- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
fbaca
csendes tag
Sziasztok,
Egy DIGI 1000-es FTTH "boldog" tulajdonosa lennék ez év februárjától.
Kezdetben meg is volt az 1000 Mbit hetekig. Ritkán volt rá szükségem, de akkor élveztem hogy azonnal lejön minden.Az utóbbi pár hétben azonban gyanús lett, elkezdtem újra mérni, és 500 Mbit-nél van egy plafon amit azonnal elérek és nem tudok túllépni.
Kapcsolatba léptem velük... A szokásos WIFI-t használok e, bedugtam e a kábelt, elég erős e a gépem meg hasonló mellébeszéléseket kapom, értelmes választ nem. Kicsit olyan volt mintha egy galambbal sakkoznék, folyamatos félrebeszélés, betanult válaszok....
Van e bármi esély arra hogy egy, az én oldalamon lévő beállítás / új probléma miatt pont 500 Mbit / sec-et mérek hetek óta? Vagy csak DIGI kamuzik?
Jelenlegi tudásom szerint, (ami őszintén mondom, lehet hogy relative kevés) ha szar a kábel, akkor 100-asra korlátozódik a net, vagy nincs net. Ha jó a kábel, de gyenge a gép, akkor valahol 100 és 1000 között felvesz egy értéket a sebesség, már ha a net 1000-es. De az hogy a tesztnél azonnal elérem az 500-as értéket és stabilan tartom, mindezt hetek óta, az nekem nagyon gyanús.
Tapasztalt e bárki hasonlót DIGI-től? Van e olyan rossz szoftverbeállítás ami pont "megfelezi" a sebességemet. Vagy csak DIGI kamuzik, és ahhoz sincs gerincük hogy elmondják hogy korlátozták a sebességemet mert épp fejlesztenek valamit, és/vagy koronavírus? Igen tudom hogy 300 Mbit a garantált, még mielőtt valaki leírja
Köszi!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged