- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
válasz
Erzsébeti #109140 üzenetére
Nekem az elmúlt 14 hónapban egyszer kellett újraindítanom. Mondjuk saját probléma volt, mert jelszót és felhasználónevet módosíttattam a PPPoE kapcsolathoz központilag
Viszont ilyen bármikor előfordulhat, mármint, hogy újra kell esetleg indítani. Nem jellemző, mert tényleg olyan stabilitású, vagy még jobb mint az ADSL/VDSL2 volt! Az ED 3.0-nál viszont rendszeresen kellett havi szinten újraindítani a kábelmodemet.Viszont pont azért, mert az ördög sosem alszik, hát felesleges felrakni a padlásra, mert ha véletlen kell, akkor mászkálni is kell, fel a padlásra.
Másrészt ahogyan korábban írtam, a padláson nyáron hőség van, télen meg hideg, és ez a kettő dolog fokozza a valószínűségét annak, hogy előbb lehal az ONT. Oké Nálad ott a példa, hogy 14 éve bírja, az elég extrém időszakMilyen típus az a 14 éves ONT? Meglepett azért , hogy ilyen régóta van DIGI FTTH. Azért az 2008-2009. De visszakerestem a topicban, és igen, vannak abból az időből találatok.
-
viktorhu
veterán
válasz
Erzsébeti #100948 üzenetére
Ahol a nemzeti szó az állami koncesszióra utal...
Szerk: van nemzeti színház, nemzeti hangversenyterem, nemzeti útdíjfizetési szolgáltató, és van állami monopólium is, amit koncessziós szerződéssel kiszervezhetnek bizonyos szolgáltatókhoz.
Nemzeti banknak sem fogja magát egy kereskedelmi bank nevezni.
Ha egy kis tematikus üzlet mondjuk népviseletet vagy éppen tárogatót árul, és azért nevezi magát nemzetinek, az fura ugyan, de érthető, hogy mire gondolnak, viszont egy távközlési szolgáltató nem népviseletet árul, és nem is egy kis üzlet, amit a tulajai puszta lelkesedésből neveznek el valaminek.
-
viktorhu
veterán
válasz
Erzsébeti #84450 üzenetére
Hazajöttem egy külföldi projektről, letöltöttem egy szoftverupdate-et (open office...), és csodálkoztam, hogy milyen gyorsan lejött.. Mentem a speedtestre, és örömmel láttam, hogy 4 megabitesre emelték az ADSL-em sávszélességét
Talán hét megabitig mentem adsl-lel, utána jött a digi 30 megabites "lan internet" csomagja sokkal olcsóbban 2007-ben.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged