- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
poli27
veterán
Felejtsd el sokáig kinlódtam ac66u b1 en... ez csak kamu dual wan... alig konfigolható,ha terhelés megosztást akarsz nem fog menni normálisan, ha csak fail overt akkor igen ... terhelés megosztásra hardveres dual wan router kell... A broadcom prociban van a hiba, csak az asus nem fér a forráskódhoz, ezért nem tudják javítani, leveleztem velük párszor..... Amúgy tényleg ott tartunk, hogy broadcomos routert nem szabad venni...
-
sfdrakex
nagyúr
Első 2,4, második 5. Kábelen pcvel 900+/300+. Tplink AC 6 routerrel. A telefon egy P30 pro.
-
DonMaster
addikt
2,4ghz-en a vevötöl is függ, mint irtam egy 2,4GHZ -es 54b/g vevő-vel soha nem lesz 100-sem.
2,4GHZ-el normális vevő-vel 80-at kilehet a digi-s eszközből csikarni, de ahhoz normális vevő kell és nem 10falon meg 1 oceánon és 3 kontinensen túlról kell mérni, hanem a routertöl max 3m-re.
mobilon ha valami csúcs készülék tehát flagship akkor 50-80 kijön mobilon .
de legjobb saját router 5GHZ és ac vagy ax router ahogy a vevő is ac vagy ax-es ott is érdemes 1,7Gbits-es de avval sem várható a 940-es down, de bö 500 meg lehet ha a router és a vevő is képes rá, és nem választja el milionyi fal és milionyi zavarás. -
DonMaster
addikt
kábelen mit mérsz?
amúgy hol írta a Digi hogy az 1000 az wifin, van? vagy irta valahol hogy ad 1000-ret garantál wifi-t? mert én se szerződés se ászf-ben nem találtam, a wifi az ont-nél csak grátisz.
saját ac vagy ax -es router, meg persze ac ax-es vevő.De például ha a digi ac/ax-es wifi eszközöket adna 3000mbits-eseket,
az ugyan úgy nem garantálja hogy neked az 54g/b -s wifi vevőd fog venni 1000-ret wifi-n 30cm-re a router-töl.Nem véletlenül van a szolgáltatoknál mobilnál is 0/0 vezetéknélkül meg adva, Digi-nél a wifi router csak grátisz hogy Mari néni és Jóska bácsi aki nem ért hozzá neki is legyen wifi-je aki ért hozzá az viszont saját router akár Dupla-naton keresztül akár bridge és sajáton használja a wifi-t. és a kábelt is.
#73255) z67
akkor viszont ne kérdez, hanem cselekedj, majd utána mérj, és utána jöhet a kérdés, ha marad egyáltalán.új bekötésnél ha megy akkor 1000, ha fttb-röl lett átkötve akkor lehet hogy várni kell max félnapot még lefrissül a profil, de akkor is csak ha 100 vagy 200 vagy 500-rol váltottál.
-
-
törölt tag
Az Ethernet szabvány jó minőségű kábeleknél - ugyebár Gigabites átvitelről beszélünk, esetünkben pl. Cat5e ill. ha nagyon parázol a jel miatt akkor Cat6 kábelről - 100 m-es szegmenshosszig simán átvihetőnek tekinti a jelet, vagyis 100 m-ig még biztos nem kell jelerősítő (repeater).
(Pl. egy társasházi FTTB hálózatnál is simán lehetnek ilyen szegmenshosszok. ... és szerintem néhol vannak is. Pl. a földszinttől - feltéve, hogy a DIGI FTTB ONT-je a földszinten van - pl. a 8. emelet az kb. 25-30 m.
)
Tehát a lényeg, hogy 10-15 m UTP az bakfitty, azon simán átmegy a Gigabit.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest