- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Számomra még mindig a kézzel fogható sárga csekk jelenti az egyértelműen tiszta megoldást. Kiküldik és amikor akarom, befizetem. Nem kell kártyaadatokat megadni, nincs lehetőség semmilyen visszaélésre, csalásra. Az internet veszélyes terület és nem bízom benne annyira, hogy a nehezen megkeresett pénzt kockára tegyem. Tudom sokan hisznek benne, csinálják, de csak addig mosolyognak, amíg nem történik valami a pénzükkel. Az emberek bele sem gondolnak mennyi visszaélés, lopási-csalási lehetőség van az internetben. Fűnek fának kiadják magukat, személyes adataikat. Jó példa erre a Facebook (ahol nem vagyok fenn természetesen). A pénz meg aztán tényleg nem játék.
Biztos konzervatívnak gondolsz, esetleg paranoiásnak, pedig ez semmi más, csak puszta óvatosság. -
Cr00py
senior tag
Rendben.
Már szinte mindent előkészítettem az "átállásra".
Ugyan nem közvetlen az ajtó felé lesz téve, mivel ott nincs áram, hanem van egy másik szoba az ajtó mellett - nyíl egyenesen, át is van fúrva a lyuk, szal elvileg nem lesz egy nagy mutatvány az "átkötés", Még csak "törni " sem kell 90 fokban, mert most is az ajtó mellett van behúzva a koax + a net, onnan pedig nyíl egyenesen megy az első szobába. Jelenleg is ott vannak a hálózati eszközök, onnan van elvezetve a 2 szobába az utp, illetve a tv. Meglátjuk majd ha jönnek szerelni.
Akkor marad a személyes tali.
Köszönöm.
-
wwenigma
Jómunkásember
Te nem tudod felfogni mit irtak le pontosan mert azt a részt egyszeruen keptelen vagy felfogni ami ezt az esetet érinteni. Innentől kezdve tényleg csak fingreszelés, mert egyertelmuen le van irva.
Fogd mar fel hogy ha le van terhelve a halozat akkor a GARANTÁLT MINIMUM teljesitese csupan az elvart, hiszen a a KÍNÁLT SEBESSÉGet ideális feltételek esetén,a hálózat kevésbé leterhelt állapotában kell elérni vagy megközelíteni. Ha 0-24-ig terhelt a halozat akkor...komolyan nem erted? Az nem tartozik ide hogy szerinted ez nem fair, vagy kicseszés. Komolyan.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
DonMaster
addikt
nem 3x hívtam őket, nov 20-án voltam átkérni 30nappal vállalják.
dec 10-én hívtam hogy nem kerestek, mondták hogy fognak.
majd még 2x hívtam dec19-ig mikor már ők hívtak hogy január,
nyilván nem hagytam annyiban és ünnepekkor is cseszteve voltak.
.
.
.
üszf ünnepekkor nyitva van? másik személyes üszf-en mennyivel tudnak több infót adni.
amúgy jah bemehettem volna, de több infot nem kapok, és a legközelebbi üszf hatvanban van az meg 15km-re van , taxival biztos olcsóbb lett volna , xD . 30km oda vissza mennyi taxival?
de mindegy túl vagyok rajta bevan kötve megy is , bár a ping nem a megszokott 1-2ms hanem 5-7ms és kicsit mintha bugos lenne a letöltés , bár a legrosszabb hogy bittorent nem tölt bufferral sem 130-135mb/s-el csak 90mb/s tehát kissé lassult a budapesti megszokotthoz képest.Amúgy bekötéssel a legrosszabb mikor meglévő efi ként vagy küldik a csekket szolgáltatás nincs mert nem hozták még átt, de látod hogy a körülötted lévő szomszédokat napról napra kötikbe, még hozzád basznak jönni pedig mivel új terület mind új efi, és a meglévő elsőbbséget élvez átkötésnél. nah mindegy.
-
Személyesen is intéztem, náluk adtam le az adásvételit is és mondták hogy levélben tudnak válaszolni de ha megjön a levél akkor bemegyek megint és előadom a helyzetet hogy megértsék miért nem jól döntenek. Mert bár valószínűleg a saját szabályzatuk szerint járnak el de teljesen nem ügyfél barátan.
s1999xx
Igen pont ma olvastam róla. Számomra érthetetlen hogyan gondolták ezt?
Mármint totál esélytelen ilyen módom behajtani tartozást. Kinek a fejében fordul meg egyáltalán ilyen?qqcqqc
Miért nem terhelték rá a lakásra (földhivatali bejegyzés)? Vagy miért nem vonták az illető jövedelméből letiltással? Miért nem volt behajtócég?
Totál logikátlan az egész. Ennyire nem értenek hozzá hogy inkább megszívatják azt akinek semmi köze nincs hozzá... -
picimitch
tag
-
picimitch
tag
Nos, az ügyfélszolgálat szerint át van már kapcsolva gigabitre. Az ONT bridge-ben van, kérik, hogy mérjem le a digi.hu-n router nélkül, és ha 300 alatt van a letöltés akkor jön a hibaelhárítás. Egy új tp-link archer c7-em van, szóval azzal sem lehet gond, és az utp kábel is alkalmas kell legyen, szóval egyelőre nem tudom hol a hiba.
Mindenesetre ha hazaérek megpróbálom a router nélkül, aztán majd lesz valami...Szerk: 5g wifin 5g képes One Plus 5 telefonommal szintén 109/109et mértem pontosan. Tudom, hogy állítólag az ilyen mérés nem "hivatalos", de mégis túlságosan egybevág az eredmény...
-
4Grider
félisten
Egy ilyen rendszert nem lehet 100% terhelésre tervezni. Már csak azért sem, mert egy újabb előfizető miatt már bővíthetsz is. Osztott erőforrásról van szó, ahol a garantált minimumra fizetsz elő. Abban egyetértünk, hogy a törvényi szabályozást úgy kellene változtatni, hogy csak ezt (már a garantált minimumot) lehessen reklámozni és írásba foglalni. Persze szépek lennének a mobilszolgáltatók reklámjai: Fizess elő nálunk 0 Mbps-os korlátlan mobilnetre!
-
4Grider
félisten
-
Szerintem ez nem vonatkozik a DIGI-re, mert ők nem villamos energia kereskedők. Rájuk nem vonatkozik a Villamos Energia törvény, ami szabályozza a garantált szolgáltatasokra vonatkozó elvárásokat. Ebbe tartozik az írásos megkeresésre vonatkozó válaszadási határidő betartása is. Ez, ha jól emlékszem jelenleg 15 nap. De ez szerintem nem vonatkozik a DIGI-re.
-
Próbáltam a 1272-t is, de reménytelen
Lehet, hogy sztornózni nem tudnak, de amikor vasárnap már személyesem mentem be, akkor érdekes módon másnapra tudtak korrekciós számlát csinálni soron kívül. Az más kérdés, hogy azt sem sikerült jól megcsinálni...
De a legtöbb szolgáltatónál, ha nem fogsz ki egy lelkiismeretes ügyintézőt, akiből egyre kevesebb van, akkor futhatod a köröket.
UPC-vel ugyanilyen nehzen ment anno az ügyintézés, amikor számlázási reklamációm volt. Fogyasztóvádelem lett a vége, akkor már meg tudták csinálni elsőre, amit kértem...
-
Szerintem, ha van egy cégnek online ügyfélszolgálati elérhetősége is, akkor ugyanúgy el kellene tudni intézni a számlakorrekciót normálisan azon a csatornán történt bejelentésre is, nem csak személyesen. Hozzáteszem, kétszer voltam bent személyesen is és mégsem intézték el normálisan. És időben jeleztem a problémámat nekik, a számla lejárata előtt több, mint két héttel. Az, hogy 5 ügyintézőből kb. 1 volt az, aki érdemben értett a számlázásukhoz, az eléggé elszomorító...
Pl. csináltak olyan korrekciós számlát nekem, amiben januári, februári, márciusi és áprilisi tételek is vannak. Mindezt azért, mert elmebeteg módon mindent a következő számlákban akarnak helyesbíteni, ahelyett, hogy lesztornóznák az előre tévesen kiállított számláikat. Egyébként mi a túrónak kell, már januárban kiállítani a márciusi időszakra a számlákat, ha elektronikus számlázásról van szó? Semmit nem spórolnak vele. -
Milka 78
nagyúr
Felhívom őket
Amúgy mi a tosz köze van a fix ip-nek a publikus ip-hez,mert szerintem semmi?nullpoint : 100-as ip-m van így azt mondhatnak amit akarnak, NAT-olva vagyok. Email-be mit,hogyan?Név szerzőzési szám és lakcím+probléma elég?
Szerk...
Egy nagyon kedves hölgy kb 1 perc alatt elintézte. Megkérdezte, hogy távoli elérés, majd ezek után jelezte, hogy ír egyet a kollégáknak, kivesznek NAT alól, amiről kapok sms értesítést és kész isCsak azt nem értem miért kell a kirendeltségbe olyan embereket felvenni akiknek fingjuk nincs az egészről
-
M@Db0Y
senior tag
A jogszabály szerint a lejárt szerződés utáni feltételek nem lehetnek a fogyasztó számára hátrányosabbak a határozott szerződés feltételeinél. Ez szerintem teljesen egyértelmű.
Ha a digi közben duplájára emeli az árait és nem akarja továbbra is az adott áron szolgáltatni akkor 60 nappal felmondhatja egyoldalúan.szerk: bocsánat, lejárt HŰSÉGszerződés, mert a 2 nem ugyanaz.
-
dchard
veterán
Szerintem a földési pont kialakítása az előfizeztőé, viszont az abba való bekötés a szolgáltatóé. Van nálad az ONT mellett földelési pont kialakítva? Ha nincs, akkor a szolgáltató embere ha akarná sem tudná bekötni, a lakás/ház villamoshálózatának szakszerű kialakítása tulajdonosi hatáskör az tuti.
-
TeeJay
félisten
ha már nálad bevág a villám akkor édesmindegy hogy az optikai szálon nem jön be a delej
akkor majd bemegy máshol és ott a villámvédelem is kutyafüle
ha meg máshova vág be akkor tökmindegy
panelban meg főleg mindegy ott van villám védelem és nincs baj az áramhálózattal semszóval védheted az ONT-t csak minek úgysem az lesz a legnagyobb gond
vagy te otthon hűtő mosógép minden elé teszel villám védelmet?
és ha bevág a házba és elvisz mindent? -
zsolt501
nagyúr
A mi környékünkön szerencsére az utca felszíne alatt a régi telekom majd az Invitel kezébe kerül kábelcsatornákat használják amiket a környékünkön a 2000-es évek elején még a Matáv fektetett le, szerencsére ezek nagyon jó állapotban vannak MÉG...
Ezekben az aknákban a szerelők szerint a régi matáv telefon kábelei futnak illetve a Telekom koax kábelei, illetve már a Digi optikai kábele is. -
mcfly82
tag
Abban egyetértünk, hogy örökké nem marad ez a díj. De a jelenlegi árat, a jelenlegi törvények mellett, most nem emelhetik. És ezt a Digi is így értelmezi. Inkább buknak pár száz forintot/előfizető/hó, minthogy jöjjön az NMHH bünti. Aztán előbb-utóbb úgyis megtalálják a kiskaput
-
Ez majdnem jó
http://192.168.0.1/mainFrame.htm Csak hát nálam a router ip címe bizony ilyen: 192.168.188.111, mivel szabadon változtatható. Meg a felhasználó és jelszó sem a gyári admin és admin. És nincs távoli elérés sem.
Meg hogyan is van ez: felhasználónak elegendő egy fertőzött/preparált weboldalt meglátogatnia Nem látogatunk betegeket. -
Lacccca87
addikt
Méréssel nincs gond én vagy windows aplikációból vagy digi oldalán mérek.
A mostani 100/50 is végre megjavult ( valami port hiba volt mint kiderült ezért volt hogy letöltés néha elment kapálni és csak ilyen 1-10Mbit//s volt 8% loss mellett), jövő héten meglesz a megfelelő router is szóval már csak az átkötés van hátra, de várok türelemmel200mbit/s meg bőven elég lenne, mivel eddig 120-as UPC volt a korábbi lakásban azon is elvoltunk, igaz néha szűkös volt. Feltöltés meg ahhoz képest egyenesen csillagászati sebesség.
-
szzimo53
tag
Probléma itt inkább azzal van hogy a bejárati ajtó meletti villanyóra szekrényben érkezik ugye a digi net, de a lakásban lévő 4 utp kábel végei is valahogyan ide kerültek, persze falon belül... tehát a kinti szekrényből kell tovább osztanom mindjárt...de persze a beton falakon keresztül meg már alig lenne wifi jel szóval a lakáson belülre is kerülne egy meg a kinti szekrénybe is kell ami a vezetékest osztja... Naivan pedig azt hittem hogy router elé tudok rakni switchet...mögé a fentebb leírottak miatt nem jó
-
Celtis
veterán
Dualband-es routerem van, WDR3600. Csak a házban két wifivel talán jobb lefedettséget tudnék elérni, nem mintha most különsebb probléma lenne. Lehet, hogy mégis ez a bridge mód lesz a végső megoldás.
BTW, annak, hogy 150-250mbit a max letöltési sebesség szokott valami tipikus oka lenni? (Direkt LAN kábellel a digi routeren mérve) A feltöltés jó, 200mbit feletti. Érdekes, hogy a digis routerre közvetlenül wifi-n csatlakozva is a feltöltés gyorsabb.
-
Celtis
veterán
Köszi, ez lett volna a következő kérdés, hogy saját router esetén mi a javasolt konfiguráció. A beépített wifi miatt nem lenne rossz megtartani a router funkciót a digi cuccán. Lehet, hogy a saját router konfigurálom át, hogy ne natoljon, csak így a digi router tűzfalára vagyok utalva, és nem tudom mennyire megbízható, hiszen ha jól sejtem távolról bele tudnak nyúlkálni.
Közben megoldódott a hiba. Nem a NAT volt a gond, hanem a dinamikus DNS. Mivel a saját router NAT mögé került, a 192.168.100.3-as WAN IP címét regisztrálta be, ami nyilvánvalóan nem jó.
-
4Grider
félisten
A törvény betűjénél maradva:
127. § (6): A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél. -
Az hogy Te hogy értelmezed a törvényt, az igazából teljesen mindegy is. Attól még ezek a "játékszabályok", be kell ezeket tartani.
Én biztosan nem írtam olyat, hogy törvényileg leszabályozták: a szolgáltató nem emelheti a díjakat. Ilyen természetesen (kapitalizmus van!) nem létezhet, csődbe is mennének a szolgáltatók.
Amire próbáltam felhívni a figyelmet, hogy ha ez meg akarja lépni a szolgáltató, Te, mint előfizető ezt nem vagy köteles ELFOGADNI, mindenféle büntetés nélkül (kötbér) kifarolhatsz a köztetek korábban létrejött szerződésből. EZT biztosítja (többek között) a törvény.
"ELŐZETES ÉRTESÍTÉS
Az előfizetőket az általános szerződési feltételekben bekövetkező változásokról 30 nappal a módosítás hatálybalépése előtt értesíteni kell. Az előzetes értesítési kötelezettség nagyon fontos követelmény a szolgáltatóval szemben, mert így az előfizetőnek elegendő ideje van arra, hogy átgondolja, továbbra is megéri-e számára a szolgáltatás igénybevétele.FELMONDÁS AZONNALI HATÁLLYAL
A szolgáltató egyoldalú szerződésmódosítása esetén az előfizető élhet a szerződés felmondásának lehetőségével, mégpedig azonnali hatállyal az értesítést követő 8 napon belül. Ha a szerződésmódosítás hátrányos rendelkezéseket tartalmaz a fogyasztó számára, az értesítéstől számított 15 napon belül mondhatja fel szerződését."szerk: az megint más kérdés, hogy főleg ha nincs más értelmes alternatíva, akkor úgyis lenyeli az ember a békát és köhögi az emelt tarifát.
Értem én, amire célozgatsz ezzel a bérek reál értéke akkor és most dologgal. Annó amikor bejött a Datanet-es ADSL 386Kbps-kel (!), azért fizettünk valami 7-8eFt-ot. Most meg a "gigás" Digiért 2250Ft-ot. Közben meg a fizuk azért emelkedtek...
-
-
El Gringo
senior tag
ezek is ugyanaz, mindegyik weboldalas ilyen, egyedül
nekem nincs méréssel gondom.
bár fontos kihangsúlyozni, hogy régi s771-es gépem van, így nem is várok tőlük többet. A Speedtest app viszont legrosszabb esetben is hozza a 700/250-et, mást nem is kéne ajánlani, akinek van megfelelő rendszere hozzá, még telefonon is jobbat mérek, mint ezeken a weboldalakon.Persze lehet, hogy fasza i7-en (kis túlzással) hasít, mint az állat, de nem hiszem, hogy mindenkinek van egy frankó gépe.
-
Spet
addikt
Na itt a számlaösszeg változás az elmúlt 2 évről(hogy mindenki lássa) utolsó számlát is beleértve:[link].
Lényegében most azt nem értem, hogy majd a következőn is lesz-e valami kedvezmény (mert szerződés utáni időszakra is ad, mint látható számlán) vagy nem
ubyegon2: Minőségirányítással foglalkozom a cégnél ahol dolgozok (nem, nem a Diginél) van rálátásom, hogy mivel írjuk a környezetet ne aggódj
(ha megadják a 200 Ft-s kedvezményt, akkor átállok elektronikus számlabefizetésre, addig támogatom a romló Postát
)
-
Spet
addikt
Megmondom őszintén, egyszer sem léptem be az ügyfélkapumba.
(mert nem kellett) De ma előkapom a felhasználónevet, és jelszavat és ránézek.
Szolgáltatás teljesült (bár utóbbi pár napban néha döcögött), amikor a házban kábelt cseréltek, azt kifüggesztették a bejáratra, hogy tudjanak róla az emberek csekk meg mindig érkezett.
-
ArGab
őstag
Nem hiszem. Nekem szerintem most októberben jár le a 2 év hűség mert megtörték a számlát (pontos dátumot nem tudok mert tévé lemondás után telefonon hívtak hogy csak nekem csak most mégis lehet újra kötni ráadásul visszamenőlegesen, papírt azóta sem kaptam róla). De a lényeg, hogy 20-a előtti és utáni részre is van okos kedvezmény, bár szumma mégis ~100 forinttal több lett mint szokott.
-
Spet
addikt
Ugyanazt a szolgáltatást kapom, mint ami jelenleg van, csak más néven nevezik
ArGab számítása érthető, látszik, hogy drágultak a szolgáltatások (anno 30% kedvezményt adtak 24 hónapra, most 50%-os akciót adnak 12 hónap első harmadára. De be is szüntették a 24 hónapos hűségidőt)
Most fogok fizetni hűségidő nélkül 5100Ft-t, de hűséggel 3 hónap után 5725 Ft lenne (nem számolva bele a kedvezményt). Az-az azt jelenti, hogy drágul, nem több mint 11%-al a szolgáltatásuk. Kérdés január 1-től menyivel emelik a díjakat,
-
-
Kashim
őstag
Kösz a tippet. Elfelejtettem írni, hogy cat5e kábelen kötötték be lépcsőházból is és az én kábelem is cat5e-s amivel a géphez viszem a routerből. Hálókártyám gigabites, azzal nem lehet gond. Windows is gigabitesnek mutatja a hálózatot a gép és router között. iPhone 8-am van, bőven 400-500 Mbps körül tud az említett router wifi képessége pedig annál is jobb.
Bárhogy nézem, indokolatlan a sebesség sajna.Sajna a bejövő kábel elég messze van a PC-mtől, de ha más nincs, a végén át kell cibálnom és megpróbálni direktben is. Gyanítom viszont ugyanez lesz... azért az elég gyanús, hogy a régi és az új router is szinte fixen ezt a 100 Mbps-t méri kábelen és wifin is.
4Grider
Kérdésed minimálisan sértő, ennyire azért nem vagyok kezdő, azért kösz a segítséget.(#64669) mpo
Azért emlegetem, hogy kizárjam a PC és router közötti kapcsolatot kábel és kapcsolati minőség szempontjából. Szóval ha netán a kábel, vagy a gépem és a routerem közti kapcsolat befolyásolná a sebességet, Wifin még mindig gyorsabbat kellene mérnem telefonnal. Ezzel szemben számomra elég gyanús, hogy a lépcsőházból már így jön be a dolog, mert mindenhol gyakorlatilag +/-10 kilengéssel ugyanazt a sebességet mérem. (hacsak nem értek félre valamit)
Speedtesttel mérek amúgy, telefonon is, gépen is. Sima speedtestet és digiset is néztem. Nem sértődtem meg, viccnek írtam, azért a smiley a végén. Köszi a tippeket. -
CirrMee
addikt
Spec mi egy hónap után álltunk vissza gigásról felesre - mert nap közben kb ugyanazt tudta mindkettő. Az meg kit érdekel, ha hajnali 2 órakor menni fog gigás tempóval, max 3-4 órán keresztül.
Magyarul erősen helyszínfüggő (azaz a többi lakó mennyire rongálja a sávszélt, marad e elég kakaó a saját gigásra), és csak akkor tudod majd meg, amikor már élesben megy a másik csomag.
-
Joe123
senior tag
Nem mindig. Nekem csinált már olyat, hogy kiválasztottam egy olyan címet, amin FTTH volt, utána kiválasztottam egy olyat amin nem (csak D3) és mégis FTTH-nak mutatta. A fentebb linkelt salesweb-es aloldaluk szerintem megbízhatóbb mint a főoldalon lévő megoldásuk, bár nyilván ugyanabból az adatbázisból dolgozik mindkettő.
-
Biztos, hogy FTTB-s területen van az előfizetése? Ezt először tisztázni kellene akkor...
szucstom: a Digi honlapján, amikor a címet beírod, mit ír? FTTB vagy FTTH?
Másik kérdés: telefont is kérnél a Digi-től? Ha igen, akkor teljesen mindegy, hogy FTTB vagy FTTH, mert akkor mindenképpen fogsz a szolgáltatótól kapni egy eszközt. -
szucstom
őstag
Köszi
Akkor már csak egyetlen kérdésem maradt (végigolvastam az összefoglalót, bocs, ha esetleg nem figyeltem fel rá): saját routert akarnék elsődlegesként használni, vagyis nem kérnék routert a Digitől.
Van rá mód, hogy csak a sajátomat használjam, vagy elsődlegesként mindenképp a digi féle eszköz kell? -
TeeJay
félisten
nem 500-nál van a baj hanem 1000-es netnél kevés
a DIGI mérő nekem mindig kevesebbet mért még a PC-n is
szélessáv meg hajnalban jó csak amikor senki se mér rajta
speedtest alkalmazásban BP vodafone, telekom, telenor szerverek tuti jók
mellé még digi dunaújváros is
1mérés nem mérés általában 4-et szoktam végig nyomom ezt a 4-etalkalmazás gyengébb gépen is jól mér
i5-2540M alkalmazással kiméri a 940-et
böngészőben már nem tud csak 600-700-at
DU meter szépen jelzi amikor 900+ felett mér tehát tényleg valós nem mérés hiba vagy egyebekszóval én továbbra is javaslom hogy inkább speedtest alkalmazás legyen és több szerveren
illetve akinek az 1000-es net kevés érdemes hajnalban is rámérni mert ha akkor megvan a sebesség akkor valszeg csúcsidőben terhelt azért nincs meg -
DSPx
tag
Én egy dolgot furcsállok, ha speedtest.net-en mérek vagy digi.hu sebességmérőjén, akkor kevesebb a sávszél. DE, viszont ha egy másik oldalon, custom speedtesten, akkor sok esetben jön a 900..
[link]
Digi Kft-t kiválasztva itt jön a 900, digi.hu-s oldalon NEM, pedig egy az egyben ugyanaz.
Jó-jó, Telekomos nettel.. De attól még szerintem ez máshol is igaz, nem tudom mi a függvénye továbbra sem. -
nfsu17
veterán
ezen én még mérni sem tudok
Latency Test Error
Could not connect to the test server. A firewall could be blocking the connection or the server might be having some issues. Please try again later.
ellenben speedtesten gond nélkül.
nem értem nálatok mi van, win10, új gépek, az enyémhez képest minimum fele idősek és 2x erősebbek.
valami nem kerek a win10-el, nem? nem próbáljátok ki 7-essel?
4GB RAM
AMD Phenom II X4 955 (8! éves) - alapon, nincs húzva
ssd nincs
egy sima alaplapi LAN
régi CAT5E kábel
Firefox 56.0.2 (nem is legújabb)
win7 -
DonMaster
addikt
persze hogy igen, anno ment a 6honap-ig lemondom majd ujra kötök oktober24-ota lehet bérmikor ujra kötni igy kb a digi vissza hozta a régi rendszert bár ujköntösben, de akkor sem drágult persze tul vagyok rajta de azért érdekelne digi listaárához képest hol van hasonló olcsobban
-
woodworm
veterán
A sokkal olcsóbbal vitatkoznék, de felesleges és itt off is lenne. Új szerződőként máshol is ki lehet harcolni hasonló árakat. A fejlesztésekhez és az invitel integrációhoz pénz kell, mivel a digi nem pályázott olyan mértékben, mint a többiek, valahonnan szerezni kell. Az árak így sem vészesek, sebességben és stabilitásban pedig őrizhetik a helyüket.
(#64342) Intruder2k5
Számoltam, a upc 500-asom gold tv+telefon ~5200-ra jön ki. Majd meglátom a szerződés lejárta után.Inviteltől átvett területen lakok, ahol az invitel optikai fejlesztést nyert a szip pályázaton. Csak senki nem tud mondani semmit, hogy befejezik vagy ezeket a támogatásokat elvesztette a digi a felvásárlással és saját erős beruházással fejleszt majd valamikor.
-
dchard
veterán
Általános véleményem, hogy Broadcom chipsettel szerelt SOHO wifi routert biztosan nem vennék. Az open source támogatása esetleges, sok benne a bug (különösen a wifi részben), ha ilyet vesz az ember, az elvi esélyét is elvágja egy rendes LEDE/OWRT telepítésnek.
Ha wifi router akkor QCA vagy Mediatek (soho kategóriában).
-
-
TeeJay
félisten
nincs IPv6, sosem volt nem is lesz
routerben is tiltva van
és nem csak az index.hu volt lasszú hanem kb. 30-ból 28weblap
sebesség jó volt de hogy miért kellett 10-20másodpercet várni a kéréstől hogy töltse a weblapot azt nem tudom
többszöri router újraindítás sem volt jó
látod DNS csere sem segített
torrent ment ugyanúgy jó sebességgel de a weblap betöltés az totál álltlétezik az hogy a DIGI gerincen befarolt a tárhely szolgáltatók felé meg külföld felé is?
BIX-en sem látszik pedig esés hogy bármi baj lett volnaéjszaka már jó volt és most is amint nyitom a weblapot fél másodperc alatt betölti mint mindig
na mindegy ha még 1x lesz akkor írok és tömegesen jelenthetjük be legalább
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest