- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
kevinium
aktív tag
válasz
Hegyirabló #43340 üzenetére
Pajtásom, a hűségidőből nem az eddig eltelt időt kell kifizetnie, hanem a még hátralévőt, ami viszont húsz hónap.
Ha így teszel, akkor amúgy pont az érvényes szerződésed betűje szerint jársz el. Nevezetesen, hogy adott ideig, adott áron igénybe-veszed a szolgáltatást... (Természetesen ha 1-2 hónap van hátra, akkor jobban jársz, ha csak kifizeted a hátralévő kedvezményes havidíjakat, mint a szerződés felmondásával... Akkor is ha esetleg már nem veszed igénybe a szolgáltatást...)
Csak mondom...
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Nincs igazad, az elhasznált hónapokra kell kifizetni a listaár és a kedvezményes ár közötti különbözetet.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Cskhogy tévedsz, és a tudatlanságoddal mást is félrevezetsz.
-
poli27
veterán
válasz
Hegyirabló #43330 üzenetére
Te ezt honnan veszed? a felhasznált kedvezményt kell kifizetni ami 4 hónapra számolva a listaár és a kedvezményes ár közötti különbözet, ami sztem nincs 15k se..... amit ha beköti a digit bőven megtérül!
-
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43337 üzenetére
-
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43335 üzenetére
be tudod jelölni nekem az utcát? Nem találom, vak vagyok...
És ezt így lehet, egyezkedni? Többet biztos, hogy nem fogunk fizetni, a semmire fizetünk így is 7 ezer Ft-ot, úgy, hogy egy botrányos "20 megás" (ami 10 megát tud) netet és egy telefont foglal magába, amit ki is húztunk, mert nem használjuk, és rendes routerbe dugtam, hogy legalább ne a gyári ótvar legyen. -
Chereiose
addikt
válasz
Hegyirabló #43330 üzenetére
Én is így gondolom, ezért nem tartom elképzelhetőnek amit alattam írtak, itt súlyos pénzeket kéne ezeknek a patkányoknak fizetni. Bár érdekes, hogy a telefonra meg lejárt a hűség...
Áldom magamatAgyam szétrobban, hogy itt az ezres most már, és akkor én meg a 10 megán élek, mert ezek a rohadékok soha nem hoznak ide értelmes netet, digi meg képes volt idehozni pár hét alatt
-
DonMaster
addikt
válasz
Hegyirabló #43319 üzenetére
müködik mással is de az a legolcsobb,
nekem wdr4300 van de a wdr3600-al is megy a 1043 v3-al is és 56nc meg c7 c5 stbstb. routerekkel is megy kábelen -
DonMaster
addikt
válasz
Hegyirabló #43317 üzenetére
átrakod bridge be
és vezsel egy 1043 v2-es routert
akkro lan on meg lesz az 1000
wigfin meg 120 mitn riták
ha bridge modbean van akkor csak 1 port müködik az ont-böl
tehát oda rádugsz 1 routert és azon megy a wifi valamenyivel és a gépem kábelle maxal
ha az a kérdés hgoy az ont-re 2 kábelt dugsz 1-et a gépbe és 1-et emg wifi routerre az nem fog menni mivel 2x nem tudsz ppope-vel kapcsolodni
ezért kell egy router és akkro tudod ugy használni
de hagyhatod a router mode ban és akkor a gépedet 1 lan-al kötöd össze
és a másik lan -ra beteszed a a routert és azon megy akkor a wifi pár megával -
adika4444
addikt
válasz
Hegyirabló #43315 üzenetére
Hali!
Kábelen a TP-LINK 1043ND v2 vagy újabb verziós hajtja ki azt a netet. Olcsóbb nem hajtja ki. Itt viszont wi-fi-n a sebesség az 100-120 Mbps környékén meg fog állni optimális esetben. Kevésbé optimálisbna meg még hamarabb. Sok dolog függvénye lehet hogy mennyi lesz wi-fi-n.
Bár wi-fi-n talán a legdrágább kütyükkel ha át lehet vinni, vagy elméletileg meg elhet próbálni, de már az 500 Mbps is olyan h nagyon határtcsapdosva megy át wlanon... -
DonMaster
addikt
válasz
Hegyirabló #43305 üzenetére
jo, mivel gigabit-et ir, viszont nem elég a lan , cpu ram ssd is szükséges, vagy legalbáb egy jominöségö router,.
-
Mate
nagyúr
válasz
Hegyirabló #43303 üzenetére
Igen.
-
DonMaster
addikt
válasz
Hegyirabló #43140 üzenetére
hivatalosan nem ad routert és wifiset sem tehát a kérdés nem jo,
ftth környéken visz ont-t van amelyik router ként és wifi-re is jo,.
fttb- társasház van ahol visz zte routert wifis- nem garantált és ez (200mbitsfelet)net+telefon mellé .
az hogy mit kaosz zte vagy huaweii vagy hoigy kapsz-e fttb-nél az nem garantált ftth-nél sem garantált hogy routert kapsz lehet hogy csak ont-t -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Hegyirabló #25777 üzenetére
Itt egy cikk erről a témáról: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest