- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
chatran
őstag
Amúgy miért digi_move a fórum neve a címsorban? https://prohardver.hu/tema/digi_move
-
-
domper2015
senior tag
válasz
zsolti72837 #36463 üzenetére
Megjelent a reklám az eddig szűz csatornákon.
A végén a Digi lesz az állami flottát adó cég. -
Az imént Digimobil reklámot láttam. A nagypapás "50-esek lettünk" verziót.
De nem ez a hír, hanem, hogy hol láttam. A Spíler 1 TV-n! -
törölt tag
válasz
radio100jozs #36447 üzenetére
Ha eleve azt tervezték, hogy 900-1800-2100 MHz-es frekvenciákat szereznek meg, és az összes hálózati elem erre van tervezve, akkor nem biztos, hogy 1db 15MHz-es 2600TDD miatt gazdaságos lecserélni az antennát az összes állomáson.
Amúgy csak érdekesség képpen: a románoknál megjelentek a diginél az utcai "villanyoszlopos" minisugárzók FDD B1 2*10MHz.
-
válasz
trec12 #36439 üzenetére
Mióta S10+-om van, hát őszintén megmondom, most sincs olyan készülék, ami akár csak megközelítené tudásban és A12 is jön rá. Van volte, vowifi bármely szolgáltatónál, jók a kamerák, jó az akksija, elöl-hátul gorilla glass (6 és 5), véroxigén-pulzusmérő van benne, 8Gb ram, 512Gb tárhely, egész tűrhető ultrahangos kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó, vezeték nélküli töltés, a Samu szoftveres felülete szinte tökéletes, gyors, fluid, nem akad, havonta frissül az Android, jack csati, dual sim, ac-s wifi, bluetooth 5, nfc, 188 gramm, gyárilag fólia rajta, ami az egyik legjobb, ami valaha telefonomon volt. Super amoled 6,4 colos kijelző (1440x3040-es felbontás).
És mindez nem régen (két hete talán) a Telekomnál 100 000 forint volt újonnan! Kb egy napig tartott a készlet. Nem vicc!
Két dolog az amiben jobbak a mostani telefonok, az pedig a gyorstöltés (S10+-nak "csak" 15 wattos) és az antutu pontszám. Ja és van még egy, a képernyő frissítés, ami "csak" 60Hz.
Off vége.Elsőre működött a digis volte, vowifi és azóta is működik...
-
válasz
Szokenesz #36437 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy még! 🤔
Én a helyedben minden további frissítést árgus szemekkel figyelnék... Nem mintha előre láthatnád, mikor fog megszűnni a digis vowifi támogatás...
Már értekeztem a kínai telefonokról nem rég ezzel kapcsolatban. Ezért nem veszek többi kínait. Amúgy jó telefonok lennének, de ... -
Kuter
senior tag
válasz
rothfb #36433 üzenetére
Értem , csak azt nem értem hogy miért nem jelenti a Diginek. Nekem A2 lite telefonomon volt ugyan ez. Ment a vowifi kijelzés szerint ,csak használni nem tudtam. Jelentettem a Diginek a hibát és láss csodát 3 nap múlva működött. Na és most jön a csavar. A telefont apámnak adtam ,bele a digis kártyáját vowifi nem megy. Hiba bejelentve pár nap múlva működött. Ebből kifolyólag valószínű némely digis kártyánál valami nincs engedélyezve a központban.
-
djsunstealer
aktív tag
Digis VoWifi kapcsán csak egy észrevétel: Xiaomi Note 9s-en minden megy, csak a Digis voWifi nem.
-
MDanny
senior tag
Ha esetleg érdekel (még) valakit a Xiaomi 11 Lite 5G NE készülékkel kifogástalanul működik a digis VoLTE és VoWiFi profilmódosítás nélkül.
-
-
válasz
DevKiller #36388 üzenetére
Mindenki korlátlan volt a Diginél?
Amiről te beszélsz, az a tesztüzem volt pár tízezer kártyával olyan userek esetében, akiknek volt digis más szolgáltatásuk. Tehát ezt a Mindenki korlátlan volt egészen mást jelentett akkor (kevés sim és az is mind eleve digis vezetékes előfizető volt) és mást jelentene most.
Az igaz, hogy sokkal több a torony, nagyobb a lefedettség, de a használható sávszél mit sem változott. -
borges7
aktív tag
Diginél csak havidíjas mobil előfizetés van ugye, nincs feltöltőkártyás?
-
dzf007
senior tag
Lenovo M10 FullHD plus- ba használható a digi mobil max csomag? Sim kártyás, LTE data only. Jól jönne a 30GB.
-
n00n
őstag
válasz
#76055552 #36356 üzenetére
Őőő, már többször emelt árat szerintem, csak az lehet hogy nem érvényes a meglévő előfizetőkre? Mert én pl pár éve költöztem saját lakásba és ezért nem tudtam tovább vinni az internetet is, így pár száz forinttal drágább lett, mint anno volt. Plusz ahogy nézem, ha most kötném újra, megint drágább lenne valamennyivel. Most 5750-et fizetek a TV + internet-ért (Plusz 2 ezer forint kettő DIGI-s SIMért de ez mellékes.)
Ja, megnéztem, így is szerepel a számlán:
DIGITV 2019 2 850 Ft
DIGINET 1000 - FTTH 2019 2 900 Ft
Ugyanaz most 3100 + 3100 forint lenne. -
Beniii06
addikt
válasz
rothfb #36362 üzenetére
"mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani."
Innentől kezdve a lakossági előfizetők csak grátisz, lesz elég állami/önkormányzati cég mint megrendelő, amik 100% biztosan maradnak hosszútávon és nem érdekli őket az ár, mert ki lesz adva, hogy kivel kell szerződni. Flotta ajánlatok kialakítása lesz az első lépés szerintem cégek szamára az új Digi mobil részéről.
-
válasz
trec12 #36351 üzenetére
Súlya semmilyen szinten nincs a cikket kiváltó "lépésnek", csak a kommunikáció miatt kellett ez a "semmi", mert az együgyű, egyszeri mádzsár ember hülyesé... akarom mondani "büszkeségére" hatással van egy olyan kifejezés, hogy nemzethy.
Megfigyelhető az elmúlt közel 12 évben, hogy amit ellehetetlenítenek, "megvesznek", ellopnak tisztes mádzsár "üzletemberek", azokat a "tranzakciókat" azzal legalizálják, magyarázzák meg, hogy gyerekek, legalább mádzsár kézbe kerül, nem gonosz, rosszindulatú soro..., khm külföldi nemzethellehetetlenítő kezekben van egy meghatározó, magyar szempontból kritikusan fontos cég, vállalat. Az egyszeri magyar nemzethy érzelmű, trianon gyűlölő, trikolorista, revízionista álmodozó überungrische választópógár pedig bekajálja ezt a baromságot. Most is ez történik.
Nagyon kifinomult módon vágják át a palánkon a megvezethető polgárokat. Már akit lehet.
Amúgy ebből még azért nem következik automatikusan az áremelés, mert vannak azért pozitív példák is manapság, pl az energiaárak tekintetében, amik most ugye bizonyos országokban igen komoly magasságokba emelkednek, míg itthon egyelőre sikerül viszonylag alacsonyan tartani. Bízzunk benne, hogy a Digi tekintetében is így lesz, mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani.
Elnézést a kitérő, helyenként a téma határait feszegető hozzászólásért, de a Digi tekintetében mostmár szinte lehetetlen eltekinteni a politikai vonatkozásoktól. -
törölt tag
válasz
Lajosnagy17 #36354 üzenetére
A digi 10 éve nem emelt árat. Majd azt mondják, hogy így nem gazdaságos a működtetés...stb-stb...meg hogy 10 évi infláció mértékét azért jó lenne mostmár realizálni a szolgáltatások áraiban.
-
-
törölt tag
vajon még hányszor kell leírni, hogy a bevásárlóközpontokban, mélygarázsokban lévő térerő milyenségének semmi köze a "kinti világhoz", mivel ezeknek olyan az anyaga hogy oda a jel 90%-ban nem jut be, ezért belső állomásokkal van lefedve.
emiatt egyértelmű, hogy a Diginek csak 4G van ezeken a helyeken is (mi más lenne?), amelyiknek meg nincs 4G, annak régi a bent lévő technikája
-
Kronos3000
senior tag
-
padi68
senior tag
Sziasztok, gondolom az nem gond 1 előfizetésnél, ha csak a net részét használom és telefonálásra nem... vagy?
DIGIMOBIL MAX
-
p2pp
őstag
válasz
djsunstealer #36331 üzenetére
Köszi szépen!
A 2.képen a középső a Digi sztem.
A 2 szélső az talán Telekom. -
Watson25
tag
Digi mobil plusz tarifám van. Letelefonáltam a 200 percet és már azon túl is 16 percet. 80 Ft ot számol. Ez 5 forintra jön ki percenként. De nem úgy van hogy 4 Ft percenként?
-
Ákinard
aktív tag
Viszont a két torony nem ugyanaz. 2011-ben valóban csúcsos volt az alja, most már rendesen négyzetes végig. A 18 júniusi képen már az új torony van. Persze ettől még nem Digi
Viszont érdekes, hogy a közelben van a Telenor miskolci MSC-je, ami a Cellmapper szerint meglehetősen felmért Digi LTE sávon. És oda nem a laikusok járkáltak be
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Egy érdekes találóskérdés . . . . . .
Két SIM van a telcsimben , más más csengőhang van beállítva . T.kom 1 es - DIGI 2-es .Ma vettem észre , hogy a nejem hívott a DIGI-re és az 1 - es SIM csengőhangján csörgött , holott a 2 - es nek kellett volna megszólalni .
Most rakosgattam a csengőhangot ( 2 ) ide-oda . Hívom magam a nejem telefonjáról a 2 re és ugyanúgy az 1 es hang szól . 100x is u.a.
Fogtam kínomban a vezetékes telefonunkat - hívom a 2-es kártyám és rendesen a beállított csengőhang szólalt meg .
Zavaros egy picit . ( ? )
Mi a gond szerintetek ? -
Diák66
őstag
válasz
#76055552 #36315 üzenetére
Erről az adótoronyról tökéletesen lehet fogni a Dankó Rádiót az AM sávban az 1116 kHz-en .
Szóval aligha lesznek rajta DIGI antennák, mert üzem közben sem érdemes megérinteni. Látszik, hogy az alja karcsú, a földtől egy szigetelő (talán kerámia?) gömb választja el és konkrétan maga az egész szerkezet az antenna. [link]
-
Protonmail
csendes tag
Tudjátok-e esetleg, hogy akkor is jár-e az 500 Ft havidíj kedvezmény a Digi Mobilra, ha azonos szolgáltatási címen, de más előfizető nevén van Digi vagy Invitel vezetékes szolgáltatásunk?
-
-
ACE-
addikt
válasz
gillka #36304 üzenetére
Én azt vettem észre hogy a DIGI-nél nem lehet azt állítani, hogy mi legyen az elsődleges, ha bekapcsolod a Wifi hívást akkor az lesz, ha nincs Wifi, akkor pedig a mobilhálózat. Telekomnál beállíthatod, hogy bekapcsolt Wifi hívásnál, wifi elérhetőségénél is az elérhető VoLTE hálózatot használja, és ha csak az nincs, akkor használja a Wifit.
-
válasz
gillka #36304 üzenetére
Nálam sim1 telekom domino, sim2 digi. A telekomnál kapcsolható a wifi hívásnál, hogy mi legyen az elsődleges, a vowifi vagy az lte. A digis kártyánál nincs ilyen beállítási lehetőség, kapcsoló.
Ezen kívül, ha gyenge a wifi jel, persze, hogy mindkettő esetében vowifiről hálózatra váltanak a kártyák, ez nem hiba.
Ezen kívül a telekomnál köztudott, hogy nincs volte kijelzés a fenti sávban, csak a vowifit jelzi ki, ha aktív. Diginél kijelzi a voltét, vowifit, attól függően, hogy min van éppen.
Mindez s10+ készüléken.
Remélem segítettem... -
gillka
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A telefonomban (Samsung A52 4G) a SIM1 DIGI kártya (ez korábban vodafone-os volt) a SIM2 Dominó. A SIM2-nél a beállításokban megjelenik a VOLTE és a WIFI Hang kapcsoló, a SIM1-nél nem, illetve a WIFI Hívásoknál csak a SIM2-nél kapcsolható, hogy elsődlegesen WIFI-t használjon.
Viszont mindkét kártya WIFI Híváson van (a SIM1-nél a VOLTE1 látszik WIFI hiányában), de gyengébb WIFI esetén a SIM1 lekapcsolódik és a VOLTE látszik. (Már megcseréltem a kártyákat, akkor fordítva, de ugyan ez a helyzet.)Kérdésem: ez normális, vagy valami bug? esetleg van valahol egy kapcsoló, amit nem veszek észre? Jól gondolom, hogy mindkét kártyánál ugyan azokat a beállításokat kellene látnom?
-
lovi27
addikt
válasz
Digger #36301 üzenetére
Szia! Beszaladhat egy plusz karakter, valószínűleg egy space valahová, amit nem is látsz. Nem Telekom függő. A másik SIM nekem az és simán működnek együtt.
Elég sokszor telepítek ROM-ot és így a Digi APN-t is. Csak ezeket állítom:
Név: Digi internet
APN: internet
APN típusa: default
Majd a következő kettőnél kiválasztom:
Hozzáférési pont protokollja: IPv4/IPv6
Hozzáférési pont roaming protokollja: IPv4
A többihez nem nyúlok. Elmentem és működik.Vegyél mély levegőt, töröld ki az APN-t és kezdd újra.
-
-
light0416
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete az mitől lehet, hogy Telekomos simről indítok hívást 50-es számra akkor foglaltat jelez? Csak egy specifikus 50-esre van ez, más digi-s szám ami számhordozással lett átvíve az teljesen jól működik, valamint ez a specifikus 50-es szám is tud engem hívni, viszont fordítva nem, bekapcsoltam már az LTE hívást is, de ígyis ahogy hívom foglalt, miközben a másik hívható 50-es szám mellett van a telefon.
Köszi.
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
MadMancs #36268 üzenetére
Szia!
Nekem a 12-es android frissítése után nagyon össze-vissza működik a Digi-s vowifi. Előtte mindenhol ment, most csak idehaza nem, pedig ugyanaz a router és beállítás, mint szüleimnél (routeten semmit sem változtattam), de ha a szolgáltató modemét használom, azon megint megy. Telekomos vowifi minden megy. Újratelepítés megvolt.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
winterlove #36266 üzenetére
Digi Mobile HU prohibits the use of most routers. Huawei B525, on the other hand, is 100% working. Experience. If you can possibly get it.
Egyéb, mindenki:
VoWifi működik nektek? 2 napja se otthon a normál VoWifi se útközben a droid 12 es "VoMobilnet" se működik. Meg se jelenik ikon.
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
Robi_73 #36252 üzenetére
Természetesen bankja válogatja. Elég soknál az sms központ csak hálózaton belül tud sms-t küldeni és átállítás nélkül a Telekomos sms gateway-en keresztül nem fognak kimenni Digi irányba az sms-ek. Külföld irányából egyes szolgáltatóktól szintén nem szoktak megjönni számhordozást követően az sms-ek. Tehát önmaga a számhordozás rejt egy kockázatot, megfejelve azzal, hogy Digi irányba nem lehet trükközni a végződtetési költségekkel.
-
ACE-
addikt
Azt kérdezem, aki Telekom-os számát áthordozta DIGI-hez, gond nélkül működik? Számkijelzés, bejövő/kimenő hívások? SMS-eket is rendben megkapja mindenkitől?
-
5w40
csendes tag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Xiaomi Redmi 6omban a meglévő Digis SIM mellé berakva a Vodafoneos SIMet a VoLTE a Digis SIMen nem működik.
Felcseréltem a SIMeket úgy se volt hajlandó működni a VoLTE.
Kivettem a Vodafone kártyát, azonnal működött a VoLTE.A Redmi Note 8 Promban egy a Digis kártya mellett egy Telenor kártya is van és ott (Redmi Note 8 Pro) nincs ilyen gondom a Digis VoLTEvel.
Ötlet?
-
kissvendel
tag
válasz
MadMancs #36224 üzenetére
Tényleg működik. Lehet hívni, és bejövő is működik úgy, hogy a Telekomon keresztül megy, "Digi HU Backup Calling"-ra változott a szolgáltatói jelzés, és a kis jelzés a felső státusz sorban egy kis SIM-kártya 2-es számmal, tehát a hívások a Telekom SIMen mennek wifivel
Btw, úgy tudtam produkálni, hogy nincs digis térerőm, hogy egyszerűen átnyomtan "Csak 3G"-re a hálózai módot, és mivel az nincs a Diginek, így térerő sincs -
MadMancs
veterán
válasz
adolfo01 #36221 üzenetére
és kissvendel
Ebben a két HSZ ben vannak képek:
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35642-35642.html
https://fototrend.hu/tema/digi_move/hsz_35595-35595.html
De ha innen olvassátok a topikok kitárgyaltuk már.
És igen, csak nagyon gyenge térerőnél vagy ha nincs digi hálózat akkor vált át.
-
kissvendel
tag
-
-
csernak75
senior tag
Remélem azért megmarad a Digi Mobil szolgáltatás még ha más néven is és ha kicsit drágábban is. Mert ilyen frekvenciával közel Vodafone 4G szintű lefedettséget létre hozni a keleti országrészben azért az nem rossz! (nyilván enyhe tulzással éltem)
De van rá péda ahol jobb is a Digi mint a Voda:
-
so_ha
senior tag
válasz
Renwick #36213 üzenetére
"Free nem egy telített piacra lépett be"
Telített piac volt 3 szereplővel, pont mint nálunk: Orange, SFR és a BouyguesA 2014-es cikkből idézet: "Free folyamatosan piaci részesedést szerez, természetesen a három nagy, az Orange, az SFR és a Bouygues kárára. Jelenlegi cél a 15 százalékos, távlati cél a 25 százalékos részesedés megszerzése, ez persze azt jelenti, hogy a nagy szolgáltatók részesedése tovább csökkenhet."
A 2014-es cikkből idézet: "Az elképesztő ajánlatnak meg is lett a hatása: a Free 2012 elején kevesebb, mint 3 hónap alatt 2,6 millió új előfizetőt szerzett, és a január 10-én indított kampányt követően március végén már 4 százalékos részesedést hasított ki a francia mobilpiacból, 2012 év végére 6,1 százalékra, tavaly év végére közel 10 százalékra nőtt a piaci részesedésük, jelenleg már 13 százaléknál tartanak, lassan beérik a harmadik legnagyobb mobilszolgáltatót, a Bouyguest.""Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak"
Ehhez képes Romániában még a "kis Digi" is térdre tudta kényszeríteni a Telekomot. A vezetékes üzletágukat már értékesítették, a mobilt még csak szeretnék, de éppen a Digi vérezteti ki őket (egyetlen érdeklődő), nem véletlenül lehetetlenítették el itthon a frekvenciapályázaton való indulásukat. -
válasz
juve600 #36205 üzenetére
A digimobilnál érdemes először kipróbálni a vowifit, mert ezek a kínai (egyébként amúgy nem rossz) telefonok sokszor érthetetlen módon nem működnek olyan feature-el, amit egyébként amúgy tudnak papíron. Általában pl a digi által alkalmazott vowifis profil hiányzik a telefonból és úgy hiába tudja, nem fog működni. Nálunk is van egy Xiaomi Note 7, ami tudja a volte-vowifi párost, viszont a vowifi sem diginél, sem telekomnál nem működik. Akármit csinálok. Pedig használtam kódot, bekapcsoltam, aktiváltam, szolgáltatónál is, de hiába, lemondtam róla. Lehet Poco M3-nál működik, ki kell próbálni.
-
MadMancs
veterán
-
válasz
4Grider #36186 üzenetére
Ez nekem új. Ha ez igaz, akkor onnantól gyakorlatilag a diginél ingyen fogok beszélni (diginél hálózaton belül ha vowifivel telefonálok és egy másik digis számot hívok, az ingyenes). Illetve a telekomos net erejéig nyílván, de ez azért nem lenne semmi.
Kérdés, hogy egy az egyben támogatni fogja e az android 12? Nekem most egy S10+-om van, kérdés, hogy annál is működni fog? -
Fenyi Leopol
tag
Sziasztok! VoWifi képes telefon, duál sim-es. Az egyikben Digi, a másikban Telenor kártya. Ha olyan területre tévedek, ahol nincs Digi térerő, viszont Telenoros 4G van, akkor a Telenor hálozatán keresztül működik a Digi VoWifi telefonhívás?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest