-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
válasz
Zimmi91 #110681 üzenetére
Szerintem pont az a baj, hogy végig hűségbe voltál, azaz újrakötötted a szerződést. Engem is kerestek mielőtt lejárt a tavaly májusban egy évre hosszabbított 2019-es DIGI Nekem csomagom, de mondtam, hogy most nem szeretnék határozott idejűt kötni, így azóta is 6000Ft-ot fizetek. Azt hiszem az akkori ÁSZF még nem tartalmazta ezt az inflációs emelést, talán ez az oka annak, hogy nekünk még nem emeltek. Akik viszont később kötöttek (újra) szerződést, nekik már szorgalmasan emelgetik a havidíjat. Persze sokáig már mi sem fogunk kimaradni.
-
-
válasz
Zimmi91 #98606 üzenetére
Elég a CAT5e is, de én CAT6A-t vennék. Árkülönbség lényegében nincs a CAT6 és CAT5e-hez képest, viszont időtállóbb (Romániában ezt javasolja a Digi az új 10 gbps csomagjához).
Mindez persze csak akkor érvényes, ha online, valamelyik értelmesebb webshop-ról rendelsz kábelt. Én jártam már úgy vidéki számtech boltban, hogy csak néztek rám bambán, mikor CAT6 kábelt szerettem volna venni.
-
-
-
Vakegérke
félisten
válasz
Zimmi91 #91748 üzenetére
Kávét nem kap(nak), de pénzt igen. Az üzletkötő azt mondta, hogy az első konnektorig lesz a behúzás. Az a vicc, hogy +2 méter a mostani pont, ahol az UTP, KOAX, telefonkábelek találkoznak, ott is van konnektor. Na most, ha ragaszkodnának az első konnektorhoz, 3 kábelt is meg kellene hosszabbítaniuk, úgyhogy gyanítom, nem lesz tiltakozás, ha az eredeti csatlakozási pontig kérem az optikai kábelt. Megpróbálok még kikunyerálni vagy 5 méterrel többet, hogy ne legyen gond, ha át akarom helyezni a készüléküket.
-
snyper990
őstag
válasz
Zimmi91 #90445 üzenetére
Esetleg ha egy plusz ezrest rá tudsz szánni, én az Asus RT-AC57U-t ajánlom. HWNAT képes, a gigabitet simán kipörgeti, és a wifi-je is elég stabil...
-
4Grider
félisten
válasz
Zimmi91 #90431 üzenetére
Mindig az a javasolt, hogy saját routerrel intézd a saját LAN-od, ne pedig szolgáltatói eszközzel. Ennek több oka van: Azon nem te vagy az admin, hanem a szolgáltató, nincs rajta normális wifi, a routolási képességei a gyenge hardver és a korlátozott adminisztrálhatóság miatt nem teljes értékűek, és így tovább...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest