-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
-
Gróf...
aktív tag
válasz
atos30 #114546 üzenetére
Nem tudom, hogy válasz-e a kérdésedre...
Viszont engem meg felhívott egy néni a digitől és rá akart beszélni egy év hűségre, amitől hatszázakárhány forinttal olcsóbban kapom meg a számlát. (Csak a tévé és net. A telefonról szó sem esett!!!) Osztott szorzott és kihozta, hogy 11xxx lenne... Na mármost, ha én kiveszem a háromezer forintot a 14550-ból, akkor pontosan ugyanott vagyok most is.
És akkor a kérdés: Mégis mi a bánatos büdös francot akart nekem eladni?
Tisztára hülyének nézett! -
Dragon3000
nagyúr
válasz
atos30 #114546 üzenetére
Én is változtattam még áprilisban az előfizetésemen, azóta nem kaptam számlát és a meglévő szolgáltatásoknál se történt változás. Majd ha lesz kedvem foglalkozni vele felhívom őket, hogy csináljanak már valamit.
8760Ft az alap, hűség és e-pack esetében meg 6750, illetve a 6 hónapig való kedvezményt is figyelembe véve az első 6 hónapra 3375Ft-nak kellene lennie, ha időben van fizetve, utána meg az említett 6750Ft-nak.
-
Trailbreaker
tag
válasz
atos30 #113511 üzenetére
Szia.
Én hosszabbítottam telefonon, kaptam is e-mailben egy visszaigazolást a szerződés módosításról, de feltűnt hogy az ügyfélkapun továbbra is a régi árakat mutatta több nap elteltével is. Átmentem Szegedre az ügyfélszolgálat 2 perc alatt javította a problémát. Szóval inkább személyesen intézd. -
atos30
aktív tag
válasz
atos30 #103490 üzenetére
Ma bekötötték az új lakhelyre a netet. 50m-es optikai kábel csomag volt a szerelőnél. letekert vagy 30m-t és maradt még nekem 20m ajándékba (hát mit csináljak én ezzel?). Elvileg a kábelért nem kell külön fizetni (legalábbis a szerelő szerint, az ügyfélszolgálatos meg azt mondta 100.-ft métere. ), az a telepítés része, de ha kellett volna valami extra kiegészítő is a szereléshez az már fizetős. Fiberhome-t kaptam a tápjával. Se doboz ,se papír. Azonnal bridgbe kértem, és ment rá az Asus.
Kiváncsi leszek mit fognak számlázni. -
TeeJay
félisten
válasz
atos30 #101198 üzenetére
Ne hidd el
A sima szerelők betanított munkások, külföldön már megy DIGI-nek Románoknál és Spanyoloknál is, a hálózat már itt is alkalmas rá. 4ig-nek pedig pont az lenne hülyeség ha nem vezetné be hiszen már a pénz benne áll és parlagon hagyni a legnagyobb bolondság
Ugye olvastad a hírt hogy több éves fejlesztést zárt le a DIGI és a komplett gerincüket bővítették illetve elég sok vidéki megyeszékhely meg városhoz is kihúzták a saját gerincet
-
válasz
atos30 #85373 üzenetére
Próbáld meg parancssorból, Speedtest CLI-vel.
-
Jonatán
tag
-
válasz
atos30 #81082 üzenetére
a connect box wifije jó, cserébe modemnek szar
el kell fogadni, ha igényeid vannak a helyi infrastruktúra átadási pont utáni részével, akkor arra költeni kell.
ha kell az 5 ghz (a 200 mbps pedig biztos, hogy nem 2,4-en volt), meg a mindenféle extra tudás, akkor megveheted tizenhúszezerért a megfelelő eszközt, vagy lehet kísérletezni drágább szolgáltatókkal, és akkor majd később fogsz saját eszközt venni -
CirrMee
addikt
válasz
atos30 #81076 üzenetére
Ügyfélszolgálat hárít rendesen. Csak azt fogadják el reklamációnak, amit lan- on mérsz, a wifi nem érdekli őket.
A szolgáltató a szerződésben (1db) ethernet felületen garantálja neked a leírt paramétereket. Akinek a gyári eszköz nem megfelelő, vesz magának majd olyat, amivel a kívánt értékeket elérheti. Nem tudom, mi ezen a hárítás.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest