- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
DonMaster #37464 üzenetére
Azt azért még tegyük hozzá, hogy a távol-keleti gyártók nem gyártanak raktárkészletre általában, csak megrendelésre. Ebből adódóan a legtöbb esetben egy évre előre adod le a rendeléseket, szállítási ütemezéssel együtt, és két évre előre látod a modelléves termékeket. Ez a "szóbeszéd" amivel itt kábítjátok a népet légből kapott hülyeség. És ha nincs is köze az embernek távol keleti-beszállítókkal dolgozókkal, akkor is legyen már gyanús, hogy a 3 hetes ünnep miatt mennyi ideig van eszközhiány...
Az meg, hogy hirtelen jött 1000 bekötés elég életszerűtlen, mert a hálózatot nem én indítottam el, és a tanulmányt sem én nézegettem, amiből kiderült, hogy mi várható az indítás után. Ebből élnek, ehhez kellene csak érteni. Nincs olyan, hogy "meg lett rohamozva". Ilyen akkor fordulhatna elő, ha valamelyik nagy konkurens egyik napról a másikra kivonulna a közös területekről. Minden megy az üzleti terv szerint, csak valami nem adott. Vagy pénz nincs, vagy szakértelem. Én az előbbire tippelek. -
válasz
DonMaster #37464 üzenetére
nincs az a magyarázat, ami életszerűen megállná a helyét a több éve fennálló eszközhiány kapcsán, hogy az nem a szolgáltatón múlik...
nem csak az ont hiányára gondolok, hanem a (hd) box és smart cam...stb. kapcsán is a több hónapos, majd csak lesz valamikor várólistákra.
ideális esetben nem így kellene működnie, hogy ha sikerül elvétve beszerezniük párat, vagy épp visszaadják előfizetők, akkor a várólistások közül kapnak néhányan, hanem látva a sok igényt, illene beszerezni a szükséges mennyiséget, ha viszont ez nem történik meg, akkor elgondolkodtató az ok...más szolgáltatókra sem érdemes hivatkozni, mert a digi előfizetőt nem boldogítja, ha máshol is vannak gondok, de ha már itt tartunk, akkor a nekem a telekom anno azonnal hozta bekötéskor az új felvevős boxot, a digi meg nem tudott adni - már ott gyanús lehetett volna a dolog, hogy az üzletkötő próbált lebeszélni róla -, a bekötéskor a szerelők tudni sem akartak róla, hogy kértem, pedig adott volt a szerződés, amin szerepelt az is, a szolgáltató illetékese pedig nagyjából sem tudta megmondani, hogy mikor lehet rá számítani a későbbiekben, csak a több hónapos várólistát emlegette, így végül lemondtam róla.
akkor is jó lenne pedig, ha nem használnám, mert az esetleges digitális problémát azonnal bejelenthetném - az többször van, mint analóg -, úgy nem lenne fizetős - nem hivatkozhatnának arra, hogy nekem csak analóg előfizetésem van -, vagy nem kellene analóg hibát hazudni - ezt amúgy sem tenném meg, pedig a szolgáltató hozzáállása miatt sokan így cselekednek...
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Gaming notebook topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged