Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Sebességvitára:
Én tegnap méregettem picit a netemet. Speedtest-cli-vel és böngészővel is alig volt meg az 500 Mbps, sokszor a 400-at sem érte el lefelé, felfelé meg megállt 140 körül...
Utána bevetettem a wget-et, és az ftp.bme.hu-t. Itt ugye remek ISO fájlokkal tesztelhető a sebesség. 70 MB/s-ről indult, és stabilan tartotta a 95--105 MB/s-t. Utána megállítottam, a Speedtest megint siralmas eredményeket hozott...
Szóval nálam nagyon elvágta magát ez a vacak, az utóbbi időben több a fals mérés rajta mint a valós. Az biztos, hogy a kevésbé túlterhelt órákban itt is jön a 700--900 Mbps, na de a wget letöltés meg ugyanúgy hasít.
Szóval én megfontolnám mennyire adok a Speedtest-re...
szerk:
A másik gyakran felmerülő érv a külföld. Van egy Aruba VPS-em IT1 adatközpontban, meg egy haveromnak CZ1-ben. Nos, amit a Telekom csinál az valami siralmas. Van, hogy 20 Mbps nincs meg, és ezt is úgy, hogy folyamatosan szakadozik, a ping csomagveszteget, meg néha felmegy 150 ms-re, ilyesmi. Csodás Telekom optika, a koax mégrosszabb.
A CZ1 valamivel jobb, de oda is jobb a ping és a sebesség DIGI-vel mint a Telekom-mal.
A legjobb mondjuk az UPC és a Telenor ezen a téren, de alig van lemaradva szerintem a DIGI. A Telekom viszont elbújhat...U.I: Van Telekom optikás előfizura is rálátásom, alapvetően elégedett vagyok vele, de jobbnak nem jobb mint a DIGI.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Mazda topik
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- Lenovo Thinkpad P15v Workstation Laptop -50% i7-10750H 6Magos 16/512 Intel UHD Graphics FHD IPS
- PS5 Slim Digital Edition 17hó Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest