Hirdetés

Aktív témák

• mave13

őstag

Köszi mindenkinek a segítséget, bementem a vörösökhöz, ahol mobil előfizetésem is van, és némi variálással van 100 perc korlátlan beszélgetésem, 11 GB adatom két SIM kártyával sokkal jobb lefedettséggel 6 ezerért. Tudom, nem ezer forint 50 GB, nem is reklám, de tény. Betettem a SIM kártyát a laptopba, beírtam a SIM kódot, és működik... ez is tény. Nekem ez így egyelőre jó, a munkámhoz bőven használható.

A tesztkártyát megtartom, majd ha lesz kedvem/időm játszok vele, hátha sikerül életet leheni bele, és esetleg másnak is hasznos lesz az infó. Jelenleg számomra ennyit ér ez a szolgáltatás. Sajnos ez van.

wwenigma: Szerinted én ezt nem találtam meg? De az asztali Win10 speciális beállításainál a hozzáférési pont hozzáadásában nem ugyanazokat a paramétereket lehet beállítani, mint az androidos Digi APN kapcsolódási pontban le vannak írva (ezzel sem az ügyintéző, és a hivatalos support sincs tisztában). Hiába forgatod a szemeid, akkor sem.
    Stick meg Győrben konkrétan fél éve nincs, az ügyintéző hölgy elmondása szerint. Ez számomra kissé túlmutat az ideiglenes készlethiányon.

Aktív témák