Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
válasz
trebrona
üzenetére
Nem megy.

Csak a feltöltés lett jobb, de a letöltés maradt kb. ugyanannyi: 200-250 Mbps (wi-fin, Poco X3 NFC teló.)
Egyelőre telón mértem, laptopot még nem kapcsoltam be.
De olcsóbb -200 forinttal 🤑 , plusz hosszabb távon derül majd ki, hogy a néha előfordult szakadások elmúlnak-e. (A céges VPN nemigen viselte jól, kidobott a rendszerekből
). -
-
Lefty
addikt
válasz
trebrona
üzenetére
Basszus, értelek. Hogy ez mekkora ötlet hallod
Nem fogtam fel elsőre. Amilyen egyszerű olyan nagyszerű, én hülye meg már bontani akartam majdnem. A tv jele nem fog nagyon romlani amúgy ha még pluszban elvágják és hozzátoldják az ONT-hez?Ha jól értem, akkor belülre felszerelik az egységet, amibe megy az optikai kintről, ez ugye bejön az utp helyén. Majd az egységbe dugnak egy koaxot, azt kivezetik az optikai mellett a folyosóra, és azt összekötik azzal, ami megy be a lakásom falába.
-
válasz
trebrona
üzenetére
Én nem nagyon nézegettem ezt mostanában, de talán a "Milyen routert?" topikban többen tudnak erről.
-
válasz
trebrona
üzenetére
Szia!
ONT jár vele, amit végülis nevezhetünk routernek hétköznapi nyelven. Az viszont területfüggő, hogy éppen ZTE-t vagy Huawei-t kapsz, és lehet, hogy csak 1 LAN portja lesz, tehát ha több vezetékes eszközöd van, akkor kellhet a saját router, vagy minimum egy switch. De egyébként ha nem okoz nagy anyagi terhet, én inkább javaslom a saját router használatát bridge módba állított ONT után, ha más nem a biztonság érdekében.
-
iMaverick
addikt
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).