- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz
fuwiradis #74887 üzenetére
A router menüjében a system tools - configuration file -nál van lehetőséged menteni a beállításokat. Nem tudom van e hatással, de mióta én beállítottam vagy 1 éve, azóta nekem nem változott vissza a defaultra. Előtte páran írták, hogy egy áramszünet miatt is visszaállt a beállítás, de ők nem mentették a konfigurációs fájlt.
Próbáld ki, hogy átállítasz valamit, majd kihúzod pár percre a konnektorból a dugóját. Ha utána nem marad benne a beállítás, akkor próbáld meg a konfig fájl mentését.
-
-
-
TeeJay
félisten
válasz
fuwiradis #57348 üzenetére
Ajtó felett elhelyezed az ONT-t meg a DVB-C eszközt, 2 konnektor kell csak oda és kész is mehet tovább az eddigi rendszer változatlanul
Ez a fejlődés feltétele nincs mit tenni
Eddig egy komplett lépcsőház volt egy sima home ONT-n mostantól meg már csak te, szerintem érződni fog az FTTH hálózat -
TeeJay
félisten
válasz
fuwiradis #57344 üzenetére
egyszerű
ne fizess elő és nincs gond
hány száz forint évente az áramdíja egy ilyen FTTH-DVB-C eszköznek?
az ONT mennyi áramot is zabál vajon?
áramtalaníts mindent amikor nem netezel úgyis sokan csinálják ezt aztán megnyekken az eszköz
és pár napig nem lesz neted
biztos megérimások meg 1x bedugják és évente 2x van áramtalanítva mikor elmegy az áram a lépcsőházban vagy ELMÜ karbantartás van
-
forten
aktív tag
válasz
fuwiradis #57344 üzenetére
Szia.
Igazából nem értelek.Bármelyik szolgáltatót választod,kapsz egy eszközt,amiből működik,pl: tv+net +tel,mivel szeretnél normális net elosztást mindeképp a saját routerod használod,a set top box pedig tv függő,és szolgáltató függő.Tehát mivel lenne neked több,vagy kevesebb?
-
válasz
fuwiradis #57315 üzenetére
Minden attól függ, hogy milyen ONT-t kapsz, ami pedig területenként változó. Nekem pl. egy portos HG8121H van (pontosabban két portos, de az egyik portja csak 100Mbps Fast Ethernet), de másutt más ONT-k vannak használatban. Bár engem nem zavar, mert így is, úgy is saját routert használnék mögötte. Mellé a TV-hez van FTTH Receiver, így legalább ha valamelyikkel baj van, nem döglik meg mindkét szolgáltatás egyszerre.
-
-
-
forten
aktív tag
-
carr
őstag
válasz
fuwiradis #52048 üzenetére
telefonok is tudják?
Nekem pl (redmi 4x) nem tudja alapból... okosítani kellett -
BIZ0906
aktív tag
válasz
fuwiradis #51173 üzenetére
Úgy látszik nem vagyok egyedül ezzel a problémával. A minap már elérte az 1,2 Mbps-ot is de annál feljebb nem ment valami alakul a háttérben de nyilván nem ismerik be. Éjszaka mértem ezt a sebességet bár csúcsidőben sem volt több kevesebb. Néha ennyi néha kevesebb de pl két hónappal ez előtt meg max sebességgel jött 100/50-es csomag határait feszegetve.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fuwiradis #51183 üzenetére
Nem, egyáltalán nincs kuss senkinek.
Jelentsd be hibára, hogy külföldi oldalakról a letöltési sebesség alacsony, más Digi előfizetőknek nincs problémája ugyanazzal ugyanakkor tesztelve. Próbáltad másik laptoppal is, hogy kizard a géped mint gyenge lancsszemet.
Egyszerűen arról van szó hogy néhol másképp van a routeolas és ez okoz problémát. Szerintem.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest