- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
stanley00 #23115 üzenetére
Van egy zárt vonal, amit felhív a szerelő és a menün végigzongorázva, teljesen úgy mint a mezei halandóknak a 1272-nél, le tudja zárni a munkalapot, de amíg ez nem történik meg, addig maximum arról egyeztetett a központtal, hogy látják-e már a házban bekötött eszközt.
De végül sikerült elintézni a dolgot? Mert arról nem írtál, hogy mi lett az eredmény.
-
ferob
őstag
válasz
stanley00 #23108 üzenetére
Ha betelefonálsz, akkor pontosan ezt fogják mondani neked, mondjuk akivel beszélnél az ebben úgyse fog tudni közvetlen segíteni, de ha attól megnyugszol, akkor nyugodtan hívd fel őket.
Maximum elmondja, hogy nála már látszik az új csomag, ha nem, akkor meg a szerelő hibázott, mert még nem jelentette le a rendszerben a munkát.
-
akicsrak
csendes tag
válasz
stanley00 #23100 üzenetére
Szia!
Ma voltak nálunk, Bp X.-ker, szinte be sem léptek az ajtón már mondták, hogy mivel én már közvetlenül vagyok bekötve az ONTba, nem pedig switchbe, már működnie kellene a gigának.
Mondtam, hogy pedig nem, nálam 110/25. No akkor az egyik kolléga mondta, hogy tuti a routeremmel van gond. (Linksys WRT1900ac)
Felhozták a céges laptopjukat(igen, nekik már van, kaptak, toshiba gigabit hálókártyával), és direktbe kipróbálták. Mutatta a szerelő nekem, hogy "látod, 760Mbit, ez működik". Aztán hozzátette (hál istennek), hogy azért kipróbálja az én pppoe accommal, hogy mi a helyzet.... És láss csodát 110/25...
Úgyhogy mondták, hogy jó lesz a netem kb. egy óra, hívnak.
Aztán egy óra múlva hívtak, hogy még egy óra....
Aztán hívtak, hogy próbáljam ki, nyugodtan mehet a routerem keresztül is...
780/110 azóta.
Rendesek, segítőkészek voltak nagyon, köszönöm nekik. -
ferob
őstag
válasz
stanley00 #23100 üzenetére
Ez úgy működik, hogy a szerelő a zárt vonalon lejelenti a munkalap alapján, hogy elvégezték a dolgukat és lezárja, ezt követően a rendszer feldolgozza és hivatalosan este 9-ig történik meg a csomag módosítása.
A másik eset, amikor a szerelő közvetlen telefonál be a módosítás miatt, de általában annyi dolguk van, hogy erre az egész módosításra akkor kerül sor, amikor már elmentek.
Mondanám, hogy az Ügyfélkapun nézzed, mert amikor ott megváltozik a csomag, akkor már elérhető a nagyobb sebesség, de már egy ideje most nem működik az ügyfélkapu, így marad az, hogy várnod kell.
-
patky77
csendes tag
válasz
stanley00 #19736 üzenetére
Nekem is TOPnetem van és szerdán beszéltem velük a 200/50 miatt.
Annyi info-t kaptam, hogy 2014.12.31-ig kell átálljanak az új sebességekre a meglévő ügyfeleknél.
Az hogy kinél mikor állnak át azt nem tudták megmondani.
Érdemes a routert újraindítgatni, hátha csak amiatt nem jönnek gyorsabban a bitek!Addig is amit írtál mért sebesség pont fedi a 200/50 garantált sebességét.
-
ferob
őstag
válasz
stanley00 #18114 üzenetére
A lépés kifejezetten profitorientált volt a Digi részéről, így kár azon fennakadni, hogy éppen melyik csomaggal mit tud nyújtani a gyakorlatban.
A fő cél az volt, hogy ahol lehet, ott még több ügyfelet szerezzen, figyelembe véve azt is, hogy nyáron jobban pörög az ingatlanpiac, az albérletekről nem is beszélve a közeledő új tanév kapcsán, ami esetleges plusz előfizetőket jelent, akár teljes egészében, akár másik szolgáltató ügyfeleinek megszerzésével, ha képes valami olyat nyújtani a szolgáltatási területén mind árban, mind pedig minőségben, amit a konkurencia jelenleg nem tud megtenni.
Ha a meglévő ügyfelek szemszögéből nézte volna a cég a dolgokat és előbb telepíti mindenhova a gigabites eszközöket, majd csak azt követően hajtja végre a módosításokat, akkor előrelépésre vagy fejlődésre lehetősége nem is lenne lehetősége, mert ez nem kis kiadást jelent és van olyan szolgáltatási terület, ahol erre valószínűleg nem is lesz szükség, ezért is lépték meg azt, hogy előbb vezették be az új csomagokat, aztán majd csak ezt követően cserélik a telepített eszközöket, hogy tudják biztosítani a 100Mbit fölötti sebességet is.
Minden máshoz, így ahhoz is, hogy a TopNET előfizetések feltöltési sebességét növeljék, míg a szükséges cserék lezajlanak, csak annyira van szükség, hogy elegen reklamáljanak a közösségi oldalakon és az ügyfélszolgálaton, mert akkor egy esetleges ÁSZF módosítással meg is lépik, mivel a letöltési sebesség módosítására is csak ezért került sor.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stanley00 #18114 üzenetére
Etikatlan? Jezusom, akkor le kell mondani es atmenni a konkurenciahoz aki gyorsabbat ad kevesebbert. FYI, minimum garantalt megvan? Akkor asszem megbeszeltuk. Amugy szimpla irigyseg, nem etika...
Szelmalomharcot jol latod, mert ott bizony vélt sárkányok ellen küzdött szegény lovag...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Légies iPhone halvány színei
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest