- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70 #46822 üzenetére
jo,csak vannak invitel pontok,amik digisek is,és ott nem biztos,hogy foglalkoznak vele..
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70 #46820 üzenetére
nem emlékszem lett-e egyeztetve..mobilra is a digi pontokon lehet?
-
snooze
veterán
sziasztok!
a diginél vezetve van a személyi igazolvány szám?nem találom a fiokban.. -
PLaci58
addikt
válasz
mucsgyver70 #46813 üzenetére
Nálunk csak előfizetéses kártya volt és csak azoknak, akiknek már volt más digis előfizetésük és csak személyesen lehetett kérni.
Neten láttam több hírdetést is, hogy digis kártyát árultak, de tudtommal ezeket nem lehetett más nevére íratni. Gondolom kihoztak anno 4 ingyenes kártyát, aztán felmondták a szerződést, a bontatlan kártyákat meg el akarták adni.
A netes adategyeztetés működik mindhárom szolgáltatónál. -
PLaci58
addikt
válasz
mucsgyver70 #46808 üzenetére
A Diginél volt feltöltőkártyás lehetőség? Én csak előfizetésről tudtam.
-
SunyaMacs
aktív tag
Engem Digi szerződés/nyilatkozat hosszabbítása miatt ugyanígy 70-es számról, a 30-as kártyámon
Talán elsőre még el is hittem volna, ha 50-esről hívják az 50-es számomat, mellesleg ugye határozatlan idejű, hűségidő nélküli szerződésről van szó.
Az évenkénti adategyeztetés ha jól tudom törvényileg csak feltöltőkártyás telszámokra vonatkozik, szóval itt sem stimmel nagyon a történet. -
ates2
senior tag
70es szamrol hivtak elobb digi neveben, adategyeztetes meg hozzajarulasok cimen
Mondtam normalisan sok sikert, de igy elege kapufa lesz, mert akinek van esze, nem fogja bemondani az adatait teloban.
Csavo is normalis volt, hogy megerti de ez lett kiadva nekik🤷
-
gg07
tag
Meglévő, de még nem aktívált Digi SIM kártyát belehet még aktiválni?
-
Takato
csendes tag
Sziasztok! 4 napot voltam kint külföldön (Roaming 1-es zónába) Mobile Plus csomagom van ahol 3,5GB adat felhasználható volt elviekben. Telefonhívást egyszer indítottam az is 10 perc volt, de inkább engem hívtak Magyarországról 2x csak. A Digi Appja azt mutatja, hogy 912 ft az aktuális adatforgalom ezzel kell foglalkoznom? Azért kérdezem mert lassan számlazárás és a Telekomhoz elindítottam a számhordozást nem tudom nem e fognak valami többletett kiszámlázni
Előre is köszönöm a segítséget!
-
evbalazs
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46794 üzenetére
Nem, nem mondható ki és nem feltételezhető a Vodafone esetében. Diginél más a téma.
Tények:DIGI
DIGI ÁSZF J melléklet (Lezárt díjcsomagok) 133. oldal:
A DIGIMobil PLUSZ tarifacsomagban foglalt lebeszélhető percek belföldre,1-es nemzetközi díjzónába indított
normál díjas hívások esetén és Roaming 1-es díjzónából indított normal díjas hívások esetén használható fel.
==> A DigiMobil PLUSZ csomagban levők EU (+pár ország) irányába felhasználhatják a 200 perc lebeszélhetőséget (pontos zónabesorolás a 136. oldalon található)Ha letelik a 200 perc, illetve MAX/JUNIOR csomagokban, ahol nincs lebeszélhető perc:
Nemzetközi irányú hívások díja:
Nemzetközi díjzóna 2024.03.01-től Ft/perc
1. Nemzetközi díjzóna 76 Ft
Vodafone
Ebben az esetben azért nehéz fix dolgokat állítani, mert eleve vannak volt Digis csomagok és vannak a Flottás előfizetések, valamint ezek úgynevezett nem publikus csomagok, így az ÁSZF-ben nem szerepelnek.
A saját Flotta Premium 5 GB Extra szerződésemben az alábbiak szerepelnek:
Belföldi mobilhívás perc 0 Ft
Belföldi vezetékes hívás perc 0 Ft
Nemzetközi hívás, EU zóna perc 76.00 Ft
1. roaming díjzóna (Szabályozott Európai Roaming) Előfizető által használt díjcsomag Magyarországon érvényes belföldi, hálózaton kívüli mobil hívás, SMS és MMS díja
==> Magyarországról EU-ba 76,-/perc
EU más tagországából (+még pár ország itt is) EUba korlátlan ingyenes#46793 stingy2
Szerintem a forgalmi díjas flottás csomagokban is a lebeszélhető keret az EUban és NEM AZ EUba beszélhető le, tehát Magyarországról szerintem az első perctől kezdve
76Ft/perc, EUból első 100 perc (vagy amennyi még maradt a lebeszélhetőségből) ingyenes, utána a hálózaton kívüli percdíj lép életbe, 9 vagy 10Ft/perc.A Vodafone esetében a legfőbb kérdés, hogy a MobilPluszba átszerződőknek mi van a szerződésében, ott is érvényes a 200 perc EU irányba vagy ott már csak belföldi lebeszélhetőség van? (elvileg ugyebár azonosnak kéne lenni a két díjcsomagnak, viszont Digin kívül egyetlen más szolgáltatónál nem tudok olyat, hogy sima előfizetésben lenne nemzetközi irányú lebeszélhetőség - speciális, direkt EU korlátlan előfizetések természetesen léteznek).
Ha valaki tudja a választ erre, ne tartsa magában. Köszi! -
stingy2
senior tag
válasz
zsolt_64 #46791 üzenetére
Nekem a legkisebb Digi Max flotta van. Csak neked, csak most
megkérdeztem az üfszolt, hogy is van ez ezeknél a flottás csomagoknál: az én előfizetésemben 100 perc hálózaton kívüli hívás van, amit EU-ban is lebeszélhetek, majd ha az elfogy jön a 80Ft-körüli percdíj. Mondtam, hogy van a családban Talk1G extra is, ahol minden korlátlan elvileg, de erre nem mondhatott konkrétumot, mert nem a nevemen van az előfizetés. Tippelgetett még, hogy más csomagoknál hogy van, de ezt inkább nem osztom meg, mert nem erre vonatkozik. Ha van itt vkinek korlátlan és megkérdezi, akkor arról is lesz infó.
Amúgy ha nem vagy nagyon kényes a hangminőségre, akkor a Dellmont klónoknál 6Ft/perc körül van lengyel hívás.
-
Ha jól értem a 20-as számod még nincs a vodánál.
1. A Digis számod hordozd át a vodához.
2. Arra a már vodás előfizetésre hordozd rá a 20-as számod.
3. Az 50-es így megszűnik és eltűnik örökre és a 20-as számod lép a helyébe.Ha a 20-as számod a vodánál van már, akkor először 0. Lépésként azt hordozd át egy másik szolgáltatóhoz és innen kezd a fentieket.
-
Kuter
senior tag
Sziasztok.
Olyat lehet szerintetek csinálni, hogy van egy feltöltős 20 számom , meg a Digis 50.
A 20 áthordoznám a vodához a Digis erődítésesemmel mének az flótába de a 20 telefon számomat tartanám meg. -
evbalazs
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46779 üzenetére
Ha a külföldi hívás érdekes számodra, akkor azért szólok, hogy volt olyan infó, hogy bár 76Ft az EU hívás a Diginél is, de a Plusz csomag 200 perces lebeszélhetőjében állítólag benne maradt az EU irányba való lebeszélhetőség is (nekem nem volt fontos, így nem jártam utána, hogy mi a valós helyzet).
Elvileg február 15 körül kaptak belső e-mailen információt a csomagokról, én erre az emailre hivatkoznék, hogy azt nézze meg. Elvileg abban annak is benne kell(ene) lennie, hogy a belső rendszerben hol találja meg a csomagokat és hogyan tud rájuk szerződést létrehozni.
Fogadott hívásért roaming 2+ díjzónákban kérnek pénzt, máshol lehetetlen.
A flotta csomagokban a korlátlan opciók megszüntetése után as Vodafone "kompenzációt" adott az ügyfeleknek, ez 1-2GB plusz internet (a tájékoztató szerint az adatkeret elfogyása után vonják belőle az adatot, valójában az esetleges Jódolgok adatfalatokkal kezdi [ezt az appban tudod kérni], azután nekem a +2GB-ot fogyasztotta, ezután kezdte el az 5GB-ból vonni a fogyasztást) -
válasz
stingy2 #46775 üzenetére
Te kavarsz, de mindegy. Hivatalosan a 4IG bejelentése szerint a DIGi előfizetők március 1-től, mehettek a megegyező csomagokba. Ezt hozták előre február közepére úgy, hogy telefonon intézhetted.
Azt, hogy beraktak egy zárt, nem publikus flottába, na ez ami elidította a kavarodást.
Persze bármelyik szolgáltató, így a Voda is készíthet egyedi ajánlatot meghatározott ügyfélkörre, de az eredeti felállás ez volt "A DIGI előfizetői ráadásul arról is tájékoztatást kaptak, hogy azok számára, akik a belföldi roaming szolgáltatással nincsenek megelégedve (a mobilinternet szolgáltatás ugyanis sokak szerint nem volt kielégítő a DIGI-nél), a Vodafone Magyarország egy a meglévő konstrukciókkal egyező feltételekkel igénybe vehető egyedi díjcsomagot is elérhetővé tesz, melyre díjmentesen válthatnak a DIGIMobil ügyfelek." [link]Szóval az ügyfélszolgálatos vs hivatalos közlemény
-
stingy2
senior tag
válasz
qqcqqc #46771 üzenetére
Sztem az volt a baj, hogy nem határozottan és konkrétumokkal mentél oda: ha azt mondtad, hogy "láttam a neten itt ott valami Digi flottát.." azzal simán lerázhattak, hogy 'mápedig olyan nincs.
Feltettem ide vmikor februárban a vodától kapott kinyomtatott lapot a konkrét flottás csomagokkal, árakkal. Ha azzal mentél volna be, hogy kinyomtatod, és mondod, hogy itt vannak a csomagok, és ebből kérem ezt és ezt, azzal többre mentél volna.
Ha pedig erre az ügyintéző azt mondja, hogy ilyen továbbra sincs, akkor kérsz vmi írástudót, lehet hirtelen eszébe jut, hogy hopp, jéé, hát tényleg van ilyen, nézd, megtaláltam...
Semmiféle digi dolgozókról meg családtagjaikról nincs szó. Kár is volt ide beírnod, mert csak még jobban megkevered azokat, akik így se értik mik a lehetőségek, pedig nem túl bonyolult:1, Van a DigiMax 6 flottás csomag, ami tulképp a régi voda flotta, csak nem emelték meg 22%-kal az árakat. (Én márc.06-án kötöttem át 3 előfizut, akkor még volt, bár kellett némileg noszogatni az ügyintézőt, és megemlíteni, hogy ha mégsincs, akkor KÜF, Agnatel, de ott a T-kom digitális jóllét csomagja is. Ha látják, hogy képben vagy, gördülékenyebb.)
2, Van a 4 Digi csomag Vodásított változata. Ugyanaz, mint a Diginél, csak pirosban
.
Ennyi, nem túl bonyolult ez.
-
válasz
4Grider #46769 üzenetére
Nem. És amikor megkérdeztem a szerződéskötéskor az ügyfélszolgálatost, akkor azt mondta, hogy ezekre az egyező csomagokra lehet átkötni. Mondtam neki, hogy a neten itt-ott írnak különböző Digis flotta ajánlatról, azt mondta, hogy eleinte volt valami kavarcs és néhány helyen a Digi dolgozók és családtagjaik számára fenntartott csomagba helyeztek át volt Digi előfizetőket is. Nem lehet, hogy erről írnak itt sokan?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
evbalazs #46767 üzenetére
tehát "Flotta DigiMax Special Basic Digimax flotta UgyismegszIvod NetOpcio Junior "
Na mindegy, viszont a kérdésem pontosítom. Azt olvastam hogy az átszerződés során nem lehet ócsóbb csomagba váltani de ez is kérdéses, viszont az előbbi bejegyzésem arra vonatkozott hogy pl. pár hónap múlva rájövök hogy a korlátlan beszélgetés mégiscsak kedvezőbb nekem. Ekkor (gondolom) válthatok egy drágább (korlátlan beszélgetést biztosító) csomagra ? -
evbalazs
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46755 üzenetére
Teljesen logikus: Flotta DigiMax a Digiről áttérők "flottája", elvileg minden áttérőnek így kezdődik a csomagneve. A második fele a Vodás csomag neve (elvben lehetne csak ez is, de mások a feltételek, effektíve 20%-kal olcsóbb a Digis verzió - én ragaszkodom ehhez, nehogy összekeverjék és megemeljék Vodás szintre
)
Extra adatról egy hete írtam, lásd: #41658
Váltás szerintem fel is, le is, legalábbis nálam mindegyik aktív a Flottás opciókból.
-
zsolt_64
senior tag
Gondolom, itt (ebben a Digiseknek szóló flottákban) is érvényes hogy árban felfelé mindig lehet módosítani. Tehát ha pl. rájövök hogy egy korlátlan beszélgetést biztosító csomag az jobb nekem , akkor válthatok ?
-
evbalazs
csendes tag
Technikailag számhordozáskor az alábbi történik:
Megveszed az új előfizetésedet, ami az aktiválás pillanatától (tehát nem az átvétel számít, hanem az, hogy ténylegesen mikor kezdődik meg a szolgáltatás, ha üzletben kérted, akkor gyakorlatilag azonnal, online kötésnél átvétel napja+)- nap, mire aktiválják, papíron 72 óra, de üzletben is papíron annyi, ténylegesen pedig pár perc) egy technikai (jelen esetben 70-es) számmal aktiválódik és onnantól kezdve az a szolgáltatásod, szerződés szerinti díjakkal és benne foglalt szolgáltatásokkal.
Ezzel egyidejűleg elindul a számhordozási folyamat, az új szolgáltatód (jelen esetben a Voda) kikéri a hordozandó számot és kezdeményezi a szerződésed felbontását az átadó (jelen esetben a Digi) szolgáltatónál.
A meglevő szerződésed csak akkor szűnhet meg, amikor végbement a hordozás (mivel csak élő szerződéssel rendelkező szám hordozható), tehát pár napig még élnie kell a korábbi szerződésednek, emiatt erre az időszakra "dupla" havidíjat fogsz fizetni, hiszen jogilag két előfizetésed van (jelen esetben egy 50-es Digi és egy technikai 70-es Voda).
Mivel ebben a pár napban 2 előfizetésed van, ezért úgy tudod használni őket, mint normál esetben, jellemzően az egész adatkeretet szokták biztosítani, jellemzően tört havidíjjal (ellenpélda pl. a Yettel, ahol ha váltasz netes csomagot, akkor adott hónapban mindkét adatcsomag díját ki kell fizetned, ezért ott érdemes mindig számlazáráskor váltani, bár szerződésmegszűnés esetén szerintem ott is törthavidíj van).
A számhordozás megtörténtével életbe lép a régi szerződés megszüntetése is, az átadó szolgáltatónak végszámlát kell készítenie, ebben kiszámlázni a még számlázatlan forgalmat, korrigálni a már számlázott és a ténylegesen szerződésben töltött időszakra vonatkozó havidíjakat
Innentől már csak egy, az új szolgáltatásod aktív, valójában már napok óta (és az egy év hűség is nyilván onnan indult), első számlán kb. 1,5 havi díj lesz (aktiválástól számlazárásig + következő hónap havidíja). -
mjuti
tag
válasz
4Grider #46757 üzenetére
Értem, tehát ha ki sem vettem a borítékból, csak látják hogy átvettem a csomagot, ketyeg a voda. Ezzel párhuzamosan megy ugye a digi is, tehát akkor gyakorlatilag amíg nem valósul meg a számhordozás, mindkettőt fizetem? És ez vonatkozik a benne foglalt forgalmakra is? Tehát Mobile Plusz esetén akkor kétszer 15 mega van és kétszer 200 perc? Persze gondolom időarányosan számhordozásig?
-
snooze
veterán
meg is jött az áprilisi digimobil számla..2420ft..dilemma,hogy befizessem,vagy irány a netactive 50be a vodához..🤔🤔
-
aldebaran
addikt
válasz
bebi998 #46751 üzenetére
Ha az új vodás- digis csomagok érdekelnek és tapasztalatok, akkor itt az összfoglalóban van és a hozzászólásokban
https://prohardver.hu/tema/vodafonra_attert_digisek/friss.html -
-
83JLBekaroj
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46749 üzenetére
Lehet,nem egyértelmű, amit írtam. A digis számokról váltva 5.000 ft-ert kaptam ugyanazt, amiért március 1. óta 22%-kal többet fizetek-eddig 4.990 Ft. volt. Így az áremelés előtti árakon lehet váltani ezekbe a csomagokba. A két digiről hordozott számra olcsóbb ugyanaz az előfizetés-magyarul a gyerkőcökért kevesebbet fizetek ugyanabban a csomagban, mint a sajatomért.(November óta vagyok Voda Extra Flottás) 🙂 Bocs, ha bonyolult voltam 😅
-
mjuti
tag
Sziasztok, már nagyon régen hordoztam számot, nem emlékszem, hogy amíg meg nem történik a szánhordozás digi/voda relációban, addig a digi kártyára időarányos díj lesz kiszámlázva, de az ideiglenes voda szám addig is ezzel párhuzamosan él, van rajta net stb.. azt honnantól kell fizetni, amikor behelyeztem a telefonba vagy amikor megkapja a digis számot?
-
evbalazs
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46749 üzenetére
Flotta DigiMax csomagokban nem érvényesítette a Vodafone az inflációkövető díjkorrekciót, ezek a csomagok maradtak annyi, amennyi a táblázatban van, tehát Flotta DigiMax Flotta Premium 25GB havidíja 5000Ft, a "sima" pl. flottákban elérhető Flotta Premium 25GB havidíja lett 6085Ft.
-
zzola
titán
válasz
4Grider #46746 üzenetére
Aki fel tud mutatni az adott flottához tartozó igazolást, ők igen. De ott a hűségidő, plusz a flottás csomagok nem vesznek részt a sávos kedvezmény számításában.
Akik a Vodafone-os régi Digis csomagokra hajazó díjcsomagra váltottak, nekik gondolom engedik, hogy a Digimobil-os flotta csomagra átlépjenek. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy valamit eltolt az értékesítő és egyébként nem lehet mozogni a csomagok között, ezt nem tudom. Utána járok.
De ahogy itt olvasom a kommenteket, ez eléggé vegyesfelvágott, ezek szerint létezik még olyan üzlet, ahol nem hallottak a Digiseknek elérhető Vodás díjcsomagokról.
-
83JLBekaroj
csendes tag
válasz
zsolt_64 #46733 üzenetére
A gyerekeimet először átvittem a a digivel egyező MobilePlus díjcsomagba, majd onnan az egyiket a Flotta Premium 5GB-ba (3.500 Ft), a másikat a Flotta Prémium 25GB-ba (5.000 Ft). Tehát EZEK már a jelenlegi árak, nem emelték! Onnan tudom biztosan, hogy a család többi része velem együtt novembertől az Extra Flottában van, és pl. nekem a Flotta Prémium 25GB díjcsomag 4.990-ről változott, március 1-től már 6.085 Ft. Tehát a linken megosztott árak érvényesek.
-
zsolt_64
senior tag
Amikor pont a Digi vette meg az Invitel vezetékest ugyanez volt. Vagy átszerződtél, vagy felmondhattad következmények nélkül (esetleges hűséget elengedték).
Pesze hülye lettem volna nem átszerződni emlékeim szerint 200 huffal ócsóbban , pont 4 szeres sávszélességet kaptam
ja és külön előny volt hogy nem piszkáltak semmi kábelt, hardvaret... -
Most komolyan. Legyek egy olyan cégnél előfizető, ahol ahány bolt, annyi féle ügyintéző és ajánlat. Ahol át akarnak verni? Legyek ilyennél hűséggel előfizető?
Mi lesz később? Mi lesz, ha nem jön számla?
A diginél legalább rendben megy az üfsz. Jelenleg. Simán tudom fizetni.
Ha annyira vodás akarnék lenni, veszek egy prepaid csomagot, amit én töltök fel, kapcsolok ki be netet és kész. Annyit fizetek, amennyit beszélek, netezek. Ha pedig nem kell, szó nélkül megszűnik. Nem vészes az ár.
Azt hiszem, ezzel a digis csomagokkal kivárjuk mi lesz. Aztán ha One lesz, meglátjuk, hogyan alakul, mit vesznek át vodától, digitől. Remélem a számlázás a digis lesz. Mindez végbemegy és majd akkor eldöntjük, mennek vagy maradnak a kártyák. Addig meg roamingolunk. Hát hiányzik nekem egy idegesítő szolgáltató? Nem. -
evbalazs
csendes tag
válasz
tutikatuti #46725 üzenetére
1401 nekem is azt mondta, korlátlanra ajánlott valami 1x ezer Ftos csomagot. Keress értelmes ügyintézőt boltban, 99%, hogy létezik a Fltta Digi max és 8-féle csomagvariációban elérhető.
-
evbalazs
csendes tag
válasz
Gege30 #46721 üzenetére
MOMban mindennel képben voltak, digissel megegyező és flott@s csomagokkal is.
Én végül Flotta Digi Max Flotta Premium 5GB extra mellet döntöttem. Általánosságban ha elég 7GB és beszélsz 250 percet akkor ez a csomag jobb, mint az exdigisek. Ha elég 27GB és beszélsz 200 percet Max vagy 400 percet plusnál, akkor jobb a Flotta 25GB. -
Gege30
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg példákat mondani, hogy Budapesten hol sikerült a Digi-Vodafone átvitelt megoldani?
Ma elégge sikerült falnak mennem, mivel a Csömöri vodafonos kolléga egyáltalán nem hallott a Digivel megegyező csomagokról és elkezdett valami drágább flottás csomagot ajánlgatni. -
riki
senior tag
Én is megköszönném ,hogy itt lehettem. Nagy reményeket keltett bennem,hogy lehetett kis hazánkban olcsón jót kapni. Részben sikerült,mert azért van Vowifi,Volte, a pirosoknál is. De, miért nem alapértelmezett ? Ezen elmerengtem,de megy minden és felettébb gyorsan. Kérdés meddig ? Mert látványosan gyorsabban töltődnek az oldalak mint romingban. A Vowifi is kapaszkodik a hálózathoz,mint a anno az ex Digi időkben. Szép napot ,mindenkinek.
-
Szerintem érthető.
- Én azt ajánlom, hogy vidd át a Digis előfizetést rendesen az 50-es számmal a vodához (egyébként nem csak 50-es lehet Digis előfizetés, hiszen bármelyik másik szolgáltatótól lehetett számot hordozni a Digihez - az ügyintéző arra gondolhatott, hogy csak a Digi Mobilnál meglévő számodat viheted át a vodához és nem lehet másik számra tenni).
- A 70-es számodat amit a Digis csomagra akarsz tenni, hordozd át egy másik szolgáltatóhoz feltöltőkártyába.
- Ezután hordozd "rá" a 70-es számot a már vodánál levő Digis csomagra, így az 50-es szám örökre eltűnik és immár a 70-essel fogod használni azt az előfizetést.A szolgáltatók közötti oda vissza hordozgatásról viszont érdeklődj valahol. Nem tudom, nincs-e valami minimum időtartan, amíg nem lehet visszahordozni a számot.
-
bm88
újonc
Sziasztok. Van egy Voda kartyás számom, amit telefonálásra használok, és van egy Digis amit mobilnetezésre. Amit szerettem volna, hogy a Digis előfizetést áthozom a Voda megfelelőjébe a már meglévő Vodás számom alá. Az üzletben viszont azt mondták, ezt sehogy sem tudom megcsinálni, Voda Digis csomaghoz csak 50es szám tartozhat. Ezt valóban így van? Köszi.
-
keresztg
csendes tag
Én is búcsúzom a topic-tól. Érdekes volt nézni, ahogy fejlődött a hálózat, köszi @bksgbr az animgif-ért.
Sajnos az én szokásos előfordulási helyeimen a Voda hálózata nem ad megfelelő mobiladat kapcsolatot (emiatt pl. a Netfone is kiesett). Így a korábbi DIGI-s forgalmi adatok gondos átböngészése után a sárga szolgáltató fele veszem az irányt.
Ha valaki Autóklub tag, vessen egy pillantást a mobilflotta ajánlatukra, hátha össze tud magának rakni valami szimpatikusat. -
evbalazs
csendes tag
Olyanoktól kérdezném, akik már egy ideje túl vannak a számhordozáson: a hordozás után mennyi idő elteltével kaptatok zárószámlát és annak hány nap volt a befizetési határideje?
Milyen módon sikerült elszámolnotok a Digivel? Ha túlfizetés volt, akkor jelentkeztek, hogy küldj számlaszámot vagy refund kártyára? Meg tudta oldani valaki, hogy csak annyit fizetett, amennyit tényleg kellett a Digi felé és visszatérítés nélkül egy menetben tudta rendezni az anyagiakat? -
torma99
aktív tag
Megtörtént a számhordozás, sikeresen. Egy összefoglaló poszt lesz.
DIGI MAX-ról Vodafone NetActive50-re:
03.04. Adatok tisztázása a DIGI-nél (az enyém némileg rosszul volt megadva, de ez évekig nem volt érdekes, hiszen online fizettem a számlát, ugyanakkor a címem bonyolultsága miatt mindenképp rendet kellett tennni.
1270-en keresztül a számhordozás kezdeményezése és a csomagváltás (van akinek lehetett pusztán csomagot kötnie és nem kellett hordoznia).03.08. Voda SIM-kártyák érkezése és eszközökbe tétele. Nincs forgalomkorlát. Városokban sokkal jobb a szolgáltatás, külterületeken nincs különbség. Az akkuidőben ~20%-kal kedvezőbb régebbi Galaxy Tab és Note eszközöknél a roaming nélküli sima vodás kapcsolat.
03.13. Reggel értesítő SMS, hogy a számhordozás ma fog megtörténni. 20:00-kor pontban SMS, hogy a megrendelés teljesített. Megjelennek a Vodás előfizetői dokumentumok. Az egyik SIM tényleges hordozása 21:53, a másik 22:01-kor történik meg. Minden felületen megjelenik az 50-es szám a vodánál.
A DIGI-nél már el is tűntek a mobilos előfizuk. Case closed.
-
válasz
snooze #46701 üzenetére
Ha talál olyat, aki mielőtt eladja, átviszi az előfizetését a vodához (több nap), majd ha ez megvan, ismét bemegy a vodához azzal, akinek eladja és a nevére iratja, hát legyen. Így esetleg működhet. Nem tudom, volt digis előfizetést át lehet e iratni más, nem családtag nevére a vodánál. Ha lehet, akkor úgy működhet.
-
ps1111
friss újonc
Keresek digimobil előfizetést. Ha valakinek van fölösleges, szívesen megveszem.
-
kismrina
csendes tag
Hello, van-e valakinek tapasztalata? Mennyi hét a folyamat?
Közel két hete szerződtem netfonnál, ők indították a számhordozás folyamatát, digitől még ezidáig semmi reakció.
-
Maradjunk annyiban, hogy hiteles forrásból van
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
Erre az a tipp, hogy valószínűleg egyedi elbírálást alkalmazott a Digi Pontos ügyintéző, viszont ezt elvileg nem szabadna nekik.
Ha pontosan ugyanahhoz az ügyintézőhöz bementek, akkor lehet hogy szerencséd lesz és megcsinálja, de a szabály szerint nem lehetne.Csak azért írtam neked, hogy azért számíts rá, hogy nem biztos hogy menni fog a dolog, de a fenti feltételezés alapján nem feltétlen lehetetlen.
-
Mate
nagyúr
"Próbáltam átírni az Aktív 50 kártyát (kell hozzá vezetékes szolgáltatás) apám nevére, de apu inviteles digis, ezért nem látják a rendszerben, ezért nem csinálták meg."
"Azért kérdezem, mert nálunk nem volt elérhető (azóta sem az) a DIGI vezetékes szolgáltatása"
h3tibor által leírtak alapján kábeles rendszerben szereplő aktív előfizető nevére engedik elvileg átírni. Ha nincs mobil vagy kábeles Digi előfizetésed, akkor te sem szerepelsz a rendszerben.
#46677h3tibor: Két külön rendszer a kábeles Digi és az inviteles. Tök mindegy hol nézik, ha nincs kábeles vagy mobil előfizetése nem szerepel a digis rendszerben.
-
glaci
őstag
válasz
zelikocc #46683 üzenetére
Ajjajj. Akkor most már végképp nem tudom, hogy mi van ...
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
A Te információd honnan van? (Kérdezem ezt úgy, hogy örültem nagyon az új infónak, de a Sajnos a Tiédnek van szerintem nagyobb esélye arra, hogy valós legyen.)
-
mjuti
tag
válasz
evbalazs #46658 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ, igen, az a lényeg, hogy a szerződésben ne szerepeljen sebesség korlát, mert a hivatalos digis utódszerződésekben van, az más kérdés hogy ( még ) nem alkalmazzák.
A Flotta Premium 25GB Special túl jó hogy igaz legyen, összevetve pl. egy ugyan olyan Netfonos csomaggal, ezt a kételyem még fokozza, hogy a percdíjaknál hálón kívül már 10 Ft-ot ír percdíjként, ami akkor van ha csak bizonyos mennyiségű percet tartalmaz a csomag, szerintem feljebb elírás lehet a hálón kívül is korlátlan hívás, mert ez így ellentmondás. Szerintem ez hálón belül korlátlan , hálón kívül lehet benne 50 v. 100 perc és azon felül 10 Ft a percdíj.
De igazán az lenne a biztos, ha valaki akinek ez van megerősítené, hogy pontosan mit tartalmaz ez a csomag...
Még egyszer nagyon köszönöm az informatív választ! -
glaci
őstag
válasz
h3tibor #46677 üzenetére
Szia!
Honnan van ez az információ?
Kell hozzá, hogy a családtag is meglévő DIGI előfizető legyen?
Azért kérdezem, mert nálunk nem volt elérhető (azóta sem az) a DIGI vezetékes szolgáltatása, ezért az Öcsém nevén van az én általam használt előfizetés. Viszont ha tényleg lehet ilyet, akkor inkább a saját nevemre venném, hogy Őt ne terheljem ezzel. (Most már úgysem nyerek vele semmit sem a havidíjon.) -
h3tibor
csendes tag
Március 1-től van lehetőség digis számok átírására családtagok részére. Próbáltam átírni az Aktív 50 kártyát (kell hozzá vezetékes szolgáltatás) apám nevére, de apu inviteles digis, ezért nem látják a rendszerben, ezért nem csinálták meg. Vajon inviteles digi ügyfélszolgálaton sikerült volna? (Ha a Plusz csomagot akartuk volna, akkor ment volna.)
-
sa.attesz
tag
válasz
torma99 #46617 üzenetére
Nálam volt a Digitől kapott levél, amely szerint áthozható az előfizetés a Vodafone-hoz, illetve a mobilon a Digis ügyfélkapun néztük hogy ugyanúgy szerepeljenek az elofizetoi adatok a Vodafone-nal. Csak mikor mondtam hogy a Digi Mobil max helyett egy netactive50 csomagot szeretnék, akkor azt mondta ha nem ragaszkodom a 0650-es számhoz, akkor nem bajlodjunk a szamhordozassal. Annyi hogy így viszont nekem kellett lemondani a Diginél.
-
Márton
nagyúr
na, tegnap lemondtam a digimobilt, szám már nem él, erre ma reggel jön az áprilisi e-számla, áprilisi digimobil díjakkal
Ezt most megint be kell fizessem, vagy sztornózzák és lesz új számla a mobil nélkül és a márciusi tört hónap levonásával? -
mjuti
tag
válasz
evbalazs #46590 üzenetére
Ez a csomag ( Flotta Digi Max Mobil Flotta Premium 5 GB Extra ) ennyiért nekem is érdekes lehet, van 1 év hűség gondolom, de itt is van papíron sebesség korlát elméletileg, ha igen mekkora, és ez e-pack ár? csekkel mennyi?
Milyen kiegészítő net vehető hozzá és mennyiért, ha a 7GB kevés lenne adott hónapban? Csak a feltöltős adatjegyeket ismerem...
Köszönöm -
Márton
nagyúr
Ha a Vodás 3x5GB-ot szeretném, ahhoz nem is kell, hogy digimobilról jöjjek, ugye?
Simán megszüntetem telón az 50-est, ott meg igénylek egy 70-es számot, valami alap, feltöltős csomaggal és 3 havonta fizetem az 5 ezret? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Arra van magyarazat hogy mivel az apple elbaxta a frissitessel a mobilnete es kivettem a digis kartyat es beraktam a regi telefonba kb2 honapja regi!
A telefonon a halozatnal a Tim jelentkezik be!!!! Mit keres az olasz szolgaltato a digi kartyan??
udv -
pcnet
addikt
válasz
evbalazs #46635 üzenetére
Igen, így történt. Most, hogy mondod, a szolgáltatásaim alatt van egy kártyás és havidíjas. Köszi! Mondjuk azt továbbra sem értem, akkor a ráhordozással miért nem szűnt meg a kártyás. De mindegy is, így még jobb, mert van egy játékom amihez csak a lépés számlálás miatt kell net. Havi kb 12-15 mb. És erre tökéletes a Tuti 100+, mert bőven kijövök a 100 megából amit kapok.
A kérdésem továbbra is él. Digi appban van egy kiegyenlítetlen 2990 ft-os számlám, ami március 1-március 31. időszakot öleli fel. De Diginél csak március 8-ig voltam, így csak 8 napot kellene kifizetnem nem az egész márciust. Digi idővel ki fog állítani egy számlát a tört időszakra és azt kifizethetem, vagy nekem kell megkeresnem Digit és kérni, hogy ne az egész hónapot fizettessék ki, csak a tört időszakot? Köszi!
-
válasz
kinder93 #46626 üzenetére
Ja semmi köze. Azért üldözték ki a románokat. Mindenki egyenlő.
Amióta ner cég lett a digi pl, kb tucatnyi olyan dolgot csináltak, ami miatt a románokat azonnal rommá büntették volna. De inkább ne folytassuk.
Bizonyos körökre vagy nem vonatkoznak szabályok, vagy rájuk írják a törvényeket. A cél a kartellezés és a verseny megszüntetése. Jobb helyeken a kartellezést büntetik, ebben a pöcegödörben ez a cél. -
pcnet
addikt
Nos Urak!
Végbement a számhordozás. A Digis kártyám már nem él, a Voda által adott kártya felvette az 50es számot, de a 70es is él még, amire a ráhordozást kértem. Holnap reggel felhívom az 1270et és kérek egy szám cserét, mert szeretnék 70es számot magamnak.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget és a türelmet!
U.i.: Digi ügyfélkapun van egy 2990 ft kiegyenlítetlen számlám, de az adatforgalmat már nem tudom lekérdezni. Számla rendezés, hogy fog működni? Mert ugye március 1-től március 8-ig még Digis voltam és gondolom ezt a 8 napot a Digi felé kellene rendeznem, március 9-től meg majd a Vodának kell csengetni.
-
isx1
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, segítséget mindenkitől + jó volt tudni a DIGI MAX-ról (thx stingy2, mert a 1270 azt nem akarta, de bementem és ott jó volt. Természetesen én is futottam egy kört a digi ügyfélszolgálatával, mert nem volt helyes az adat. Javította, nézem még elindulás előtt... "azt még bele kellene írni, hogy..." Végül bele került és hogy-hogy nem, a voda adatait is javítani kellett.
-
isx1
csendes tag
válasz
Noukoum #46596 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy ne lepődjek meg, az első számla magasabb lesz, mert a tört hónapot és a következő egészet is tartalmazni fogja. (A digis tört maradékot meg majd jóváírják.)
Nekem ez van a honlapon:
"Havonta fizetendő
Flotta Talk 1 GB Extra 3 000 Ft
ÖSSZESEN 3 000 Ft"
Nem fogok mosolyogni, ha a kötéskori összeg nem is annyi, mint ami le van írva.
Direkt letöltöttem a szerződésem (kíváncsivá tettél) és "Rendszeres díjak összesen:
3500.00 Ft/hó" <- Ez az 5GB (+2GB)-os csomag, az 1GB-os az 3000.00 Ft/hó.
Szerintem nálad is a tört hónap lesz az ok. -
kinder93
aktív tag
Vannak benne ilyenek: ép. lph. a.? Nekem ezekkel komoly gond volt. Mert a Digi nem tud normálisan “legördülő menüben” ilyeneket kiválasztani. A vodafone meg igen. És így sosem egyezett volna a lakcímem…. Jóvá is hagyott a vodafone!! elég szép összeget a panaszom alapján.
-
Takato
csendes tag
Voltam a Vodánál ma bent átakartam hordozni hűség nélkülibe a Digi mobil Max csomagot közölte az ügyintéző úr, hogy felejtsem el hűség nélkül nem megy a dolog csak határozott időre mehetnek ezek a csomagok, mondom úgy tudom nem így van, de ő szerinte igen így! Szóval megköszöntem a jelenlétet és le is léptem ameddig van hagyom Roamingba aztán megyek máshová
Röhej, hogy nincsenek képbe a Vodánál vagy szándékosan hűségre akarnak rábeszélni!
-
törölt tag
nekem volt egy cifra ügyem, a digi 6db kötbért fizetett. Mint utólag kiderült, a magyar karaktert (esetemben az "ő"-t nem tudta átkódolni a rendszerük amikor átadta a telenornak, és helyette 3 másik karakter -krikszkraksz- ment át a telenorhoz.) Végül úgy lett megoldva a dolog, hogy az "ő" le lett cserélve "ö"-re és manuálisan vették át a számot a telenorosok, tehát nem a központi nyílvántartó adatbázisa szerint.
Legalábbis ezt mondta a telenor. -
riki
senior tag
Sziasztok.
Én még mindig küzdők a ráhordozással. Már 4 !!!.szer ,dobták vissza,pedig az ügyfélszolgálatok szerint minden rendben. A Diginél,és a Vodánál már bérletem van. Mindkét szolgáltató ügyfélcentrikusan áll hozzá,de már Ők is, széttárják a kezüket, és nem értik mi lehet a probléma. Kértem méltányosságot,hogy mindkét szolgáltató leellenőrzött,direkt legyen az átadás. Azt mondták kb 2nap,az elbírálás. Fehérváron,infó alapján, nem én vagyok az egyetlen aki így járt. -
Noukoum
veterán
-
evbalazs
csendes tag
1. Számhordozással áthozod a számod - ekkor kapsz egy ideiglenes 70-es számot a vodánál a számhordozás megtörténtéig (ez szűnik meg a számhordozás megtörténtekor) és arra megy rá a DigiJunior csomag és az 50-es szám, amire utána ráhordozhatsz másik számot más szolgáltatótól tetszőlegesen. Az eredeti 70-es számoddal semmi nem történik, mert nem vonod be a dologba (illetve max akkor, ha ezt a számot viszed más szolgáltatóhoz és hordozod vissza a Vodafonehoz)
2. Van egy meglevő Vodafone előfizetésed (20-30-31-50-70 előhívószámmal) és arra egy másik szolgáltatónál levő előfizetésed (jelen eseteben Digi) telefonszámát hordozod rá. Ebben az esetben a meglevő 70-es számodat bevonod az ügyletbe az elveszítendő oldalon, az a szám megszűnik és helyébe lép az 50-es.A lényeg: minden esetben megszűnik egy szám amikor végbe megy a számhordozás. Vagy egy ideiglenes 70-es, amit direkt ezért adtak vagy egy olyan szám, amit te adsz, de azért, mert nincs rá szükséged és ilyen módon szabadulsz meg tőle. Ha kell egy szám, akkor ne hordozz rá, mert elveszik.
Amit szerintem tegyél: Állíttasd vissza az eredeti állapotot arra hivatkozva, hogy félretájékoztattak. Ezt még ma, a lényeg, hogy NE LEGYEN MA SZÁMHORDOZÁS, mert akkor szinte biztos, hogy nem hozza vissza senki a számot.
Utána pedig kérdezz és lesz segítség. És gondold végig, hogy mi lenne neked a legjobb megoldás. Ha a 70-es szám DigiJuniorban a Vodafone-nál egy év hűséggel, akkor leírjuk, hogy ehhez mit csinálj, ha más, akkor szerintem tudunk ajánlani valamit, hogy merre lépj. De alapvetően minden megoldható azok közül, amiket leírtál. -
pcnet
addikt
válasz
evbalazs #46591 üzenetére
Azért arra kértem, mert szerettem volna megtartani a 70est. Direkt megkérdeztem, hogy a 70es számra szeretném rátenni az 50es en lévő csomagot, hogy a 70es megmaradjon. Más különben mi értelme a ráhordozásnak? Erre rá is bolintottak. 70es számom lesz, az Digi Junior csomaggal. De tudom, megint én leszek a hülye, hogy nem értem. Akkor nézzük csak:
1. Számhordozással áthozom az 50es számot vodához.
2. Ráhordozással megszünik a 70es számom.
Akkor most mi a különbség? 1es esetben én dobom a kukába a 70es SIMet, 2es esetben a Voda nyírja ki. A 70es számnak annyi. Akkor most mi a pék f.sza a különbség? De tudom, értelmi fogyatékos vagyok! Ma már kiderült. Én naív azt hittem a ráhordozás azt jelenti, hogy a Digis TARIFACSOMAGOT hordozom rá a 70es meglévő, ismerőseim által ismert számra.
Ha ma este nem teszem be a telefonba a Vodától kapott SIMet, és nem indítok róla hívást, akkor nem valósul meg a számhordozás? Ergo megmarad a Digis 50es számom is a Diginél és a 70es is a Vodánál? Holnap meg elkocsikázok a legközelebbi Voda üzletbe és felmondom a Digi Juniorra kötött 1 éves hűségemet? Ez lehetséges? Mert akkor inkább mardok kártyás Telekomnál. Elegem van már a Vodafoneból! Digit meg nem használom ki. Telekomnál 4000 ft 5 giga Maraton net. Azzal elleszek 2 hónapig. Akkor havi 2000 ft-ból ott is elvagyok és nem kell bohóckodni semmivel és hűséget se kell aláírnom.
-
evbalazs
csendes tag
Nem egészen értem a problémádat, de pár gondolta hozzá:
Ha kell a 70-es szám, akkor miért arra kérted a számhordozást? Ha kell az a szám és jelenleg nincs hűségben, akkor mond vissza a mai számhordozást, kérj egy ideiglenes 70-es számot a vodára váltáshoz és arra vidd a DIGIs csomagot az 50-es számmal. Utána a vodafone-tól hordezd el a meglevő 70-es számodat a Telekomhoz vagy Yettelhez feltöltőkártyás csomagba, majd az elhordozott 70-es számot vidd vissza erre az 50-es számra számhordozással.
Ha ez mégsem megy, akkor sem kérnék új számot, bevásárláskor szoktam nézegetni időnként hiperekben a kirakott feltöltős SIMeket, ezek között időnként szokott lenni "szép", azaz aránylag könnyen megjegyezhető telefonszám. Megveszed a SIM-et kb. egy ezresért és ráhordozod az 50-esre. Van egy szép 20-as vagy 30-as számod és nem kerül annyiba, mint a vodás számcsere. -
evbalazs
csendes tag
válasz
4Grider #46587 üzenetére
Megerősítem: Tegnap este kötöttem a korlátlan beszéd + 7 GB NET opcióra 3500Ft-os havidíjjal a jó hosszú nevű Flotta Digi Max Mobil Flotta Premium 5 GB Extra csomagra. Vissza is kérdeztem, hogy nem lesz emelés (mivel március 1 után kötöttem eleve már nem is lehetne szerintem) és megerősítette az ügyintéző, hogy nem.
1401 egyébként valami 10kFt-os csomagot ajánlott korlátlanra, megköszöntem, letettem.
Ezennel én is búcsúzom a DigiMobiltól. Szép volt, jó volt, pár nap múlva ennyi.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest