Hirdetés

Aktív témák

• Zssom

tag

válasz l1k3_1t #47342 üzenetére

Én nagyon szerettem, amíg önálló volt, próbából hoztuk ki a számokat, mert ingyen volt korlátlan adattal az elején. Amolyan tartalék elérhetőségnek szántuk, hogy a dolgos hétköznapokon használt számunk mellett legyen egy olyan, amit csak kevesen tudnak és egymás között ingyen beszéljünk. A maga kis foltos lefedettségével és a tökéletes VoWifi-vel erre a célra teljességgel tökéletes volt. Így még a Mátrában is volt telefonunk wifin keresztül, mert ott egyébként minden mobil lehalt. A VoWifi nem volt válogatós, lehetett külföld-belföld, akármi, mindig működött.
    Aztán egyre jobb lett a lefedettség, olyan helyeken is megjelent a használható térerő, ahol a másik 3-nak is alig volt, de a VoWifi ment rendületlenül. A jobb lefedettséghez társítottak egy még mindig nagyon elfogadható ezer forintos előfizetési díjat, mely még így is teljesen megfelelő volt. A térerő egyre jobb lett, a sebesség nem nőtt az egekig, de a yt-ra és a zenére tökéletesen elegendő volt. Ekkor már "csak" 15 GB adat volt hozzá, de sosem léptük túl ezt a szintet. Aztán jött egy másfélszeresére történő emelés, 1500-ra, majd 1800-ra. Az ár még mindig jó volt, de ahogy a voda eladás közelébe értünk, megjelentek a problémák, döglődni kezdett az amúgy tökéletes VoWifi, néha napokig nem ment, majd a kapcsolat is néha gyengébb lett. A kaput azonban a vodás átvétel tette be. Ezzel a VoWifi teljesen megszűnt (tájékoztattak is róla), a digi hálózata többé nem volt használható, hanem rákerültünk az ország talán leggyengébb hálózatára, ráadásul roaming üzemmódban. A mi telefonjaink tudták ezt kezelni, a minősíthetetlen adatsebességet és a megszokottól jóval nagyobb mértékű elérhetetlenséget sem a telefon, sem mi nem tudtuk elfogadni. Ezért sajnos elköszöntünk és már más hálózaton dolgoznak a megtartott 50-es számaink.

Szép volt, jó volt, de sajnos tönkre tették. Megértem, ha váltani szeretnél, nem minden az ár, néha más szempontok jobban számítanak

Aktív témák