Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fbaca

    csendes tag

    Sziasztok,

    Egy DIGI 1000-es FTTH "boldog" tulajdonosa lennék ez év februárjától.
    Kezdetben meg is volt az 1000 Mbit hetekig. Ritkán volt rá szükségem, de akkor élveztem hogy azonnal lejön minden.

    Az utóbbi pár hétben azonban gyanús lett, elkezdtem újra mérni, és 500 Mbit-nél van egy plafon amit azonnal elérek és nem tudok túllépni.

    Kapcsolatba léptem velük... A szokásos WIFI-t használok e, bedugtam e a kábelt, elég erős e a gépem meg hasonló mellébeszéléseket kapom, értelmes választ nem. Kicsit olyan volt mintha egy galambbal sakkoznék, folyamatos félrebeszélés, betanult válaszok....

    Van e bármi esély arra hogy egy, az én oldalamon lévő beállítás / új probléma miatt pont 500 Mbit / sec-et mérek hetek óta? Vagy csak DIGI kamuzik?

    Jelenlegi tudásom szerint, (ami őszintén mondom, lehet hogy relative kevés) ha szar a kábel, akkor 100-asra korlátozódik a net, vagy nincs net. Ha jó a kábel, de gyenge a gép, akkor valahol 100 és 1000 között felvesz egy értéket a sebesség, már ha a net 1000-es. De az hogy a tesztnél azonnal elérem az 500-as értéket és stabilan tartom, mindezt hetek óta, az nekem nagyon gyanús.

    Tapasztalt e bárki hasonlót DIGI-től? Van e olyan rossz szoftverbeállítás ami pont "megfelezi" a sebességemet. Vagy csak DIGI kamuzik, és ahhoz sincs gerincük hogy elmondják hogy korlátozták a sebességemet mert épp fejlesztenek valamit, és/vagy koronavírus? Igen tudom hogy 300 Mbit a garantált, még mielőtt valaki leírja :)

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák