legyen igazam, de csodák nincsenek. -
p2pp
őstag
Még egyszer nagyon köszönjük annak a 100.000 embernek akik aláírták a DIGI-t támogató petíciót.
"A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által közzétett, a spektrum használatára vonatkozó frekvencia aukció olyan diszkriminatív kritériumokat tartalmazott, amelyek ellehetetlenítették a DIGI részvételét a tenderben."
Előfizetői támogatásának tudatában a DIGI Csoport a továbbiakban is fejleszti mobilhálózatát, így biztosítva magas színvonalú szolgáltatásait magyar előfizetőinek.
Itt éritek el a DIGI sajtóközleményét➡
https://digi.hu/hirek/allasfoglalas-budapest-2020-november-13 -
-
4Grider
félisten
Samsungokon az értesítési sávban látod a Vo))LTE1 és Vo))LTE2 jelzést, ha mindkettő kártyahelyen működik a VoLTE. (Telenornál, Vodánál, Diginél biztosan.)
WiFi nem kell VoLTE-hoz, csak 4G honos hálózat, VoLTE képes előfizetés/sim és ezzel a hálózattal kompatibilis készülék.
WiFI a VoWiFi-hez kell, ha VoWiFi képes a készülék és sim. -
sifarr
senior tag
válasz
dethroner #28958 üzenetére
Valami megegyezést, összeborulást érzek én is a háttérben.
Telenor?Az AH megveszi a DIGI 25 %-át, és már is megvan az összekötő kapocs az összeborulásra. A Telenor adhat madzagos szolgáltatást, a DIGI-nek is a mobil lefedettség, a kapacitás megoldva, + kifizetheti az adósságát.
De ilyen összeborulásról volt már tipp (tőlem is) sokkal korábban is. -
VGYke
addikt
válasz
RoyBatty #28888 üzenetére
MadMancs, RoyBatty köszönöm!
Az hogy kell wifi a VoLTE üzemmódhoz, itt írja a DIGI....
Úgy látom telefonom: Samsung Galaxy A51 DIGI által támogatott.
Hogyan tudnám beállítani, illetve ellenőrizni, hogy a VoLTE hívás működik-e a telefonon, főleg úgy, hogy a DIGI a második kártya a telefonban.
Bocsánat a fenti dolgohoz nagyon nem értek. -
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI folytatja a hálózat építését 1800Mhz-en, Invitel hálózat fejlesztése még két évet vesz igénybe nekik.
-
4Grider
félisten
válasz
arion123hu #28948 üzenetére
Igen, B3-at használ.
Nagy valószínűséggel az lesz a problémád, hogy resetelhetted vagy frissíthetted a MIFIt, és visszaállt egy olyan firmware-re, ami még nem támogatja a Digi-t. -
arion123hu
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy a Digi Mobile 4G/LTE-re Magyarországon mindenhol a B3-as 1800MHz-es sávot használja?
Vettem egy Huawei E5577s-321-et és az eladónál még működött, de nálam sajnos csak néha-néha tud 2G-re beregisztrálni, 4G-re No Service feliratot kapok. APN: internet beállítás mellett.
-
Lajosnagy17
senior tag
164000 a jelentett DIGI mobil kártyák száma a harmadik negyedévben.
-
szaboi6512
őstag
válasz
szabonagyur #28931 üzenetére
Ha hard resetet csinált akkor nem megy a Digi, csak ha újra rádobja a fw-t.
De már erre is van megoldásom.... -
adam1400
tag
egyébként a digit leengedték az M3 metró déli szakászára amig felújitás volt? Mert látom ott is van végig az M3 vonalán digi. Amúgy szerintetek mind a 4 szolgáltatónál mikor lesz az M2, M3 és M4 vonalon 5G?
-
szabonagyur
félisten
Hello
Eladtam az 5577S-em, melyet Digi mobil netre használtam.
A vevő állítása szerint nem megy fel neki 4G-re, csak 2G-t ír ki.
A FW frissítés megvolt az egyik itteni szakértő kolléga szerint, az nem tűnhet el gondolom.
-
snowdog
veterán
válasz
tahepa #28910 üzenetére
Nem volt farigcsálás, én 10.05.-én töltöttem le a tarifákat, és már abban is így volt.
"A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek hálózaton belül, belföldre és 1-es nemzetközi díjzónába indított normál díjas hívások esetén használható fel. A DIGIMobilPLUSZ tarifacsomaghoz roaming szolgáltatás nem áll rendelkezésre."Ami régihez képes új, hogy a mostaniban már szerepel a VoWifi kitétel is.
-
Lajosnagy17
senior tag
Eddig főleg 30 méteres tornyokat adtak át, nem is emlékszem 40 méter magasra.
HERNÁD_DN5_49km kódnevű, Digi Kft. 40,0 m magas Távközlési acél antennatartó szerkezet (Hernád, Beton út 8. hrsz: 1927)
-
Ginderek1
csendes tag
válasz
#72445440 #28867 üzenetére
Mivel még azok a Digis előfizetők sem kapnak, akik nincsenek a Digi által kiadott lefedettségi listán. A nem Digi előfizetők biztosan nem kapnak január 1 től Digis SIM et. Ami nem logikus a Digi részéről. Megjegyzem UPC Sim et is csak UPC sek kaptak. Amíg a Voda meg nem vette az UPC t. Ha nyer frekvenciát a Digi biztosan tōbben vehetnek tőlük mobil előfizetést. Jelenlegi frekvencia készletükkel jó ha a Digis előfizetőket eltudják látni.
-
TeeJay
félisten
válasz
dchard #28906 üzenetére
Hát konkrétan van a Havanna utcában egy torony pár lépcsőházra, most megnéztem térképen légvonalban 438méterre lesz a mi tömbünk tetején még egy. Mondjuk cellmapperrel jártam nyáron a telepet és felénk nagyon jó a térerő, nem is azzal van baj hanem a netsebességgel
3-5megabit délután az nem túl erős, feltöltésben néha 1megabitet sem mérek
És ugye nem igazán lesz több frekvencia blokk a DIGI-nek ahogy látjuk -
dchard
veterán
válasz
TeeJay #28905 üzenetére
A probléma az, hogy az 5MHz is lófütyi. A másik dolog, hogy már eleve a 6 szektoros kialakítás miatt is nagyobb a Digi saját zavartatása, mint a többi operátoré (PCI tervezési probléma), de ha még ezt megtolják azzal, hogy irreálisan sűrűn raknak állomásokat, akkor a vége az lesz, hogy a zajt növelik, a kapacitást nem. A Havanna a Csontvárival együtt azért elég nagy, bizzunk benne, hogy sikerül értelmesen beintegrálni ezt a plusz állomást.
-
p2pp
őstag
válasz
bociusz #28903 üzenetére
Itt is van 1 állomás Kék propeller B1.
De nem múlt század béli UMTS kéne legyen.
Hanem 4G vagy már 5G.
Jobb helyeken 2100 és 900 is 4G.
Nem is értem miért nem kapcsolják le a 3G-t.
De amíg a világ végén is 4G van.
A helyi Tesco-ban meg csak 3G, néha 3,5G.
Nagyon gáz.
Nagyon várom azt a 700-at mi lesz belőle.Digivel mi a helyzet?
Tud már vki vmit?
Ma egész nap csak a Digi volt itt használható.
Van létjogosultsága így is.
De nagyon kellene még freki!
Vki kérdezte mi a szitu Dömösön?
Sztem a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot kéne megkérdezni.
Lehet most más bibi van.
De anno a Bajnai Bázisállomásra 6 évet vártunk miattuk.
Digi nincs is még. Ki tudja mikor lesz?
A térképre rajzoltam 1 kört.
Körülötte minden fehér ameddig a szem ellát. -
TeeJay
félisten
Figyelni fogom majd most hogy megkapták az engedélyt 1éven belül fent lesz-e az új torony. Akkor már 3 torony lesz nekik a 15-16ezres panel telepen ami még mindig kevésnek tűnik 5MHz blokkal. Telenornak 4 torony is van és B3 meg B20 is van sokkal több kapacitás mint DIGI-nek
-
mzso
veterán
A DIGINET AKTÍV 50-nél van valami használati megkötés amit nem reklámoznak. (Hasonlóan a digimobil-hoz amit csak mobilban szabad használni...)
Pl lehet használni telefonban? -
mzso
veterán
válasz
TeeJay #28878 üzenetére
Ehhh... Errefelé se híre se hamva adó telepítésnek... Ami azért extra irritáló, mert a szomszédos település már eleve teljes lefedettséggel indult, itt meg nulla. Még 2km sincs a két település legközelebbi házai közt légvonalban. (Most néztem a google mapsen) Meg eleven abból az irányból lett felénk bővítve a digi vezetékes hálózata is, és lett a település túlnyomólag digis amikor a helyi kábelszolgáltatót leállították (a telekom meg cseszett fejleszteni az elérhető 1 MBit-es ADSL-en túl).
-
RoyBatty
aktív tag
Annyit még hozzátennék MadMancs válaszához, hogy sajnos nem minden "VoLTE" képes készülék működik VoLTE üzemmódban a Digi hálózatán mivel ez a szolgáltatás nem 100%-ig kompatibilisen működik minden hálózaton, ezt sajnos tesztelni kell. Ha biztosra szeretnél menni, akkor érdemes a Digi által javasolt vagy mások által már tesztelt készüléket választani, ezeken biztosan menni fog (lásd az összefoglalóban lévő link).
-
TeeJay
félisten
Voltam ma közgyűlésen
Jobb mint egy kabaré, akkora marhaságokat beszéltek egyesek hogy könnyesre röhögtem magam. Kedvencem az volt hogy mennyi rákos lesz amiatt ha jön egy újabb torony, van már éppen elég a telepen (persze az a 3 nagy szolgáltatóé).
Sebaj végül győzött a pénz mert jól jön az az évi 1,6milla a tömbnek úgyhogy lesz nálunk DIGI torony sikerült meggyőzni a vénasszonyokat hogy nem ettől fognak rákot kapni -
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur #28863 üzenetére
Ez már mikor lett szerinted jelezve a digi felé én is egy nagy baromságna tartom az ilyen feltételhez kötést.A mobil a nevében benne van hogy mobil nem hylhez kötött szolgáltatás. Mindenki avval jött hogy akkor agyinig le lenne terhelve a hálozat ha mindenki vehetbe kártyát hát nem hinném hogy annyira kapkodtak volna érte .Igy perze hogy ingyen volt de majd nézzük meg jan-1 után.Anno A Westel 900 nak Kecskeméten és Bp volt ... lefedetsége de nem voltak kitétlek ha nem telefonnal együtt kifizettél 200 ezer ft szó nélkül.
-
martonl
senior tag
válasz
MadMancs #28855 üzenetére
De még az sem biztos. Amit korábban belinkeltem, XDA-s linken a tag azt írta, hogy neki a német Telekomon hazai hálózaton mobil preferált, roamingban meg wifi preferált a kapcsoló. Gondolom szürkén van a telójában, azért látni. Akkor remélem, ha a szolgáltató így belenyúlhat, akkor a Digi nem fogja itthon a mobil preferált opción hagyni.
-
kissvendel
tag
"Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését. A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk. A kedvező havidíjú lakossági tarifacsomagok választása esetén bármely VoWifi technológián keresztül indított DIGIMobil, valamint DIGI vagy Invitel vezetékes hálózat irányba történő hívás 0Ft/percért kerül kiszámlázásra.
Amennyiben a hívás VoWifi technológián indul, akkor az végig díjmentes marad. Amennyiben nem így indul, akkor a hívás nem lesz díjmentes.
A VoWifi-ről részletesen az alábbi linken tájékozódhat: digi.hu/vowifi
Megkeresését köszönjük!"
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest