- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
ufodark67
csendes tag
válasz
Ed Rush #8363 üzenetére
Én értem! De ha rákérdezek a DIGInél akkor nem tudnak tájékoztatni? PL: 40/20 net után a 80/25-höz nem jó a régi router!? Ha veszek valamit azért vannak az eladók elvileg ,hogy segítsenek pláne ha szakemberek! De sajnos csak azoknak mondják magukat,de nem értenek hozzá! Azt se tudják megmondani milyen routert vegyek a szakboltba! Bementem vettem egy 300-ast és tökéletesen működik vele a DIGI TOP NET!
Bocsi de tévedsz a vásárlással kapcsolatosan,mert akkor elég 1 kassza azt one :-) -
Muton
addikt
válasz
Ed Rush #8369 üzenetére
szóval nyomok a routeren egy hw-es resetet, majd beállítom a WAN settingsben, h pppoe, jelszó, azonosító, a LAN settingsben, h dhcp server enable és h x.x.x.100-x.x.x.199-ig ossza ki az ip-ket.
amúgy most a statusban nem találok semmilyen dns-t. viszont az advanced settings/dns lapon 0.0.0.0 jelenleg mind két dns
-
Ed Rush
csendes tag
válasz
Ed Rush #8351 üzenetére
Amúgy csak egy alap kérdésem volna...
Mégpedig, ha a gép közvetlenül full sebességen fut és a routerrel jóval lassabb a sebesség, akkor szerintetek merre lehet a gond???
A szolgáltatással biztos hogy nincs, mert akkor nem mérnél 80/25öt...
Ergo tök fölösleges a Digit hívni, ebben ők nem tudnak segíteni.A router a ludas, mint látható...
-
ufodark67
csendes tag
válasz
Ed Rush #8346 üzenetére
1272? 3x hívtam őket és elhajtottak szépen!
A gépbe 10/100 as van mivel 10mb/sec el tok letölteni. A speedtest 84/28 mbit -et mutat.
Routeren keresztül a letöltésem max 4,5mb/sec a speedtest és minden mérő neten 30/25 mbit-et jelez! A PPPoe és egyebeket beállítottam 2 routeren is pontosan. dlink di-524,TP link r460 a két router. A lényeg ,hogy routeren keresztül nem megy a letöltésem akármit álítottam beKözvetlen a gépbe 10mb/sec el tudtam letölteni.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged