- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
fbaca
csendes tag
Sziasztok,
Egy DIGI 1000-es FTTH "boldog" tulajdonosa lennék ez év februárjától.
Kezdetben meg is volt az 1000 Mbit hetekig. Ritkán volt rá szükségem, de akkor élveztem hogy azonnal lejön minden.Az utóbbi pár hétben azonban gyanús lett, elkezdtem újra mérni, és 500 Mbit-nél van egy plafon amit azonnal elérek és nem tudok túllépni.
Kapcsolatba léptem velük... A szokásos WIFI-t használok e, bedugtam e a kábelt, elég erős e a gépem meg hasonló mellébeszéléseket kapom, értelmes választ nem. Kicsit olyan volt mintha egy galambbal sakkoznék, folyamatos félrebeszélés, betanult válaszok....
Van e bármi esély arra hogy egy, az én oldalamon lévő beállítás / új probléma miatt pont 500 Mbit / sec-et mérek hetek óta? Vagy csak DIGI kamuzik?
Jelenlegi tudásom szerint, (ami őszintén mondom, lehet hogy relative kevés) ha szar a kábel, akkor 100-asra korlátozódik a net, vagy nincs net. Ha jó a kábel, de gyenge a gép, akkor valahol 100 és 1000 között felvesz egy értéket a sebesség, már ha a net 1000-es. De az hogy a tesztnél azonnal elérem az 500-as értéket és stabilan tartom, mindezt hetek óta, az nekem nagyon gyanús.
Tapasztalt e bárki hasonlót DIGI-től? Van e olyan rossz szoftverbeállítás ami pont "megfelezi" a sebességemet. Vagy csak DIGI kamuzik, és ahhoz sincs gerincük hogy elmondják hogy korlátozták a sebességemet mert épp fejlesztenek valamit, és/vagy koronavírus? Igen tudom hogy 300 Mbit a garantált, még mielőtt valaki leírja
Köszi!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged